2010. május 07. 13:27 - Reckl_Amál

Asszonyos fecsegés

A nagy Gondolkodó ismét megszólalt, a változatosság kedvéért most az MSZP-t szidja saját vereségéért. És hiába tény, hogy a frissen hivatalosan is bukott párt Gyurcsány nélkül is nagyon tehetségesen amortizálja magát, a szégyenletes eredményért mégiscsak az ex-miniszterelnök a felelős.

De figyelmeztetném a Fideszt, hogy már nyertek, már nem kell hajmeresztő butaságokat beszélni, csakhogy neki lehessen menni Gyurcsánynak. Bár a megtévesztés mestere most ügyesen játssza az erős embert, valójában nem az.

Ehhez képest a Fidesz egyik legszörnyűbb prominense, Pelczné Gáll Ildikó tegnap azt kérte ki magának az idős magyar nők nevében, hogy Gyurcsány a párt egyes kiszivárogtatóit pletykás öregasszonyokhoz hasonlította. Értem én, hogy miért ilyen érzékeny Pelczné, ha ostoba, idősödő nőket emlegetnek, még egy politikusnak is joga van személyes megtámadtatás esetén tiltakozni, mégis ez a hiszti már teljesen idejét múlt.

Először is: ez a kör már egyszer megvolt a lecserélendő öregecskedő feleségekkel. (Ami sokkal csúnyább gondolat.) Akkor persze olyan emberek prüszköltek miatta a leghangosabban, akikről lerí, végtelenül lenézik egyébként a nőket, de ha Gyurcsány mondja, akkora feminista lesz belőlük, hogy Emmeline Pankhurst is enyhe túlzásnak érezné. Ez már akkor sem jött be igazán.

Másodszor: ne csináljunk már úgy, mintha nem keserítette volna már meg legalább egyszer egy ilyen banya az életünket! Ne csináljunk már úgy, mintha nem lennének ilyen nők! (Ha már kapargatni akarjuk a dolgokat, és valaki nők helyzetével akar foglalkozni, inkább azon kellene fennakadni, miért sárkányosodnak el a nők középkoruk után olyan nagy számban, avagy hogy viszonyul a társadalom az utóvirágzását megélő nőkhöz.)

Pedig a hasonlat találó. Az MSZP manapság a magyar nyugdíjas groteszk karikatúrája. Nehezen mozdul, nehezen alkalmazkodik, nem érti és nem is akarja érteni a mai világot. Mindezzel elégedett, sőt büszke rá.

Ha a Fidesznek, de különösen Pelcznének lenne egy csöppnyi esze, nem támadná Gyurcsányt. (Főleg ilyen nevetséges hülyeséggel nem.) Hadd egyék meg őt a párttársak, vagy ha már mind fogatlan oroszlán, hát hadd jusson ismét magas pártpozícióba, és tartsa a pártot a megérdemelt helyén. Hadd foglalkozzék önmagával a számszakilag legnagyobb ellenzéki párt, azt a média is imádja. Közben lehet zavartalanul kormányozni.

13 komment
· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr961981639

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kibaszott jó röpirat a modern baloldalról 2010.05.07. 13:45:54

Tévedett, aki azt hitte, Gyurcsány feladta. Itt bizony egy próféta van, aki nem adja fel. Prédikálni fog, amíg akad két ember, aki meghallgatja. (Fotó: Gusztos Péter/blikk.hu) Gyurcsány az őszödi beszéd végén azt mondta, ha az MSZP már nem támogatja ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

angyalföldi partizán 2010.05.07. 22:20:50

Amálka!Nem hagyjuk Ferit!Te áruló! A gépkarabélyom zsírozva!NO PASARAN!

Bambano 2010.05.07. 22:27:03

Aki azon a kijelentésen felháborodik, az csak arról tesz tanúbizonyságot, hogy funkcionális analfabéta. Magyarul sokkal hülyébb, mint egy összerohadt felmosófa. Pelznével az élen.

Bambano 2010.05.07. 22:27:45

@Bambano: és azzal, hogy most jónéhány embert leidiótáztam, Fletó nem lett feldícsérve.

dean23 2010.05.07. 22:49:25

Pelczné az ostoba IQ fighter! SzijjÁrtó muffos kiadása!

dr. médiafigyelőbété 2010.05.07. 23:43:11

@Bambano:
...aki a múltkor manökenest játszott a többi "öregasszony" társaságában.

angyalföldi partizán 2010.05.08. 00:28:14

Ez nem vicc Amálka!Nem fogjuk hagyni a rothadó reakciót!A vállam kissé gyenge,de az ujjam a ravaszon!Bátorság!Frisseség!Szanyi Captain!

Pszt! 2010.05.08. 00:28:24

Remélem nem csak ennyi futja a fideSS-től, hogy csak bulvárszinten mocskolja az ellenfeleket. Mert ha tényleg csak ennyit tud, akkor jaj ennek az országnak!

loláb 2010.05.08. 00:44:06

A fidesz most az egyszer tanulhatna a szociktól. Gyurcsényról nem kell tudomást venni, és ha nem reagál senki a szavaira, akkor előbb-útóbb egy bukott miniszterelnök lesz, és nem díszeleghet a baloldali népvezér szerepében.

A szoci öregek már nem is foglalkoznak Gyurcsányal tudják, hogy az árt neki a legtöbbet, hogyha "hagyja felépíteni" magát, azáltal, hogy súlya van annak amit mond. pedig nincs, had mondja.

Nem támadni, levegőnek nézni!

wwwBisexhu · http://bisex.hu 2010.05.08. 08:47:23

MSZ(M)P végleg vége. még meg a kapirgálás, hátha egy kis morzsát összetudnak rabolni, de ennyi

nestrot10 2010.05.08. 08:52:33

Ez a Pelcné mikor megszületett már ilyen öregecske kinézetű volt...most meg már ajaja..már amikor előkerült a fityiszben, akkor mondtam, hogy egy úgy beszél mint egy öregasszony, meg mintha cukor lenne állandóan a szájában. Most meg ott pattog a vén miskolci nyanya:)))

cambridge.on 2010.05.08. 09:42:24

"Először is: ez a kör már egyszer megvolt a lecserélendő öregecskedő feleségekkel. (Ami sokkal csúnyább gondolat.)"
Nem úgy van az!
Egy öreg paraszt elkíséri a családot a nagyvárosba bevásárolni.
Amíg a feleség vásárol, az öreg a fiával nézelődik, mindenre rácsodálkoznak.
Találnak egy ajtót ami nem vezet sehova, nem tudják elképzelni mi lehet az. Liftet még életükben nem láttak.
Egyszer látják, egy idősebb nő csoszog be az ajtón.
Az ajtó fölött a fények elkezdenek vibrálni, majd ugyan oda visszatér a jelző ahol volt.
Egy rövid figyelmeztető jel után az ajtó nyílik, és egy csinos fiatal nő lép ki belőle.
Az öreg rögtön mondja a fiának- Szaladj fiam, hívd ide anyádat!

Őszintén, én ilyet nem gondoltam Pelcznéről!
Ha ő úgy érzi ez egy róla mintázott hasonlat, szíve joga.
Melyik részére gondolt, melyik jellemzőbb rá, a fecsegő, vagy az öregasszony?

moncayo 2010.05.08. 10:03:11

Peltzné segge évről évre jobban nő. A választási esetén nadrágkosztümben volt, s látszik mekkora p-ja van. Csak az agysejtje lesz egyre kevesebb. Nem is értem miért tartják? Ő lenne a párt díszpo-ja? Mint volt anno a szőke kifles cica? Nem találnak egy normális nőt a kirakatba tenni?

padmasambhava 2010.05.19. 12:02:03

Jaj, Amál, ismétlem magam : szeretlek !
süti beállítások módosítása