2009. március 27. 15:26 - Reckl_Amál

Itt vannak az igazi jelöltek!

Blogunk nagyon komolyan veszi oknyomozó mivoltát, és energiát és időt nem kímélve megszereztük a valódi névsort.

Kedves olvasók! Glatz, Vértes, Surányi, Mr. Electrolux és Bokros csak félrevezetés, az igazi névsor itt olvasható, ők versengenek a címért:

Kezdjük egy nemzetközi hírű krízis szakértővel. Superman már többször megmentette a Földet, és ezért igen népszerű. Ráadásul pártfüggetlen.

 

 

Michael Bolton régi vágású sármőr, egy vérbeli konzervatív. Magánélete példás, munkája legendás. Annyit ért a gazdasághoz, mint Semjén Zsolt.

 

 

 

Árpád apánk. Röviden: már bizonyított.

 

 

 

 

Forrest Gump: gondolkodás nélkül, szorgalmasan végzi a dolgát. Az MSZP éppen ezért ambivalens vele kissé. Kóka szerint túl intelligens.

 

 

 

Reckl Amál - mivel ugye járja a világot, és nagy szakértője a hülyeségnek, már saját magán tapasztaltak alapján is - a titkos fegyver. Hiszen olvassa a blogokat, ahol rajta kívül csak szakértők járnak - kelnek. S bár nem tagja semmilyen pártnak, alapvető politikusi képességei legendásak: akármennyit képes a semmiről beszélni.

 

 

 

 

Le is cserélem a szavazást a faliújságon, mert már nem aktuális a régi. Mostantól ezek közül a komoly és megalapozott jelöltek közül lehet választani. Körülbelül ennyire vesznek most komolyan bennünket  ugyanis.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr901029394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.03.27. 16:56:51

szépen vagyunk!engem meg kihagytál.pedig még vállaltam is volna.úgy elvezettem volna az országot,mint az előző m.elnök(ök)..párszáz tanácsadóval gyermekjáték!

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.03.27. 17:38:54

Nem érzitek, hogy egy kicsit megint meg lettek vezetve?

Amíg a plebsz azzal van el foglalva, hogy ki legyen a következő, nekik addig sem kell kormányozni, nem hibázhatnak, mert nem csinálnak semmit. A nép meg jól szórakozik addig is.

Utána az új ember egy darabig ismerkedik a helyzettel,tanulmányozza az iratokat, megint nem kell csinálni semmit.

Az idő nekik dolgozik, szeritem már ezzerel darálják a papírokat, meg az a kis málnapszörpre való sem mellékes, ami még addig becsörög a kasszába.

Esetleg ősszel egy előrehozott választás, hogy a költségvetésért már ne őket köpködjék, így a régi jó elvtársaknak még marad egy sanszuk az önkormányzati választásokra.

Ez az új jelölt naná, hogy elválalja: milyen jól fog kinézni majd az életrajzában, hogy egy ilyen nehéz helyzetben belé helyezték a bizalmat, a multi cégek kapkodni fognak utana, ő nem bukhat meg. No meg a hagyományosan jó román-magyar barátságnak sem árt.(Sólyomnak is törlesztenek egy kicsinyég).

Magyarországon mindeki ért a gazdasághoz (meg a focihoz és a gyerekneveléshez), igy a jelöltnek már igazán nem kell otthon lenni a finánzpolitikában (majd trükközik egy keveset)

Tehát én ezt a Bolton gyereket javasolnám, bár szerintem nem tudunk neki annyit fizetni, ami az ő gázsiját megközelítené, magyar miniszterelnöknek lenni meg nem egy oszkár esélyes szerep.

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.03.28. 08:32:44

Óh boldog együgyűség!

Bár nem tudommennyivel vagyok én job helyzetben csupán azért a mert a munkahelyem meg a lakóhelyem között egy kicsivel nagyobb a távolság mint az átlag magyarnak.

A falutok fatornya eltakarja a kilátást, nem baj?

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.03.28. 12:39:38

Pár órája vezetek, de Árpád még mindig nagyon erős.

Komolyra fordítva: mi lesz itt, gyerekek?!
süti beállítások módosítása