2009. november 23. 15:31 - Reckl_Amál

Boldog születésnapot, kedves Éva!

Azért a bunkóságnak is megvannak az előnyei. A bunkó ember például vicces.

A mai reggeliben Stohl Andrásék egy szelíd, filmekben szereplő farkas gazdájával beszélgettek. A szépséges állat miatt ragadtam ott, de a csevejért is megérte.

Horváth Éva ex-szépségkirálynő simogatni kezdte a farkast, aki erre nyalogatni kezdte, majd ráugrott kedvességből. Mire az ország Bucija: "Ha nem vigyázol, kisfarkasok lesznek!"

Az állat gondozója megjegyezte, hogy biztos a liba miatt van a szeretet ily heves kinyilvánítása. Stohl ezt jó ürügynek érezte, hogy félreérthetetlenné tegye véleményét kolléganőjéről. A koronát a spontán bohózata a farkasgazda tette föl mondván, ő arra a sült libára gondolt, amelyikhez Horváth Éva hozzáért.

Lezárásképpen - ekkor a farkas már megadta magát - elhangzott, hogy a farkast egyszer egy film kedvéért rá kellett venni, hogy lélekszakadva rohanjon. Ezt egy tüzelő szuka szagával érték el. Na ki jutott eszébe Stohlnak erről is? Hát persze, hogy Horváth Éva, akinek egyúttal boldog születésnapot is kívánt.

Jó, ha az embert ennyire szeretik a kollégái!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr141546411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ziebi 2009.11.23. 23:03:41

Ez kééész, most nagyon jót nevettem, köszi :D

Dr. No 2009.11.24. 11:05:11

Szerintem egyszerűbb a helyzet, Buci szerette volna a díszlet mögött csontra lekúrni Évit, és ez vagy az udvarlási szakasz volt, vagy nem jött össze a Terv.
süti beállítások módosítása