2008. február 05. 11:22 - Reckl_Amál

Vegyesen

Ismét egy válogatás pár olyan témáról, amely csak az említés szintjén érdekes. A hozzáfűznivalóm is igencsak rövidke.
 
Saviour of Pécs
Megint égetnek minket. Az Európa Kulturális Fővárosa projekt megbukott. Kiváló kormányunk máris reagált. Bajnai Gordon kézivezérlésre kapcsolt volna, de úgy látszik, a Szili-féle pécsi MSZP erősebb nála. Kár. Bajnai füle mögött ugyan sok a vaj, de most pont ez a dörzsöltség kellene Pécsnek. Sajnos arról már lemaradtunk, hogy elkápráztassuk a világot, mostantól az a cél, hogy a blamázs minél kisebb legyen. Ez most már csak „diktatorikus” eszközökkel megy, ahogy egy igazi tűzvésznél sem szavazás dönti el, mi történik, hanem a tűzoltó parancsnok kiadja az utasításokat.
 
Hajdú kétszer
Az ország egyik leggusztustalanabb embere Hajdú Péter. Én mégis nézem kéthetente jelentkező műsorát az ATV-n. A két állítás között feszülő ellentmondásra csak az a válaszom, hogy nincs más. Most vasárnap szembesíteni próbálta Tomcat-et, az ország leghíresebb bloggerét Gyurcsány után, és Fekete Pákó szórakoztatóipari segédmunkást. Apropója a pikáns találkozónak az volt, hogy Polgár Tamás rádióműsoráról készült videófelvételen látszik, amint Pákó náci karlendítés mellett élteti Hitlert és Szálasit (igaz, végig Százasit mond, de ez mindegy). A jogilag énekes azt állítja, kényszeríttették erre, Tomcaték tagadják ezt. Erről lett volna szó. De Pákó elmenekült. Rendőrökkel tért vissza, és mindenkit fel fog jelenteni. Hajdúékat is, mert azt hitte, Péter barátja csak négy szem közti teázásra hívatta meg a szerkesztőjével. Szóval Pákó egy gyáva, ostoba idióta, aki akkora szívességet tett Tomcatnek és a kuruc.infónak, akik egy ideje hajtóvadászatot tartanak ellene, amekkorát még elvbarátjaiktól sem várhattak volna. Mert így azt sikerült bizonyítaniuk, amit én is állítok. Hogy ez miért Hajdú Péterről szól? Mert ő adott helyet ennek az egésznek a műsorában.
A másik sztorinak már ő a főszereplője. Egyesek látták, hogy autójával a mozgássérülteknek fenntartott helyre állt. Elismerte, sajnálja. Attól még tahó.
 
Dakar minden áron
Ma reggel hallottam, hogy a nem teljesen világos okokból elmaradt Párizs-Dakar rallit be akarják pótolni. Elindul ugyanis a Dakar Series, melynek első állomása a Magyarország/ Románia túra.
Mondjuk én a Dakart mindig fölösleges legénykedésnek tartottam, értelmét nem láttam. De hát legyen, ha ez kell…
Én már előre nevetek az egészen. Még nem jártam Romániában, de az útviszonyokról már hallottam történeteket. Azt hiszem, a francia szervezők nem tájékozódtak eléggé, de legalább Palik Laci is megkapja az éve eleji adrenalin adagját.
A terrorista fenyegetettség hangulatáról pedig Szabó 2 Géza közlegény gondoskodik, akinek nem szóltak, hogy aznap a lőgyakorlat elmarad, amikor a száguldás örömének élve átszáguld a mezőny a lőtéren vagy min (tényleg!).
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr14326109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.02.05. 12:39:48

Leírom, milyen nőket "falt" HP eddig: BB Zsanett, Ábel Anita, most vmi százéves szépségverseny résztvevő, Tornóczky Anita...
Rá is az vonatkozik, amit az Operabálról írtam, ha ez a jó pasi, akkor én rosszakat akarok.

Pákóról nehéz eldönteni kívül vagy belül sötétebb. (Ez rasszista megjegyzés volt? Mert akkor moderálom magam :) )
Tomcat meg akárminek nevezheti magát, és akár Anna Frankkal is járhat (büszkélkedett vele, hogy zsidó a barátnője), az, aminek látszik.

KZsoci 2008.02.05. 12:44:28

megjegyzem, romániában mostanra már sokkal jobb utak vannak állítólag, mint nálunk; akár a fővárosban, akár vidéken. persze az is igaz lehet, hogy a magyarlakta területekre kevesebb fejlesztés jut, de szerintem az országos átlag már így is leelőzött minket.

eddigi egyetlen romániai utam (temesvár & arad) is ezt támasztja alá. :)

hajdú péterrel kapcsolatos véleményemet meg paudits béla már előadta. :D a kulturális főváros meg egy vicc, legalább látja mindenki, hogy milyen hely ez.
süti beállítások módosítása