2008. december 20. 10:38 - Reckl_Amál

Gaskó: Politikai haszonleső

A Reckl Amál szavazói szavaztak. A többség szerint Gaskó István, a VDSZSZ elnöke nem más, mint egy politikai haszonleső.

Most már a karácsony sincs biztonságban, már azzal is fenyegetőznek, hogy akkorra sem normalizálódik a vasútközlekedés.

Amellett, hogy több ezer ember ünnepét rontja el ez a semmirekellő banda elenyészik az a reménysugár, hogy érzik támogatottságuk, esélyeik fogyását. Nem mennének egyre messzebbre, ha úgy gondolnák, hamarosan megkapják, amit akarnak.

A témában ajánlom további olvasásra a gasko.blog.hu -t, illetve a Reakció cikkét: http://reakcio.blog.hu/2008/12/20/magyarorszag_maradj_otthon .

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr37832926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.12.20. 11:39:33

Na, de ebből a választékból melyik tetszik a legjobban?

Prinzessin Erbsen (törölt) 2008.12.20. 13:27:56

nem akarom elhinni, hogy ezek a barmok meg mindig sztrajkolnak

pont azokkal a szerencsetlenekkel baßnak ki aki a legszegenyebbek, nem tudnak autoba ülni

egyebkent meg azt hallottam hogy a vasuti kedvezmenyeke 20%-at a vasutas dolgozok es csaladtagjaik veszik igenybe

KZsoci 2008.12.21. 11:12:50

index.hu/politika/belfold/fidszt1221/

Ha 2010-től ő lesz Orbán vezénylőtábornok minisztere, az biztos, hogy örökre letagadom visszamenőleg is, hogy valaha közöm volt a vasúti járművekhez. szomorú lenne, hogy Kókát is képes lenne valaki alulmúlni. :)

Gusztustalan féreg Gaskó István, aljas fidesszel megérdemlik egymást. bár az ország is megérdemli, ha megválasztják őket. :P

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.12.21. 11:21:13

"Vonják vissza a menetrendet, mert sem az utasoknak, sem a dolgozóknak nem felel meg."

Ki a szart érdekel, hogy a vasutasoknak mi felel meg? A szemlélet sem semmi, de hogy még pofájuk is van ezt így elmondani...

A Fidesz meg már megint nem akar nyerni. Még az őket ajnározók többsége is utálja Gaskóékat, erre ezek pár hülye mellé állnak. Ez ugyanaz, mint a széljobbal való barátkozás. Egy hangos kis csoport kedvéért elhanyagolják a normális milliókat.
süti beállítások módosítása