2010. március 20. 15:39 - Reckl_Amál

Páciensek közt

Gyurcsány tegnap addig lelkesítette a nyuggereket*, amíg maga is elhitte, hogy nem egy összedőlni készülő disznóólt ad majd át utódja Orbánnak pár hét múlva.

Pedig az a bukás holtbiztos jele, ha már a Barátok köztben is kritizálják az ember kormányát. Tegnap ugyanis váratlanul beállított Berényi András fia. Dani súlyos skrizoféniáját zárt intézetben kezelték eddig, ám azt egyik napról a másikra bezárták, a betegeket szélnek eresztették. Majd értesítik őket - ahogy Dani fogalmazott - pár nap vagy hét múlva, hova lehet majd ismét befeküdni. Addig is menjen mindenki Isten hírével... Dani nem egyedül érkezett, hanem magával hozta bájos betegtársát is, akihez gyöngéd szálak fűzik, ám a lány kevésbé szerencsés, őt nem várja haza a családja. Úgyhogy ő is Berényiéknél táborozik, amíg megjön a behívó.

Véletlenül pattant volna ez ki a sorozat íróinak agyából? Esetleg érzik ők is azt a közhangulatot, amelynek feltűnt, mennyi riasztó erőszakos bűncselekményt követknek el olyan emberek, akikre ráférne a szakszerű, orvosi kezelés? Csakhogy egy ideje nincs hova menni...

*2010-ben Gyurcsánynak tapsoló idős ember. Megérdemli, hogy így hívjuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr571854758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása