Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2008. február 07. 12:48 - Reckl_Amál

Szexi teleshop

Sosem gondoltam volna, hogy ez a két szó valaha is jelzős szerkezetbe foglalódik. Aki a teleshopot nézi, nem lehet sikeres ember. Erre ez! Tegnap éjjel kapcsolgatva a Story tv-n pillantottam meg a következő, meglehetősen tematikus élő (!), magyar(!) teleshop adást: szexuális segédeszközökat kínáltak telefonos megrendelésre.
A képen egy szegényes, szembátóan piros háttérben látszott a termék az egyik oldalon, a kép másik részén pedig rövid szöveges információ: rendelési kód, ár és leírás. Ez önmagában nem lenne még semmi különös, hiszen például a Budapest TV éjszakai „műsora” is különböző szexuális társkereső hirdetések folyamatos vetítéséből áll. Ezt a programot is az élő adás varázsa dobja föl. Időnként ugyanis leveszik a vibrátorokat a képről, és egy szellősen öltözött hölgy próbál vásárlásra buzdítani.
Ez a nő alapvetően helyes, csinos, öltözete frivoll, de nem túl közönséges. Nem szexbomba, de mutatós. Nem tudom, ki ez, de nem kizárt, hogy felnőtt- szórakoztatóipari szakmunkásnő. De az igazi megkülönböztető jele, akár a mentőknél, a hangja. Hát az valami rémisztően magas, rikácsoló, ezt a kellemetlen vinnyogást csak fokozza a totális felkészületlenség. Szexuális segédeszközöket árulni ugyanis hálás feladat. Sok oldalról megközelíthető, mindenkit érdeklő téma. De ez a leányzó (a neve nem derült ki) nem birkózik meg vele. Két dolgot ismételget, az egyik az „izgató” jelző, a másik a „Telefonálj!” felszólítás. Miért is kell telefonálni? „Hogy örömöt szerezz magadnak.”
A termékek egyébként ránézésre igényesek, és az áruk is megfizethető. Kérdés, hogy ilyenkor hány kiéhezett ember kapcsolgat, és hogy akarnak-e éjjel fél kettőkor egy telefonos kisasszonnyal egyeztetni, hogy az elemes művaginából mekkora méretet szeretnének. Persze lehet, hogy ez a szolgáltatás része.
 
Végül egy gyöngyszem:
 
A krómozott dildóban, a hölgy szerint, az ember még vethet magára egy utolsó pillantást az ember, „mielőtt örömet szerez magának”, pl. megigazíthatja a haját. Ahá!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr93329358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása