2009. október 05. 12:10 - Reckl_Amál

Előrenyalás

Még a végén igaza lesz Juszt Lászlónak, és tényleg politikai tisztogatás zajlik a tévéknél! A hétvége híre volt, hogy a Bárdos - Máté házaspárt kipenderítették a Tényekből. Állítólag anyagi okokból, mert kettejük gázsija a hírműsor 8%-át tette ki, ami tényleg aránytalanul sok. Az már egy másik kérdés, hogy vajon ki kötött a két sztárbemondóval ilyen szerződést, és főleg, akkor miért érte meg ennyiért.

Sokkal inkább azt sejti az ember, hogy Bárdosékat politikai okokból tették lapátra. A házaspárt ugyanis köztudottan baráti szálak fűzik Gyurcsányékhoz, többször együtt is nyaraltak például. Korábban, amikor Gyurcsány volt még a miniszterelnök, nem merült föl, hogy Bárdosék túl drágák volnának, pedig a csatornának már akkor sem ment jól. De most, hogy a TV2 gerinctelen, tehetségtelen vezetése érzi a változás szelét, csinál egy kis szállást már jóelőre. Hátha Orbánék értékelik a lépést, és tovább kapaszkodhatnak a vacak székükbe. És bár senki sem élvezi úgy a talpnyalást, mint Orbán Viktor, azért ez a kirúgás már túl későn történik. A jobbos legendáriumban a kertévék a gonosz megtestesülései, mindenki ki lesz onnan rúgatva. Habár szar emberre mindig szükség van a nagytakarításnál.

Bárdosék még hatalomra kerülése előttről ismerték Gyurcsányékat, nem tudom, ilyenkor mi a helyes. Meg kell ilyenkor egy régi, jó ismerőssel szakítani a kapcsolatot a szakmaiság érdekében?

Mindenesetre Bárdosék sosem voltak részrehajlóbbak, mint a többi híradó, a munkájukon különösebben nem látszott, hogy Gyurcsány emberei lennének. Én elégedett voltam velük, sajnálom, hogy ilyen ízléstelenül, méltatlanul kell távozniuk. A TV2 most már nemcsak azt tudta bizonyítani, hogy épkézláb műsorokat képtelen készíteni, hogy még Vágó Istvánnal is képes megbukni, hanem azt is, hogy gyáva, törtető és tisztességtelen.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr1001428735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.10.05. 14:01:54

Egyetértek veled.Én is sajnálom őket.Akkor jövőre a Tv2 a finesz szócsöve lesz..Tényleg hányni kell az ilyen talpnyalóktól..

Dr. No 2009.10.05. 16:52:21

"A jobbos legendáriumban a kertévék a gonosz megtestesülései, mindenki ki lesz onnan rúgatva."

Ezt nem teljesen értem, a magántévékből a kormány hogyan rúgat ki bárkit is? Az ORTT nem ad majd működési engedélyt? De hiszen eddig mindig megadta, pedig ott elég erőteljesen jobbos a "közhangulat". Vagy jobban büntetik a kertévéket, mint eddig? Ennek eddig sem volt akadálya. Sőt, ha jól emlékszem, a jobb- és baloldal együtt csinálta ki a Baló-féle tévé3-at akkor, amikor először osztották ki a frekvenciaengedélyeket.

Egyébként a leírtak miatt még sokkal gennyesebb a TV2 eljárása, hiszen magántulajdonosa van, még sincs meg bennük a tulajdonos függetlenségének erénye. A történtekből is látszik, mekkora hazugság a jobbos média állandó rinyálása a 9:1-es médiafölényről, csak a saját teljes alkalmatlanságukat mentegetik vele...

2009.10.06. 09:53:05

Most megkezedődik a kertévéknél is az előre nyalás, ami bizonyítéka annak, hogy eddig részre hajlók voltak, és ezután is azok lesznek.
süti beállítások módosítása