Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2008. február 07. 14:31 - Reckl_Amál

Költői kérdés a villantásról

A mellékelt képen Jerry Hall, Mick Jagger öregecskedő felesége mászik ki az autóból - elég ügyetlenül, mert az éles szeműek láthatják a Titkok Kamráját is. A szaksajtó (The Sun) ezt nevezi villantásnak.

Kérdésem: ha az ember számíthat arra, hogy nagy nyilvánosság előtt rövid szoknyában kénytelen kiszállni egy autóból, miért nem vesz bugyit?

Kényelmi szempontból? Ezek a sztárok akár évekig képesek moszatokat enni, csak hogy jó formában maradjanak. Mit számít egy kis pamut/ selyem?

Nem volt ideje fölvenni? Egy ilyen eseményre hetekig készülnek, pont ez a 10 másodperc hiányzott?

Nem telik rá? Dehogynem!

Valami ötlet?

(De nehogy aztán azzal tessék nekem itt jönni, hogy pont a feltünés kedvéért. Ilyen rosszindulatot nem érdemelnek ezek az egyébként is sokat szenvedő emberek.)

Ma egy kicsit megsokasodtak a puncik itt a blogon, még a végén azt hiszik kedves olvasóim, hogy valami leszbi napló ez. Vagy, ami még rosszabb, egy férfié!

(A képet és a hírt is a Velvetről loptam.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr85329519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása