2008. április 01. 21:58 - Reckl_Amál

A Koffeinmentes Tornóczky-mentes holnaptól

http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2008/04/01/tornoczky_anita_tavozik_a_mokkabol/

Egy másik, ám profi blogról származik a hír: Tornóczky Anita ismét otthagy egy műsort. Ez esetben a Koffeinmentes Mokkát.

A műsor maga is megszűnik ebben a formában, újra egy egység lesz a Mokka. Bárcsak Havas-Liptay páros jönne vissza, azokkal a jópofa (nem teljesen megjátszott) csipkelődéssel fűszerezett jó interjúkkal, amelyek miatt három és fél éve végre figyelemre méltó versenyzőknek tűntek. Kb. egy évig tudták tartani a színvonalat, aztán becsorgott Csiszár Jenő és Jakupcsek Gabriella.
Sajnos a sajátosan proli ízlésű Árpa Attila színrelépésével a meglepően jól teljesítő Csiszárt sikerült kifúrni. (Egyébként Csiszárral semmi gond. Annak idején majdnem minden alkalommal hallgattam az Apukám világát. Szóval nem az lepett meg, hogy Csiszár jó. Sokkal inkább, hogy közéleti műsorban is megállja a helyét.)
Jakupcsek viszont csalódás. Nagyon egysíkúan közelíti meg a témákat. A közhelyeken sajnos nem lát túl. Az, ahogyan ez nyilvánvalóan túlképzett nő próbálja játszani az egyszerű embert, kiábrándítóan olcsó, és teljesen hihetetlen.

Aztán valamilyen megfontolásból, úgy gondolták a TV2-nél, hogy a Mokka második felét a legsötétebb bulvárnak adják. Ehhez jó alany volt Árpa, aki "megnyerte" a TV2 riportercastingját és azóta már távozott is a Koffeinmentesből, ill. az egykori first daughter, Tornóczky Anita. Hozzájuk csatlakozott Mr. Pimasz, vagyis Papp Gergő. Ha nem is dereng semmi, ne lepődjenek meg! A manapság nézhetetlen Napló stábjának tagja.

Ma volt utoljára Tornóczky. Nem siratjuk. Nagyon olcsó azzal jönni, hogy Medgyessy nevelt lányaként még ma is csurran-cseppen az embernek műsoridő. Őszintén szólva nem is érdekelne, ha a hölgy alkalmatlansága nem ordítana. Mindig mindenből, amihez csak hozzáfog. Hány lehetőséget kap még Tornóczky, mire azt mondja a szakma, akárki fia-borja, nem égetjük magunkat ezzel a nem-tudással és tehetségtelenséggel?
De legalább alázatos lenne... vagy minimum okos! Most is olyat nyilatkozott, hogy ő leginkább a szociológusokkal és ilyesféle emberekkel beszélgetett szívesen, másokra nem tudott megfelelően figyelni.

Ha életében dolgozott volna már valamilyen "normális" munkahelyen, akkor tudná, minden melóban akadnak részfeladatok, amelyeket nem szívesen csinál az ember. Csak a profik nem beszélnek róla.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr5407273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása