2009. július 15. 23:15 - Reckl_Amál

229 beismerő vallomás

Az SZDSZ megérdemli a csúfos véget! Ennyi a seggéből kibújni nem tudó, beszűkült ember egy rakáson nem nagyon fordul elő máshol, csak ebben a pártban. Ez a párt állítólag valamikor az értelmiség pártja volt, hát ma ostoba, elkényelmesedett, elvakult alakok gyűjtőhelye. Megérdemlik, hogy végleg eltűnjenek.

Az utolsó utáni percben végre jelentkezik valaki, aki hajlandó szembenézni évek úton tévúton járó pártjának valódi arcával. Öntelt, kiélt arc ez, már mindenki utálja az országban. De ezeknek még az EP-választás eredménye sem elég világos! 64 000 szavazó! A Blikket kétszer ennyien veszik meg naponta!

És mi ellen kell tiltakozni? Az új elnök "bárdolatlan" nyilatkozatai ellen. Mert nem az a rossz, amit egyesek az SZDSZ zászlaja alatt műveltek, hanem az, aki beszélni merészel róla. Nem az ellen a vacak, silány politizálás ellen kell belső petíciókat indítani, amely a pártot tönkretette, és az ország több stratégiai területén is nehezen orvosolható károkat okozott (oktatás, eü stb.), hanem az új, tapasztatlan elnök önhitt füleknek fájdalmasan igaz szavai ellen.

Ma 229-en az SZDSZ-ből aláírtak egy levelet, amelyben az elnököt vádolják, mondván a pártban egységre kellene törekedni. Tetszik érteni? Van egy szabályosan megválasztott elnök, és a párt egyes nagypofái három nap után már szervezkednek ellene. Az egységesség érdekében.

Ez 229 beismerő vallomás. Kiállás a rossz politika és a rossz emberek mellett. Retkes Attila pedig- akárhonnan jött és akármit akar - az egyetlen manapság arrafelé, akinek minimális józan esze van még.

Én a helyében lemondanék, nem érdemes ilyen barmok közé keveredni.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr221248468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Win Elen 2009.07.16. 10:04:00

Pont az jutott eszembe, hogy ez is egy, es talan a legfobb az SZDSZ-re jellemzo vonasok kozul, amiert oda jutott a part ahova. Amiro az utobbi idoben Fodor is felismeroen nyilatkozott. Erre nesze. Mi sem valtozott. Tiszta sor, hogy ez a politizalas, nem biztos hogy mas korulmenyek kozott vallalhato, sot. No de van fontossagi sorrend. S bar nem szeretem a cel szentesiti az eszkozt megkozelitest, de nem szabad ilyen egyoldaluan megkozeliteni. Most epp illendo lenne alkalmazni. Vagy...

Loge · http://bloge.blog.hu/ 2009.07.18. 10:54:40

Abszolút egyetértek. Teljességgel jellemző a jelenlegi SZDSZ-re az egész bohóckodásuk.

Persze az is vicces, hogy szinte kizárólag első hírként hozza minden médium, mi történik az SZDSZ-szel. Egy olyan párttal, amelynek ötszámjegyű támogatottsága van. De hát ugye a médiatulajdonosi réteg és a párt között van némi kapcsolat...

Megoldás lehetne az épelméjűek számára, hogy új pártot alapítanak. Mondjuk lehetne a neve Liberálisok Magyarországi Pártja. LMP...
süti beállítások módosítása