2009. április 28. 21:28 - Reckl_Amál

Füles

Itt volt már az ideje a minőségi újságírásnak! Téves, légbőlkapott híresztelésekre reagálgatni (majdnem) bárki tud, az igényes blogger a tűz mellől hozza az infót.

Mivel színvonalra akarunk mi is törekedni (én tán reménytelenül?), személyesen csíptem el tegnap egy igazi, belső hírmorzsát.

A baloldal saját vértanúja, a világ legabszurdabb szimpátiatüntetését megélt Hunvald György múlt heti lemondása után egy igazi régi motoros, Kivágó Ivánné veszi át a helyét a Fővárosi Közgyűlésben a szocialista frakcióban. Büszke vagyok, mert mióta létezik a legfiatalabb budapesti kerület, Soroksár, azóta ez a megbízható asszony aktívan részt vesz a helyi közéletben. Nem akarom én most legszűkebb pátriám ügyes-bajos dolgaival untatni az olvasókat. Országos szinten talán az a legfontosabb a beszédes beszélő névvel megáldott politikusasszony tevékenységében, hogy Hiller István hátországának királynője. Az expresszivitásában verhetetlen Hiller István c. propagandaanyag kiadója. Mert bizony nem kisebb ember képvisel bennünket soroksáriakat az Országgyűlésben, mint az oktatási miniszter maga.

Kivágóné elszámította magát, mert azt hitte, csak úgy átlehet ülni a Grassalkovich útról Hagyó Miklós mellé, suttyomban. Hát sajnos ez nem megy ilyen egyszerűen. Kivágó Iván Györgyné ezennel országos politikus lett, és most már nem csupán helyi kártyanaptárakról néz ránk szigorú szemeivel, hanem közvetlenül Bárdos András után jelenik meg arca. A tv-ben! (Mondom, büszke vagyok!)

Szóval most azt rebesgetik, hogy Kivágó Ivánné (Ilyen név még Örkénynek is csak jobb napjain jutott volna eszébe.) III/II-es volt. Ami objektíven nézve is kellemetlen.

De ígértem egy eredeti információt, amelyért a profi újságírók is ölre mennének.
Tegnap véletlenül találkoztam a soroksári polgármesterrel. A saját, nem virtuális fülemmel hallottam, ahogy odaszólt valakinek: "Én mondtam a Marinak, hogy nyilatkozzon erről a III/III-as dologról..." Ezek szerint Kivágóné jelenleg hallgat. Mit jelenthet ez?

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr761092466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.04.29. 05:50:26

Esküszöm,hogy a posztod legelején gondoltam azt,mielőtt elolvastam volna tóled is,hogy milyen beszédes neve van..

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.04.29. 05:51:41

@RUSZKIBAKA: Jav:tőled (korán van még,ilyenkor még vak is vagyok ráadásul..)

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.05.01. 09:55:01

a rádióban hallottam először ezt a nevet, de azt hittem hogy rosszul hallom.. de hát istenem : nomen et omen

Nem az a bajom ezzel, hogy III/ mittudomén, az volt, hát az volt, akkor azt volt a rendszer, nem ő találta ki.
De most legalább ne ők vigyék már a zászlót, és ez vonatkozna a többi elvtársakra is.

Godnolom az MSZP-nél nehéz mostanában a káderutánpótlás, de azért ennyire nem lehet komoly a helyzet?

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.05.02. 12:11:29

Ma végre megtörte a hallgatását hősnőnk. Verebes vendége volt, és kicsit durcásan azzal fenyegetett meg minket, hogy nem muszáj neki elviselnie ezt a mocskolódást. Szerintem se.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.05.15. 08:47:07

Hát ez az! Nem elég, hogy fölbasztad magad, de még a posztötletemet is tárgytalanná teszed. Az az érzésem, hogy néha blogon kívül is kommunikálhatnánk.

Szerintem a villáminterjús blogger kivételesen ismételhetné magát.

"Bede Márton: Hallod, te ROSSZ MINŐSÉGŰ SZAR?
Demszky Gábor: Igen.
Bede Márton: Köszönöm az interjút!"

Ennek nyomán: http://villaminterju.blog.hu/2009/04/01/villaminterju_szekeres_imre_honvedelmi_miniszterrel

süti beállítások módosítása