2010. január 28. 20:25 - Reckl_Amál

Sutyiban

Már mérgelődtem korábban, hogy a T-Kábel egyre kevesebbet szolgáltat ugyanazért a pénzért. Az még nyíl sisakos harc volt a tisztességes viselkedés elleni harcban, amikor az HBO-t levették az analóg katalóguskiosztásból, és ezért még újabb sarcokat is kivetett. Most a hanyatló színvonalú mozicsatorna helyén a FEM3 unalomgerjesztő adása jön. Kicsit még nézem, aztán majd elmesélem, milyen az a csatorna, melyről egyelőre legyen annyi elég, Gombos Edina lesz az arca.

Mindenféle tájékoztatás nélkül eltűnt két további tévé is. A Mezzónak hűlt helye, kerestem, hátha áttették máshova, de sajnos nem. Most már tényleg nincs igényes zenecsatorna, a VH-1 után a komolyzene is a süllyesztőben van.
Hétfőtől pedig a Reflektor helyén az amatőr kinézetű ESTV jelentkezik. Nem túl optimistán ismét végigfuttattam a csatornákat, de ezt sem áthelyezték, hanem szó nélkül lecserélték erre az érdektelen szarra. Napi hat órás műsorában stréber libák kérdeznek kellemesen alá helyi érdekű politikusoknak, akiket ennek ellenére nem ismerek. A háttérben természetesen fikuszok és gulyáskrém színű fal. Így is tele van csomó nézhetetlen, vacak, amatőr, pénztelen kis tévével a kínálat, amelyek ingyen sem kellenének, erre egy kimondottan nézhető tévé helyére betuszkolnak egy újabbat.

Persze az előfizetési díj nem lett kevesebb. És természetesen tájékoztatni is elfelejtettek ismét. A T-Kábel lassan BKV-színvonalú. Utálom.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr471710846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anselmo 2010.01.28. 21:09:25

Aranyos volt a reklám amivel a FEM3-at hirdették, az ismeretterjesztő csatornákat fikázták benne ("a földikutya órákig bámul pislogás nélkül", vagy valami ilyesmi). A reklám azt ajánlja, hogy nézzük inkább Paris Hiltont, meg egyéb picsákat. Ha ostoba szőke picsa vagy, nézd a FEM3-at - nagyjából ez jött le. Hihetetlen.

Ziebi 2010.01.28. 23:51:30

:DDD
Komolyan így reklámozták? :DD

Én speciel órákig tudom bámulni a földikutyákat. Ha pislognak ha nem. :)
süti beállítások módosítása