2010. január 07. 14:33 - Reckl_Amál

Benkő lebukott

Mindig is sejtettem, részben már be is ismerte, hogy Benkő Dániel, csak szerepet játszik. A mostani nyilatkozatával viszont végképp elárulta magát.

Most ugyanis azzal próbálkozik feltűnést kelteni, hogy előadóművészként kiérdemelt Köztársasági Érdemrendet vissza kívánja adni az államnak. Erre szerencsére nincs lehetősége, de elvileg el is vehetik tőle. Hiszen az oklevélre rá is írták: a kitüntetés birtokosának erkölcsi példamutatásával is rá kell szolgálnia a megtiszteltetésre.

Benkő pedig saját szánalmas médiaszerepléseit maga is erkölcstelennek titulálja. Már várja, mikor jön a szigorú hangú levél, amelyben visszakérik.

Ebben minden benne van, ami miatt megvetem Benkőt. Tudja ő pontosan, hogy amit csinál, az finoman szólva nem szalonképes, de azért kéjesen dagonyázik, és a képünkbe hazudja, hogy az a helyes, amit ő tesz. Mert ő annyira szabad, hogy csak na! Pedig dehogy az! Egyszer majd rá is ráun az RTL Klub, lesz helyette másik idióta. A gagyitévéktől függeni pedig a modernkori rabszolgaság egyik formája. Mert nincs utána jövő. Ha az ember egyszer benkősen meglóbálta a kamerák előtt, akkor életfogytiglan ezt kell csinálnia. Mert normális munkája már sosem lesz az ilyennek. Benkőnek annyi előnye van, hogy nemsokára nyugdíjas, szóval új állásért már nem nagyon kell kuncsorognia.

A botrány, a ciki a kenyere az ilyen szórakoztatóipari betanított munkásnak. Minél nagyobbat szól, annál jobb. Lehet menni mindenfelé nyilatkozni, persze pénzért; no és ott a "dicsőség": lehet szerepelni!

Benkő, aki saját magát valamiféle szex-filozófusnak képzeli, pedig csak egy kapuzárási pánikban és feltűnési viszketegségben szenvedő alak, már régóta házal egyszemélyes szexuális forradalmával. Volt már három méteres szobor-terv a saját férfiasságáról, az emlékezetes meztelen gitározás, egy nagyon tré reality az ország legsötétebb lotyóival, illetve legújabban Kiszel Tünde buja fanszőrzetéről szóló nedves álmok. De most úgy gondolta, rádob még egy lapáttal, és provokálni próbálja az államot. Hátha lesz ott valamilyen hülye, aki beleesik ebbe a nyilvánvaló csapdába, és komolyan veszi. Remélem, még csak el sem gondolkodnak ezen az illetékesek. Benkő vállalhatatlan, nem szabad vele együtt szerepelni - semmilyen kontextusban sem.

Mert, aki beugrik állami funkcionáriusként ennek a médiahacknek, és Benkővel, ill. tevékenységével hivatalból foglalkozni kezd, csak lejárathatja magát, onnantól kezdve a közvélemény szemében nem komolyan vehető. Benkő,aki az ötlet kifundálása közben biztos már előre dörzsölte a tenyerét , pofázhat akár komolynak nevezett műsorokban is - cenzúráról, szabadságjogokról, prüdériáról és kedvenc témájáról, önmagáról.

Amúgy rosszul időzítette ezt a cinikus nyilatkozatot. Egy év múlva - amikor azért még biztos emlékszünk a "gitárom pengetem, faszomat lengetem" mottójú előadásokra - már kényelmesen elhelyezkedett pár kereszténydemokrata a miniszterelnöki hivatalban. Azok hasonló intellektusú emberek, mint Benkő, csak még annyi humoruk sincs, mint az önjelölt szexgurunak. Biztos akadna egy-kettő közülük, aki hazafias és keresztényi kötelességének érezné fölülvizsgálni Benkő disznólkodásait. Aki azt hiszi, hogy csupán kedvenc hobbimnak (a kötésen és a blogoláson túl) szeretnék ezzel eleget tenni, vagyis a KDNP-t rugdosom, az kivételesen téved. A tematikus csatornán már többször értekezett egyik-másik arról, hogy Benkő lerombolja a házasság szentségét. Ha ehhez egy ilyen ráncos komikus elég, akkor a házasságot rég megette a fene! Szóval vaskalaposék már kiszúrták maguknak Benkőt.

Pedig abban, semmi igazán erkölcstelen nincs. Ahogy a szépemlékű Simicska Lajos is fogalmazott, hülyének lenni alkotmányos jog. Benkő pedig nem tesz egyebet, csak játssza a hülyét. Közben okosnak képzeli magát, de ez nem változtat azon a tényen, hogy végeredményben mégiscsak sötét és idegesítő vénember. Ez pedig nem bűn.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr831654096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gofri_ (törölt) 2010.01.07. 16:30:47

És végre megírta ezt valaki ÍGY! Hurrá, hurrá!

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2010.01.07. 19:36:48

Köszönöm, szolgálunk és írunk. ;)

tritonus 2010.01.07. 21:35:22

ráncos komikus???

Az operett nevében ezt kikérem magamnak! Ilyen alakot még egy olcsó librettista se alkotna meg!!!

(De a legnagyobb baj a kijelentéssel, hogy sajnos qrva jó!!!)

:)
süti beállítások módosítása