2009. július 25. 16:09 - Reckl_Amál

A szemétdombon

Massa sajnálatos balesete miatt a Magyar Nagydíj időmérő edzése elhúzódott, ez felborította az RTL Klub műsorát is. A Pasifalók c. unalomgerjesztő amerikai sorozat aktuális része ma elmaradt, viszont ott volt pár fölös perc a Forma 1 és a Rejtélyek városa aktuális epizódja között.

Mit csinál ilyenkor egy csatorna? Kitömi a plusz adásidőt valamivel. Nem először fordul elő, hogy ilyenkor a szégyenletesen gagyi Gálvölgyi Show izzadmányaiból adnak le egyet-kettőt.

Tudom, hogy a puszták népe valamiért viccesnek találja ennek a, úgy látszik, túl értékelt alaknak a kínos műsorát, de ebből legalább kiderül, mit gondol róla az RTL Klub.

Gálvölgyi és tehetségtelen csapata a töltelék, a valamire csak jó lesz kategória. (Ezért fáj a szívem, hogy pont az általam kedvelt Pusztaszeri Kornélt és Józsa Imrét mutatták, akik szenvednek ezekben a silány szkeccsekben.)

Egyébként az RTL-nek igaza van.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr381267896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.07.26. 20:17:22

Miért bántod annyit Gálvölgyit?Én például nagyon szeretem és tehetséges művésznek tartom.

Loge · http://bloge.blog.hu/ 2009.07.27. 11:06:58

Gálvölgyi felett eljárt az idő. Olyan, mint a nagy példaképe, Benny Hill. Húsz éve az egész család röhögött rajta, ha adták a Szuperbolában, most pedig elnyúló arccal kapcsolok el pár perc után. Egyszerűen lejárt az ideje. Csak ezt illene észrevenni. S ha ő nem veszi észre, hát szólni kellene neki.

Egyébiránt szerintem színésznek kiváló.
süti beállítások módosítása