2008. február 25. 18:19 - Reckl_Amál

Máris megbukott a BKV-gyalázat!

Még azért ne igyunk előre a medve bőrére, de végre itt egy biztató hír: leállították a BKV járatmegszüntető akcióját.

A részleteket itt olvashatjátok: http://index.hu/politika/belfold/budapest/prm080225/?main&rnd=844

Én általában aggályosnak tartom a megszellőztetéseket, de most nagyon hasznos volt, hogy az Index, és utána az országos médiumok nyilvánosságra hozták ezt a szégyenletes tervet.

A szánalmas fővárosi dilttánsok megkapták az első pofont, remélem, nem ez lesz az utolsó. Érdemes elolvasni, a cinikus, gerinctelen védekezéseiket.

"...kiderült, hogy nincs társadalmi támogatottsága." Persze, az emberek majd tapsikolnak örömükben, hogy még szarabb lesz a szolgáltatás.

De ez is jó: "...a pénzügyi hatásvizsgálatról nem készült érdemi anyag" Akkor mire hivatkoztak ezek a hazug gonosztevők?

Remélem, ezek után nem lesz pofájuk destruktív programjuk megvalósításához!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr89354072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.02.26. 23:27:00

Tényleg ne igyunk. Avagy: "lassan mondom, hogy Orbán Viktor is megértse: NEM LESZ gázáremelés." Nem lesz járatritkítás! De azért várjuk ki a végét.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.02.27. 12:50:06

Le vagy maradva! Demszky már közbelépett. Nehogy már a Főváros közlekedési tanácsnoka belepofázzon a tömegközelekedés ügyeibe!

Azért abban bízom, hogy ebben a formában azért nem megy át a javaslat. De elvileg nincs szó még módosításról, csak átgondolásról.
süti beállítások módosítása