2009. június 04. 16:28 - Reckl_Amál

Közeledik...

... az EP-választás napja. A kérdés nagyon egyszerű, kire szavazzon az ember.

Én még abban sem vagyok biztos, hogy egyátalán elmegyek szavazni. Eléggé EU-szkeptikus vagyok eleve, ha remek lenne a kínálat, akkor is rossz érzéseim lennének. Az EU sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet, ellenben bizonyította, hogy mára akkorára duzzadt, hogy működésképtelen. A nagyok és régiek előjogokat élveznek velünk kicsikkel és újakkal szemben, és mi itt Magyarországon sem igazán tudunk élni az esetleges lehetőségekkel. Az EU a szememben mint eszme megbukott, de mi magyarok sem vagyunk igazán EU-kompatibilisek.

De azt hiszem, ezzel semmit sem mondtam még, mert a pártok is hasonlóan vélekednek, tekintve, hogy a kampány belföldi kérdésekről szólt. És, ha Orbán Viktor nem tesz ilyen remekül sikerült kijelentéseket kedvenc hivatkozási alapjával (vö. határontúliak) kapcsolatban, mint amire úgy ugrott rá a szlovák jobbszél, mint gyöngytyúk a takonyra, akkor tényleg azt hihetné a tájékozatlanabb ember, hogy Európa Magyarország része, és nem fordítva. De erről már dohogtam.

Vita sem lesz. Schmitt Pál nem akarja, úgyhogy elmarad. Kivételesen igaza van. Nyolc listavezető másfél óra alatt nem tud érdemben megnyilvánulni.

Egyszerűen nincs kapaszkodó.

Az MSZP-re nyilván nem szavaz az ember. Bár Bajnaiék sokkal elfogadhatóbb munkát végeznek, mint elődeik. (Egyátalán: csinálnak valamit!) De csak ebben az összehasonlításban tűnnek jónak. Mint kb. a gesztenyepüré és a hányás. Ebből a választékból azért mégis inkább jöjjön a gesztenyepüré, pedig undorító egy dolog az is!
De mindegy is, hogy Gordon hogyan muzsikál. Pártja lerombolta önmagát, és ezen ez a nem túl friss kampány sem segít.

Hitelesség: 1 - Gyurcsány a hibás. Meg a többiek.
Kampány: 3 - Gurmai Zitától a konzervatívan szocialistáig.
Lista: 2 - Ismeretlenek serege, de legalább Lévai Katalin nincs rajta. Göncz Kinga mint külpolitikus?
 

Az SZDSZ gyakorlatilag nem létezik. Most már azt sem csinálják jól, hogy a lét illúzióját keltsék. Szidtuk őket már eleget itt is, máshol is.
Kampányuk nem ötletes, viszont negatív értelemben feltűnő. Először az Árpád-sávos cirkusz, most meg a tévében ez a kétmilliós dolog. Akárhogy próbáltam összeadni a magyar cigányokat, zsidókat, melegeket és drogosokat, sehogy sem jön ki a kétmillió. Ráadásul értelmetlen is. Én egyik sem vagyok a fentiek közül, és mégis szavaztam már az ún. liberálisokra. (A Kóka előtti időkben!) Másrészt a kirekesztés melegágya szerintem azt gondolni és terjeszteni, hogy aki valamilyen kisebbség, az elsősorban kisebbség, és minden más  - pl. politikai ízlés - ez után következik.
Amúgy mit csinálnának a mi érdekünkben az EP-ben, mert erről egy szó sem esett idáig.

Hitelesség: 0 - Ellenzék, mi?
Kampány: 1 - Értelmetlen és populista.
Lista: 3 - Szentiványival semmi gond, úgysem jut be. Éppen ezért nem akadunk fenn Mohácsin és Konrád Györgyön sem.
 

A szuperbajnok mindenképpen a Fidesz. Akkorát nyernek elvileg, mint még soha senki. Talán csak az MDP 1949-ben, bár az kicsit más szitu volt.
A Fidesz köreit egyedül a tékozló fiú, a Jobbik tudja csak megzavarni. De az az 1 - 2%, ami a Jobbiknak óriási siker, a Fidesz győzelmének nem árthat. Talán csak később, mikor a baloldal fasisztaveszélyt vizionál. Ismét.
Azért veszteni sem tud senki olyan szépen, mint Orbán és csapata. És egy kártékony külpolitikai kartácsot máris sikerült kilőni, hadd kapjon Slota is pár szavazatot a vérszlovákoktól. Schmitt Pál egyelőre, úgy tűnik, azért ő mégsem Wittner Mária vagy Dr. Mikola, hallgat, és jól teszi.

Hitelesség: 2 - Majd meglátjuk... Mindenesetre az rossz jel, hogy nem EP-kampány folyt, hanem a hatástalan Gyurcsány, takarodj! remixei.
Kampány: 3 - Semmi különös.
Lista: 4 - Scmitt Pál mögött egész vállalható arcok is vannak. Meg Surján László. (Ahogy a dolgok most állnak, Hankiss Ágnes is ott lesz a következő EP-ben. Lehetne ennél rosszabb is.)
 

A Jobbik a csodagyerek, pedig igazából senki sem képviseli annyira a múltat, mint ők. Nem arra a kézenfekvő, de nem teljesen reális párhuzamra gondolok, amelyet a párt és a nyilasok között szokás vonni. Azért, mert van egy szélsőjobboldali és populista jelszavakkal operáló párt, azért még nincs fasisztaveszély.
"Szép" dolgokat ígérnek, amelyet az igazságosságra kiéhezett, elnyomott kisember örömmel hall: elszámoltatás, rend, magyar érdekek stb. Ezeket mindenki szeretné, de nem valószínű, hogy pár egyenruhamániás élükön egy túlpörgött, tébolyodott nőszeméllyel meg is tudja valósítani. Nemcsak azért, mert a láthatatlan ellenség meg fogja akadályozni (ez borítékolható), hanem mert egy ország gatyába rázásához sok kiemelkedő szakember kitartó munkájára van szükség. Ha teljesül a Jobbik legvérmesebb álma, és a bespeedezett jogásznő meg a villamosmérnök Brüsszelbe kerül, az sem segít semmit Magyarországon. Morvai még éget is majd minket. Komolyan venni nem fogják, az EP-ben megszokott dolog, hogy mindig bejut valamelyik szélen egy-két félkegyelmű, akit elviselnek.

Hitelesség: 0 - Nem tudnak ezek semmit se csinálni.
Kampány: 3 - A plakát jó. Talán a legjobb.
Lista: 0 - Morvai Krisztina
 

Bokros Lajos láthatóan élvezi a szereplést, és én személy szerint örülök neki. Ha elmegyek vasárnap, rá fogok szavazni. Nem az MDF-re, dehát kapcsolt áru. Nekem Habsburg György nem oszt, nem szoroz. Dávid Ibolya viselkedése meg nem igazán tetszik, de aztán mindig eszembe jut, hogy kiket rúgott ki: Lezsák (kevés undorítóbb politikus van az országban), Almássy Kornél, Csáky stb. (Kik ezek?) Ellenben beengedte a szexis Lengyel Zoltánt, a Fidesz egykori izompacsirtáját. Szóval még gondolkodom.

Hitelesség: 3 - Bokros igenis már letett valamit. Főleg azt, hogy hajlandó kemény döntést hozni.
Kampány: 2 - Béna.
Lista: 4 - Megint Bokros miatt.
 

Lehet Más Politika - lehetne más, ha ez nem egy egyetemi önképzőkör lenne megspékelve egy-két volt szdsz-es híresemberrel (Lovasi, Cserhalmi, Péterfy Bori - akiről nem tudom, milyen volt régebben, de jól illene a tíz évvel ezelőtti szadesz holdudvarba). A Humanisták egyébként nagyon szimpatikusok, de egyelőre erőtlenek. Kampányuk gyakorlatilag nem volt, és bár kaptak publicitást, nem éltek vele megfelelően. Ördögi kör ez: pont azért tetszenek, mert normálisak; pont azért nem látszanak, mert normálisak... Remélem, 2010-re, a fontos választásokra összeszedik magukat, mert akkor nagyon szívesen.

Hitelesség: 5
Kampány: 0
Lista: 5

Ki tudja, kire, mire számít a Roma Összefogás, vagyis Kolompár Orbán, a többszörös Semjén Zsolt Butaság díjas politikus. Majd biztos elmondja 8-án a Mokkában, hogy azért nem szavaztak rájuk az emberek, mert a választók rasszisták...

Hitelesség: 0 - Bár ezt a cigányoknak kellene megítélniük.
Kampány: 2 - Figyelemreméltóan ostoba spotjuk fut a tévében. Biztos, hogy azt kell hangsúlyozniuk, hogy "Együtt erősek vagyunk". Ebben a cigánybűnözéstől hangos közéletben ennek sajátos konnotációi vannak.
Lista: ? Kolompáron kívül számomra egy ismerős név sincs.
 

És végül, de nem utolsó sorban: a Mókus Örs, vagyis Thürmer Gyula nyugdíjasklubja, a Munkáspárt. Mi mondanivalója lehet egy kádárista társaságnak és gerinctelen vezetőjüknek Brüsszelben? Bár ők legalább tényleg hisznek az internacionalizmusban, csak sajnos a SZU nincs benne a buliban.

Hitelesség: 0 - Munkáspárt - EU - üres halmaz
Kampány: 1 - Én egy plakátot sem láttam, ezért nem 0.
Lista: ? l. MCF

 

 

38 komment
· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr361163623

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kötöttségek nélkül 2009.06.04. 18:55:57

Morvai és a metélt farkincájúakMert a Jobbik nem szélsőséges meg antiszemita, dehogy, meg a listavezetője sem az: Nagyon örvendenék, ha a magukat "büszke magyar zsidóknak" titulálók szabadidejükben aprócska metélt farkincájukkal játszadoznának…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.06.04. 19:56:24

Isten őrizz, hogy kampányoljak, de ha már úgyis csak protesztből szavaznál, szavazhatnál az LMP-re; nem valószínű, hogy sok szavazatuk lesz, és nyilván nem fognak bejutni az EU-Parlamentbe, viszont egy "egész jó" eredményt vehetnének biztatásnak, hogy komolyabban vegyék a jövő évi választást is. Szóval lehetne pszichológiai hatása, ha most viszonylag jól szerepelnének.

Én nem fogok rájuk szavazni, de tavaly figyelemmel kísértem a kibontakozásukat, és nekem szimpatikusaknak, őszintéknek tűntek. És óriási hiánycikk ma Magyarországon egy környezettudatos politika.

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.06.04. 20:45:39

Ami a számokat illeti:Romák kb:1 millió.Meleg férfiak kb 5-6%=250000 fő.Leszbik kb ugyanennyi.Biszexuálisok a férfiak 12%-a=600000 fő.a kihagyott két kisebbséget nem tudom,de ha hozzáados akkor bőven megvan a kétmillió.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.06.04. 22:52:49

A Thürmer szerintem is jó arc, vasútmodellezés a hobbija, tud szerbül, és ezt gyakorolta is, amikor Belgrád 1999-es bombázása alatt elment mentegetni Magyarországot Szlobó előtt...

De gyanúsan csöndben vannak, meg közben kb. 5 részre szakadt a Munkáspárt, úgyhogy egy 0.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.06.05. 00:37:22

A hezitálás érthető. Jóformán nincs értelmes alternatíva és jogos, hogy az ember már annyira megcsömörlött a magyar belpolitikától, hogy ez az újabb csatározás sem érdekli már.
A nemszavazók csupán azt hajlamosak elfelejteni, hogy Magyarországon, csakúgy mint világszerte, rengeteg ember áldozta az életét azért, hogy jogunk legyen szabadon szavazni. A választásokon otthonmaradni ezeknek az embereknek az arculcsapása.

Ziebi 2009.06.05. 07:05:24

A gesztenyepüré az egyik legjobb dolog a világon :)

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.06.05. 13:02:00

Itt a faluban legtöbben a Jobbikra szavaznak, mert mindenki katolikus, cigány meg egy darab sem.

Ma is azt hallottam a buszon
(sokszoknyás fejkendős nénik beszélgettek)hogy az a Morvai Krisznia, hogy milyen aranyos, hogy milyen jol meg mondta.

(Sajnos nálunk nem kampányolt, mert szivesen megkérdeztem volna tőle, hogy az a kis piros bocskait hol vette, mert nagyon kellene nekem is valami hasonló, drindlit mégsem horhatok németországban)

Tegnap a mise után átvonultunk a faluházba, hogy megnénzzük a Tiranon cimű filmet. Szeraf atya(még nincs 30 éves) ugy vezette fel, hogy gondolkozzunk el rajta, és imádkozzunk hogy Trianon ügyében teljesedejék be az Isten akarata (na erre varjál gombot!).
Polgármester út meg szépen elindította a DVD-t.
Persze letölthettük volna netről, de a közönség érdekesebb volt a filmnél. Voltak gyerekek ugye, mert a ministrálásból a faluházba jöttek, aztán a nénik a sokszoknyában, volt egy bácsi is aki epp 89 éves volt. Jól együtt voltunk, alig maradt üres hely.

Vasárnap mise után megy mindenki szavazni, ugy ahogy a templomból kijönnek a népek, csak most nem a kocsma fele veszik az irányt.

Az ország több mint a fele ilyen kis falvakban él, érdekes, hogy mivé lesz a politika mire ide ér?

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.06.05. 14:09:29

"rengeteg ember áldozta az életét azért, hogy jogunk legyen szabadon szavazni. A választásokon otthonmaradni ezeknek az embereknek az arculcsapása."

Pontosan ezért van rossz érzésem, amikor azon gondolkodom, elmenjek-e egyátalán. Mert szerintem szavazni állampolgári kötelesség! Csak hát kire?

Bár tegnap este Bokros nagyon meggyőző volt a listavezetők csonka vitájában. Szegény Göncz Kinga nem politikus. Szent-Iványi meg unalmas. Még ő is unta, amikor a szélsőségekről szóló szöveget kellett fölmondania. De Bokros rém fölkészült, széleslátókörű ember.

Thürmer azért gerinctelen, mert Orbánnak nyal. Önmagában Orbánnak nyalni nem gerinctelenség. Csak akkor, ha az ember baloldalinak vallja magát, és látja, hogy a bal haldoklik.

A szép, hagyományos magyar ruhákat Hampel Katalin szalonjából veszik. Gyönyörű dolgai vannak, igazán igényes, már régóta akarok írni róla pár jó szót.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.06.05. 14:11:34

Bakának elfelejtettem válaszolni!

Szóval vagy túl sok a 2 millió, vagy túl kevés. Ha például az alkoholistákat is drogosnak tekintjük, akkor az SZDSZ a legnagyobb párt.

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.06.05. 17:51:14

@Reckl_Amál: Akkor már majdnem elérjük a négymilliót..és ha hozzáveszed a rokkantakat és rokkantnyugdíjasokat,elmebetegeket,down-szindrómásokat,fogyatékosokat,
hajléktalanokat,
más nemzetiségűeket,és akik börtönben vannak,öregotthonban(mert ezek mind ellenségei a jobbiknak-náciknak...a nyugdíjasokat..öregeket is utálják a szélsőjobbosok,mert csak viszik a pénzt..akkor többségben vagyunk..és az árja van kisebbségben..Hallottad már:Te is más vagy,te sem vagy más! és,hogy valahol mindenki kisebbségi..pld a kövérek milliós tábora?a dohányosoké?

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.06.05. 20:47:58

@Dyson: Inkább hét és fél az a hat..Akárhogy gúnyolódsz is,bizony ez reális veszély,amit leírtál..Ugyanezeket írták le a harmincas években,amikor elbagatellizálták azt,ami minden normális ember számára nyílvánvaló volt..

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.06.05. 20:49:04

@Dyson: Rákosi egyébként tízmilliót mondott..Nem tévedett nagyon sokat akkoriban..

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.06.05. 22:48:16

Nem akartam kampányolni, de úgy látszik (a szavazás állásából), hogy mégis sikerült...
:-)

"Fasizmus" vitában természetesen Dysonnal értek egyet. Vannak szempontok, melyek alapján mostani világunk hasonlít a harmincas évekére, de a két történelmi helyzetet nagyon otromba dolog (és szerintem az áldozatokkal szemben illetlen is) összekeverni.

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.06.06. 06:54:58

@Dyson: Egy perc alatt összeomolhat az egész Unió..Volt már rá példa,hogy szertefoszlottak szövetségek és ez igaz a Nato-ra is..Hihetetlen dolgokat képes produkálni az élet..Hiszen máris itt vagyunk egy világméretű háború küszöbén,amikor a kőolajért és az ivóvízért fogják a Nemzetek halomra gyílkolni egymást..Nem beszélek most az ökológiai katasztrófáról,túlnépesedésről,élelmiszerhiányról,ökológiai lábnyomokról,egyebekről..Ébredjél már fel Ember!!!!

KZsoci 2009.06.06. 10:47:03

ruszkibaka: felmerült már benned, hogy agyat növessz?

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.06.06. 12:55:39

A mi kis falunkban az előző választásokon a jobbik 10%-ot kapott, mikor országosan talán 1% körül (se).

Pedig nálunk még gárda se nincsen.

Itt még a régi tanácselnök is jobboldali volt, cigányt nem engedett be, sőt még az utat sem engedte megcsinálni, ne legyen átjáróház a mi zsákfalunk.

Úgy látszik itt nem aggódnak a jobboldali veszély miatt.

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.06.06. 16:13:23

@KZsoci: Vigyázz a szádra mert ráülök és bele......Ha látnál is és nem csak néznél,te is észrevennéd ezeket a nyílvánvaló dolgokat!És mégegyszer ne merj nekem beszólni!Értem?

KZsoci 2009.06.06. 17:29:28

hagyjál ki engem a perverz álmodozásodból, ha kérhetem, se szovjet, se katona nem vagyok.

inkább vedd észre, hogy mindenki kiröhög a szánalmas rémképzeteid miatt.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.06.06. 17:37:10

@RUSZKIBAKA:
Azért álljon meg a menet! Ez itt nem a sarki késdobáló! Többször kértem már, hogy vegyél vissza az agresszív szövegekből.

Azért, mert te paranoiás vagy, még nem kell mindenkinek nekiugrani, aki nem az.

Ezen a blogon jelen pillanatban egyedül te vagy az agresszor, te nem tűröd, ha valaki másképp gondolja, mint ahogy te látod a világot, mindeki más tud kulturáltan viselkedni. A saját olvasóiddal beszélhetsz így, de egyelőre itt még Dyson és én vagyunk otthon, és mi nem szeretjük ezt a hangnemet.

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.06.06. 18:40:08

@Reckl_Amál: Bocsánat.Egyenlőre nekem szóltak be rondán és nem én kezdtem a sértegetést!

Omnimantia 2009.06.07. 14:13:10

@RUSZKIBAKA: A nyilvánvaló dolgokat szerintem észrevette :)

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.06.07. 15:34:48

@Omnimantia: Trollh!Te neked meg már nicket és emilcímet kellett változtatnod,mert annyi helyről ki lettél tíltva,amiért válogatás nélkül mindenkit sértegetsz..De ezt már megírtam neked pár napja,nem?

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.06.07. 15:39:54

@Omnimantia: Hiába.Így kopik el a régi nick és emilcím..Amikor az előzőn már annyi ember a pokolba kíván,ugye?Miért nem használod a régit,amit a blogíráshoz is használtál?Vagy miért nem mered az új nick mögé rakni a blogod nevét?Dehát a szemfülesek előtt nincsenek titkok..

TrollH 2009.06.07. 19:11:04

Ám legyen. Amúgy kurva egyszerű oka van a másik nicknek, még pedig az, hogy kellett, és ne örülj nem miattad, de ezt is leírtam már... Amúgy sincs elkopva...
Amúgy meg lusta voltam átjelentkezni, ennyi...
Eszméletlenül szemfülesnek kell lenni megnézni egy profilt, ahol a mail címben ott van a trollh... Ekkora teljesítményért már jár egy fültővakarás...

Kellenek a blogjaim is? Nesze

trollh.blog.hu (Privát)
spiralcircle.blog.hu (Közös 2 haverral)
merutsubau.blog.hu (Kizárólag Merzbow)
kellegyalszentistenhazugjosaga.blogspot.com (Mindennemű underground jóság, naponta frissítve)

Írtam hozzá html-eket is, nehogy a nagy szemfüleskedésben melléklikkelj... :)
Mellesleg ez is látszik a profilban, de mindegy XD

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.06.08. 07:50:20

@TrollH: Van úgy,hogy megkopik a régi nick,ha mindenkit a sárba döngölünk alatta'.Én ellene vagyok annak,hogy egy embernek több nick-je legyen,mert mindenkinek minden fórumon vállalnia kell a véleménye után saját magát.Akinek több van,az sunyi ember..A sok bloghoz gratulálok..Majd,ha a hét bloggere is leszel,szóljál..(én a 4.-ik H.B. a 26 közül..A sok tízezer blogot megelőzve Magyarországon..)

TrollH 2009.06.08. 10:25:08

Hmmm... Szerintem te eléggé otthon vagy internetországban, hiszen más dolgod sincs, mint egész nap a gép előtt ülni. Márpedig, szinte akárhova mész, a TrollH nickkel találkozhatsz. Egy új blog is kevés lenne felsorolni, hogy hol. Ehhez képest egyedül nálad vagyok tiltáson, szóval a nagy számok törvénye alapján még mindig nem áll a megkopás.
Ez a hét bloggere dolog, egyrészt nem érdekel, nekem jokkal jobban esik, hogy nemzetközi szinten is elismerik a Merzblogot. Meg hát minek lenne hét bloggere? Hogy elmeséljem, mi miért van úgy benne, és a kutya se tudná mi az? Kell a francnak.
Másrészt meg mi lenne, ha csak minden harmadik kommentedben említenéd meg, hogy a hét bloggere lennél? Kevésbé kopna el a szenzációértéke...

Amúgy sikerült elolvasnom azt a remek interjút, mit ne mondjak, jó szánalmasra sikeredett, és kivételesen nem (csak) miattad.

TrollH 2009.06.08. 10:58:35

A kannás borban nincs szőlő, azért gondolod, hogy savanyú... Nálam igen finom szokott teremni

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.06.08. 16:14:39

@TrollH: Most pofára estél,mert Anyámék bort is készítenek és pálinkát is főzetnek,azonkívűl az igen nagy kertjükből eladásra is termesztenek nagyon sokféle zöldséget és gyümölcsöt..Ha olvasnál,tudhatnád..A kannásra akkor kerítek sort,ha elfogy az,amit kaptam.Egyébként örülök,hogy neked minden nap telik aszú borra..Bár a blogodon a kábítószer fogyasztásoddal dicsekszel..(morfium,auraura,stb..)Én inkább hallgatnék,mert az bűncselekmény..Csoda,hogy még szabadlábon vagy..

TrollH 2009.06.08. 16:27:17

Pálinkát főzni is bűncselekmény, mellesleg van mit gyakorolni értő olvasás terén:
Amorf, metamorf, és igen, lehet akár morfium is, de auraura nevű cuccról még nem hallottam. (Talán mert más a jelentése is?)
De ha találsz, vagy Anyádék termesztenek, szólj, és veszek kilóra XD

Teker 2009.06.08. 18:10:48

haha, az az 1-2% amit a Jobbik elvisz a Fidesztől?

hát, 15% lett

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.06.08. 18:53:00

@TrollH: Az auraurát csak megemlítettem.Aki beleovas a blogodba,rájön,hogy drogos vagy.Egyébként főzetik a pálinkát és nem bűncselekmény,ha nem tudnád,sokszáz szeszfőzde van az országban..Dehát nem tudhatsz ilyenekről,ha nálad a kábítószer okozza a jó hangulatot.És el lehet felejteni,mert egyszer megtalállak,de az lesz életed leghosszabb napja!

TrollH 2009.06.08. 18:55:23

Csak nehogy meglepődjél a végén...

Címet, telefonszámot kérsz?

TrollH 2009.06.09. 09:08:33

@RUSZKIBAKA: Ez igen esélyes, bár akkor nem írnál ide ekkora faszságokat!

Minden esetre alig várom, hogy megtalálj, és az legyen "életem leghosszabb napja" -mint írtad.
Mondjuk minden nap 24 órából áll, még ha ráülsz, akkor is...

Na megyek, mert... hogy is mondják? Hosszú napom lesz...
süti beállítások módosítása