2010. január 09. 10:53 - Reckl_Amál

Best of 2009

Ezennel lezárom a szavazást, és eredményt hirdetek.

 

Michael Jackson magasan veri a mezőnyt, nekem is nagy kedvencem. Erre kaptam az egyik legkedvesebb kommentet Ziebitől. Michael Jackson halálában egyébként az volt a legmegrendítőbb, amit Dyson mondott. Szerencsétlen már évek óta halott volt, most a teste is elment. Szerettük, szeretjük, elválaszthatatlanul az életünk része. (21,43%)

Második helyre került a T-Home-ot kritizáló írásom. A bunkó multi módjára viselkedő kábeltévé-társaság ugyanis pont kedvenc zenecsatornám, a VH-1 helyét szemelte ki az izzadmányok hazájának, a Comedy Centralnak. Még mindig haragszom ezért a döntésért, a posztra érkező CC-t vehemensen védő reakciókból viszont azt kell leszűrnöm, az igénytelenség - most épp amerika agyonhypolt tucatsorozatok formájában - folytatja diadalmenetét Magyarországon. Nem feledem viszont azon nagyon is sokak véleményét, akik velem együtt siratták a színvonalas zene utolsó bástyájának elestét. A mostani szavazás eredményét remény jelének tekintem. (16,67%)

Harmadik helyen egy nagyon személyes írás végzett. Nagymamám 100. születésnapja ezek szerint nem csak nekem volt fontos, és bár olvasóim zöme (egész pontosan az öcsémet leszámítva) valószínűleg sosem találkozott Nagymamával, írásom révén szimpatizált vele. Köszönöm szépen! (14,29%)

Ahogy köszönöm a részvételt is. További jó olvasást!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr951658562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2010.01.09. 10:55:12

A végeredmény az eredmény gombra kattintva láthatóvá válik.

Ziebi 2010.01.09. 19:34:05

Csak így tovább :)

Mostanság nem kommenteltem, de olvaslak rendszeresen. Legjobban a filmkritikáidat szeretem, akkor is ha nem értünk egyet, sokat adnak ahhoz hogy megnézzek-e valamit később.
süti beállítások módosítása