2010. május 07. 14:32 - Reckl_Amál

Drogos vegyes

Sólyom László megfosztotta a drogterjesztésért jogerős börtönbüntetését töltő Farkas Pétert a Magyar Köztársasági Érdemrend kiskeresztjétől, mert az érdemtelennek bizonyult. Csak annyit mondanék: nagyon helyes!

Amúgy Farkas elsőszámú támogatói, a Kendermag Egyesület, most vasárnap tartja a hiánypótló Globális Marihuána Menet című rendezvényt. Ez tényleg a mai magyar társadalom legégetőbb problémája, hogy nem legális a drog.

A céges tűzfal egyszerűen oldotta meg ezeknek a nyomoroncoknak a kérdését, l. a mellékelt ábrát.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr261981766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.05.07. 23:08:19

nem ez a legfontosabb... engem nem is igen érdekel, ugyanis sosem voltam - a sztem mindenkire jellemző 1-2szeri kipróbáláson túl - még a könnyű drogoknak sem híve. Mi több, a cigarettát is letettem jó ideje, és köszi, jó ötlet volt. Ugyanakkor baromira tévúton jár, aki egy problémát azzal söpör le, hogy "ez most a legfontosabb?"

vannak szimbolikus (hogy azt ne mondjam: emblematikus) ügyek. Nem akarnék olyan közhelyesen a témában megnyilatkozni, mint neked sikerült ebben a sommás posztban, de tény, a kitudjahánymillió alkoholista országában mindig vicces a könnyűdroglegalizáció-ellenes hőbörgés.

A melegek kérdése, a droglegalizáció vagy az, hogyan bánunk az állatokkal, ilyen szimbolikus ügyek... tény, én sem a drgkérdést érzem ezek közül a legemblematikusabbnak, de akkor is bobnyolultabb annál, mint hogy "van ennél fontosabb is".
süti beállítások módosítása