2012. május 04. 12:59 - Reckl_Amál

Vegyes 2012. 05. 04.

Rég mazsoláztam a bulvárlapokban, pedig van anyag bőven, hát most kicsit visszatérek e régi szokásomra. Amíg olvassátok, készül a játék. Elvégre péntek van.

Viszketeg szexuálisok

Nem túlzottan érdekel más emberek magánélete, viszont van olyan, akinek ez az első számú produkciója, az ilyenek kifejezetten irritálnak. Ezen a héten két "énekes" haknizik a bulvárban azzal, mennyire különleges ő.

Persze sokan várják az LMBT-közösségből, hogy minél több híres ember álljon ki a fényre szexualitását felvállalandó. Ezt viszont természetesen támogatom.
A baj csak az, hogy akik megteszik, inkább rossz fényt vetnek ebben a nem túlzottan nyitott országban személyükkel a másokra, mint jót.

Delhusa Gjon például metroszexuálisnak nevezi magát, mert menőnek és főleg fiatalnak akar látszani. Holott valójában arról van szó, hogy egy kissé kiöregedett, de pokolian hiú ember szereti kényeztettetni magát mindenféle drága szépészeti kezeléssel.

Szíve joga, csak éppen érdektelen. Az ellenszenvessé a gyáva csiki-csuki miatt válik a történet. Az unalmas, lejárt lemez énekes, akin az ország nagy része azért inkább nevet, formabontó próbál lenni, kijátssza a szexualitás-kártyát, de csak óvatosan. Nehogy még buzinak nézzék a végén! Mert ilyesmit még feltételezni is undorító lenne erről a testi-lelki-szellemi harmóniában lubickoló emberről.

A másik versenyző a feltűnési versenyben szegény Szecsődi Karcsi, aki egy évekkel ezelőtti Megasztár harmadik-negyedik adásában esett ki.

Ez sajnos még Magyarországon is elég sovánka teljesítmény az örökös celebléthez, ezért Karcsi egy ideje transzszexualitásával sokkolja a nagyérdeműt.
Nincs okom kétségbevonni Karcsi belső indíttatásait, csak nem nagyon értem, a nemváltás igen drasztikus lépését miért kell a nyilvánosság előtt végigélni.

Elvileg az kéne a célnak lennie, hogy az emberek megértsék, élnek köztünk olyanok, akik nem a megfelelő testbe születtek. Ez nem cirkuszi látványosság, hanem egy szerencsétlen eset, amelyen ma már többé-kevésbé lehet segíteni.
De Karcsi azzal, hogy magából bazári majmot csinál, kicsit sorstársaiból is. És ez bizony nem tetszik.

A hét szövege

Immár Magyarországon is divat bűnöző celebnek lenni, és ez sajnos kialakította az ún. sztárügyvédek kasztját is.
Ami Stohl vagy Damu esetében ízléstelen dörzsöltség, az kisebb halaknál kimondottan komikus (szó)fordulatokat eredményez.

Zsolti az UFO nevű, kilencvenes évekbeli dancebandából lányfutattás miatt pár napja előzetesben ül. Ez a hír sem rossz önmagában, de a "védőbeszéd" az igazi:

V. Zsolt természetesen nem közvetített prostituáltakat külföldre, mindössze annyi történt, hogy életvezetési és befektetési tanácsokat adott néhány lánynak (akiket egy termékpromóciós munkán ismert meg), valamint pénzt is, de csak, mert nagyon megsajnálta őket a borzasztó életkörülményeik miatt.

Ahha!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr104488297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KZsoci 2012.05.04. 13:46:57

Delhusa Gjon csinált egyetlen egy darab popzenei számot valamikor Viktória királynő idején, amelynek az volt a különlegessége, hogy három szót albánul énekelt benne, és a lakodalmas zenét annak a kultúrának a nagyon felhigított hangzásával keverte.

A magyar zenei közönség és zeneipar együttes szegénységi bizonyítványa, hogy ebből évtizedekkel később is jól meg lehet élni. Egyébként meg azért futtatja a velvet (az rtl klub fizetett internetes médiuma) most ezt a barmot, mert ősszel végre leadják a róla készült feleségkeresős műsort.
süti beállítások módosítása