2009. augusztus 06. 13:37 - Reckl_Amál

Új moderátor

Tekintettel arra, hogy még mindig nem férek hozzá a szerkesztőfelülethez, beszerveztem egy remek segítőt. KZsoci az első naptól olvasója a blognak, néha kommentel is. Legtöbbször nekem, szóban, mivel a testvérem. Aki utálja a blogot, rá haragudjon, mert az ő ötlete volt.

Jelenleg minden megszólalásomat ő teszi föl, legyen ez poszt vagy komment. Ezért inkább szerkesztőnek nevezném, és kevésbé moderátornak. Moderálni ugyanis továbbra sem szeretnénk, de nagyritkán elkerülhetetlen. Ha ő takarítja el valaki mocskát, akkor ezt jelezni is fogja.

Egyelőre nem csatlakozik Dysonhoz és hozzám, és nem írja le a gondolatait, de amint rászánja magát, megkapja a lehetőséget. (Nagyon jó lenne!)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr11292598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.08.06. 20:57:24

Látom,hogy pusztába kiáltott szó volt amit írtam neked..
süti beállítások módosítása