2012. június 05. 14:46 - Reckl_Amál

Mr. X kísértetkastélya

Mindig csodáltam Varnus Xavért azért a huncut dekandeciáért, amely átszövi életét, és amelyről szerencsére részletesen számol be a közönségnek.

Szimpatikusan szabad életszemléletéről könyveket is írt, melyeket egy fél élettel ezelőtt imádtunk olvasni.

Bár mostanában tudtommal nem készül újabb irományt megjelentetni - apropó, ha a korral akarunk haladni, a blogját is rendszeresen látogatnám, ha lenne - azért mindig újabb és újabb sztorikkal boldogítja jobb híján a bulvársajtót.

Amely annyira hozzászokott a valóság-sztárok és a régmúlt idült alkoholista sztárjainak szellemi színvonalához, hogy rendre bekajálják, amit Xavér mond nekik.

A Blikknek például arról mesélt, hogyan tartja távol a hívatlan vendégeket otthonától. Elmondása szerint egy viaszbábut aggat távollétében a házába, az ajtóval szemben. Így a betörő garantáltan becsinál, amint megpillantja a hullaimitátort.

El tudom képzelni, hogy a "furfangos zenész" (ahogy bulvárék nevezik) tényleg ilyesmivel riogatja a betolakodókat, de legalább ennyire, vagy még jobban, hogy ezzel csupán a Blikk íródeákját tesztelt, vajon megjelentetnek-e ilyen bizarr történetet az újságban.

Akárhogy is, Xavér ismét megnevettetett.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr584566888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KZsoci 2012.06.05. 16:08:01

Én elhittem. :D Mindig is volt egy kis eszelő a tekintetében, belefér ez az imázsába.

De azért tényleg elég durva...

halbikvera 2012.06.05. 20:34:34

Vagy 10 éve többször is dumcsiztam vele, elég rendes figurának tűnt. Én is csípem. Viszont (szó szerint) meghökkentően nagy feje van:D

Zolimoni 2012.06.05. 23:16:13

Ez nem egy új sztori, ősrégen egy riportban, talán fridinél vagy fábrinál ezt már elmesélte egyszer. Úgy emlékszem, hogy egy kislány babát akaszt fel....akár el is lehet hinni...
süti beállítások módosítása