2008. december 05. 14:51 - Reckl_Amál

A Megasztár vége

Amikor elindult ez a széria, az optimisták közé tartoztam. Bár eléggé zavart a korhatár 12 évre való levitele, ezzel az irritáló minisztárok és wannabe szüleik felbukkanása, de reméltem, azért valami maradt a régi, igenis veretes hagyományokból.

Sajnos azonban nem sok. Az egyik, jóformán az egyetlen eredeti "bútordarab" Tilla volt mint műsorvezető. Neki is jobban ment az előző szériákban, de még mindig hoz magával annyi lendületet, hogy legrosszabb szándékom szerint sem tudom a teljesítményét kritizálni.

Ellenben most nyilatkozott az Indexnek valamit, ami szerintem nem szerencsés a TV2 szempontjából, viszont egyúttal jelez is valamit.

Ismeretes, hogy két héttel ezelőtt, amikor Bencsik Tamara, a Megasztár történetének egyik legszörnyebb ripacsa végre kiesett, állítólag műszaki hiba miatt egy darabig nem érkeztek be a rá küldött voksok. Sokan ebben látják a vajdasági lány kiesésének okát. (Tegyük hozzá, ha rajtam múlik, be sem került volna.)
Sokan a szavazatok újraszámlálását kérték, sőt egyenesen csalást kiálltottak. Ez ma már a rendkívül intelligens Velvet szerint ott tart, hogy Király Viktor édesapja megvásárolta fiának az egész műsort... Erre kiderül, hogy az egyébként szerintem sem túl izgalmas, bár kétségtelenül stabilan jól teljesítő előadó ennek a mezőnynek tényleg a legjobbja. Micsoda pénzkidobás! (Az első vagy harmadik Megába nem nagyon fért volna bele, de a második verseny gyenge eresztésében meg tudott volna egy-két sztárocskát szorongatni talán.)

Szóval Tilla most azt mondta az Indexnek, ő bizony újrajátszaná a két héttel ezelőtti estét.

Régen rossz, ha már a műsor fő arca is így vélekedik. Ez azt tükrözi, hogy Tilla is elégedetlen ezzel a nyögvenyelős, cikisen bulváros negyedik évaddal. Ezt persze nem fogják belőle sosem kicsikarni, Tilla profi. De egy jól működő gépezetben nem merülnek föl ilyen dolgok.

Ahogy Moldova írta egyszer, a rossz táncost még a tökei zavarják. A Mega 4 bizony elég rossz táncos. Nehézkesen mozog, semmi könnyedség, semmi ritmus sincs benne, csak erőlködés és verejték.

Persze sokan nézik, hiszen a konkurencia egykori zászlóshajója, a Szombat esti láz sem túl tartós formátum. Egyszer-kétszer elnézegeti az ember, de mostanra már alapvetően érdektelen.

Egy pozitívum azért mégiscsak van: a kis Lüszi Addams már minden kétséget kizáróan kint van.

75 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr56805970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabcigirl 2008.12.05. 19:27:09


Jó ez a párhuzam Nyüszikével, cool, már csak a kedves mama hiányzik a bódottsához. Télleg olyan! Tamara szerintem nem rossz. Viszont Tilla múltkor elszólta magát, miszerint:Király Viktor nem érdekel-akarom mondani, nem énekel :)))))))))))))))

Elektro (törölt) 2008.12.05. 19:39:04

Csíptem ezt a csajszit az Addams familyből. A megasztárról nem tudok mondani semmit. Egyik sorozatból sem láttam egy adást se.

macchiato 2008.12.05. 19:55:01

Király Viktor néha orrába tolja a hangját, máskor vinnyog, de ezt egyenletesen teljesíti, tényleg.
Tamara tompa hangját csak hosszú lába mentette meg addig is, de miután már 3 vagy 4x állt a kiesés szélén, csak a menedzsere (mer neki az is van) hitte, hogy némi kis balhéval visszakerülhet a leányzó a színpadra.
De jó, hogy lelépett végre!

fraki 2008.12.05. 19:55:37

Én azt mondom, pukk.

amitlatok (törölt) · http://amitlatok.blog.hu/ 2008.12.05. 20:02:21

Szánalmas az egész Megaszar, betiltanám az összes ilyet.

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2008.12.05. 20:02:37

A három bent maradt játékost nem tartom rossznak, de a tálalás, az szánalmas.

Trillatrilla?

Az a másik csaj, akinek nem jegyeztem meg a nevét, és úgy vezeti a műsort, mint azokat az olcsó telefonos betelefonálókat, ahol két perc alatt kell kitalálni, hogy mennyi 2+2?

Friderikusz?

És a zsűri magasfényű hölgytagja, akinek a ruhatára olyan, mintha Leia Organa hercegnő divattervezőjét ráeresztették volna Dávid Ibolya gardróbjára?

Ami igazán gáz, hogy tényleg a Megasztár a TV2 legjobb műsora.

HERMSGERVØRDENBRØTBØRDA 2008.12.05. 20:20:53

"Bencsik Tamara, a Megasztár történetének egyik legszörnyebb ripacsa "

Tévedsz, az a nő egy istennő, te viszont egy kis geciputtony vagy, maga a meggörbült vérveres méteres kékeres, az egyszemű ostoros, a kacsingató küklopsz, a garbónyakú kopasz őrmester, miközben a kutyája nyalogatja a bőrkeményedést a lába között....

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2008.12.05. 20:22:53

Úgy látom, makimalyom képében megérkezett az állatkert is.

yggdrasil 2008.12.05. 20:24:17

mefisto 2008.12.05. 20:02:37

Teljesen egyetértek. De a megafrászt egész addig nyomni fogják, amíg a sok íkuharcos küldi a sok emeltdíjas smst, aminek az árát majd a provident gyorskölcsöneiből fedezik. De azért rínak, hogy nincs pénzük semmire. Hát az ilyeneknek úgy is kell...
Amúgy semmi értelme szavazatokat küldeni, mert a végeredményt, hogy kire és mennyi(!) szavazat érkezett, úgyse fog kiderülni soha, azt nyögnek be végeredménynek, ami nekik jólesik, ez nem tűnt még fel senkinek?!

A "zsűri magas fényű hölgytagja" meg annyira szánalmas ezekben a cuccokban hogy valami hihetetlen... Az a másfél méteres masni meg a medicinlabdára hasonlító megakucsmája pl engem kifejezetten megrémisztett.

yggdrasil 2008.12.05. 20:26:32

makimalyom (sic!)
Hallottad már azt a mondást, hogy a stílus maga az ember? Think about it...

Horizont 2008.12.05. 20:36:40

makimalyom
Ezer Megasztár nem ér annyit, hogy ilyen stílusban írj!

Ezt a Megasztárt már el sem kezdtem nézni, pedig az előzőeket érdeklődő figyelemmel végig kisértem.Meghallottam a leszállított korhatárt és kész.
Nem hiszem el, hogy 10 ezer jelentkező között nem volt nagyobb egyéniségű.(csak a reklámokban látom őket, ott viszont sokszor).

GayBears · http://gaybears.blog.hu/ 2008.12.05. 20:37:04

Szánalmas ez a Király gyerek...

Az meg még szánalmasabb hogy az apuka mint zenei kiadó képviselője mely kiadó együttműködik a TV2-vel reklámozza csemetéjét.

Ennél már csak ez lett volna szebb, ha az a kiadó jelenteti meg a nyertes lemezét ahol a Király apuka is dolgozik... persze ki tudja...!!!

Gyalázat már az, hogy egy ilyen ember elindulhat egy versenyen, az meg vicc hogy a zsűri már az elején kijekentette hogy kizárólag a Király gyerek alkalmas szerintük a verseny megnyerésére, és mivel úgy van kitalálva az egész hogy a zsűri mindig bent tarthat valakit, így van kétsége valakinek hogy nem az fog nyerni?

Persze ez alapja annak, hogy a Királyapuka lemezkiadója és a TV2 továbbra is közösen jelentessen meg zenei cd-ket.

Na a megasztárról ennyit...

Külön öröm, hogy ha már a bejegyzés ripacsokat emleget, végre a fő ripacs, Tilla is szóvá teszi ezt a közjátékot.

huta9020 2008.12.05. 20:45:42

Én a versenyzőkben az embereket nézem és nem látom semmivel sem rosszabbnak ezt, mint a korábbiakat.

Az viszont szánalmas, hogy a szerencsétleneket azzal szédítik, hogy megasztárok lehetnek. Ha szerencséjük van, akkor csinálhatják a fesztivált a 0 nézettségű M1-en vagy marad a Fásy mulató az ATV-n. Ennyi!

folyamikomp 2008.12.05. 21:25:17

Nagyjából végignéztem a sorozat adásait, folyamatosan érdeklődéssel figyelem, hogy ki lesz a kieső. Szerintem ez a nézői beszavazósdi egy nagy hülyeség. Nem tudom, minek ül ott a zsűri, ha csak két ember között dönthet, hogy ki volt a jobb vagy a rosszabb. Esetleg pontozhatnának. Én nagyon hiányolom például a Táncdalfesztivált és a Ki mit tudot a TV műsoráról. A Ki mit tud esetében rangos szakmai zsűri értékelte az egyes versenyzőket, és éppen fordítva a közönség juttathatott tovább embereket. Én nem vagyok zenész, énekelni sem tudok, tehát akárki éneklésének minőségét is csak felületesen tudom megítélni. Valószínűleg az SMS-t küldők 98-99 %-a is így van ezzel. Tehát abszolút szimpátia dönt, sőt úgy, hogy még hét közben is lehet szavazni. A kedves nézők hét közben milyen teljesítményre küldenek SMS-t?
A műsor végén, amikor bejelentik, hogy ki esik ki vagy ki marad bent, én már frászt kapok. Az a hatásszünet számomra kibírhatatlan. Véleményem szerint azok, akik bejutottak mondjuk az első 8 közé, tényleg tehetségesek. Szerintem Tamara is sokra viheti még annak ellenére, hogy kiesett. Lüszi a legutóbbi menetben már eléggé gyengén énekelt, szerintem jogosan ejtették ki. Korához képest tényleg nagyon jó teljesítményt nyújt, de egyetértek az előttem szólóval, hogy nem kellett volna levinni a korhatárt 12 évre. Ez valószínűleg csak marketing fogás volt; a több SMS érdekében...
Utolsó gondolat , hogy mért kell minden évben Megasztárt rendezni ebben az országban? Azért, hogy Palcsó Tomi az Ócsai úton törje össze apjának a kocsiját a még át nem adott benzinkútnál?

AnyádnakPalánkot (törölt) 2008.12.05. 21:39:38

"És a zsűri magasfényű hölgytagja, akinek a ruhatára olyan, mintha Leia Organa hercegnő divattervezőjét ráeresztették volna Dávid Ibolya gardróbjára?"

Na ezt azé' má' mégse kéne má'

herodes · http://www.gamblers.hu 2008.12.05. 21:50:21

még nem olvastam sehol, de rendkívül megnyugtat, hogy nemcsak én gondolom a 2-es széria mezőnyéről, hogy igen gyenge volt az elsőhöz és a harmadikhoz képest.

Ez a negyedik meg siralmas. A mezőny, a zsűri, a zenei összeállítás, számomra gyakorlatilag értéktelen talmi a korábbi megasztár szériákhoz képest.
Nem is néztem, csak talán az első két döntőt, pedig az első három széria adásait amikor csak tehettem, mindig megnéztem.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.12.05. 22:00:09

A 2. Megasztár ugyanazon csúszott el, amin ez a mostani: a TV2 a bulvárra tette az egyetlen hangsúlyt. Pedig a Mega abban emelkedett ki a többi reality-szerűség közül, hogy a teljesítmény számított, sőt az egyéniség nem azt jelentette, hogy valaki szerepelt már felnőtt filmben... A 2. széria számomra azért volt különösen nagy csalódás, mert a gagyi romantika kedvéért, hogy a TV2-nek megvan az ország legtehetségesebb testvérpárja, ránk szabadították szegény, szerencsétlen, reménytelenül tehetségtelen Tóth Gabit. Hogy nem volt kínos Bakácsnak ezt a csajt állandóan dicsérni? (Annyira nem is jó nő.)

A mostani verseny számomra érdektelen. Mindegy, ki nyeri.

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2008.12.05. 22:06:54

szorgosan nézi az a réteg akiknek szánják, így helyes :)
nézek tévét de nem tudom kikről van szó.

crashdummy 2008.12.05. 22:07:25

Ez a széria katasztrófa. Alulmúlja még a másodikat is. Inkább nem is nézem. A róka bőre effektus.

Rúzsa Magdi után nem lett volna szabad folytatni. Ő olyan szinten magasodott ki a Megafrász (és minden más hasonló műsor) mezőnyéből, hogy mindenki, aki utána jön, csak gyenge próbálkozás lehet.

kismalacka 2008.12.05. 22:16:04

Hát azért jó lenne ha Király Viktornak - akit Mester már kikiáltott győztesnek - csak negyed annyi hangja lenne mint Tóth Gabinak.

AnyádnakPalánkot (törölt) 2008.12.05. 22:18:22

[imi] most olyan személyt játszik, aki intellektuálisan mindenki fölött áll

szegény imi :)

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.12.05. 22:21:13

"Rúzsa Magdi után nem lett volna szabad folytatni. Ő olyan szinten magasodott ki a Megafrász (és minden más hasonló műsor) mezőnyéből, hogy mindenki, aki utána jön, csak gyenge próbálkozás lehet. "

Egyetértek. De azért örültem, amikor hallottam, hogy megint lesz. Sajnálom, hogy ez lett a vége.

kismalacka!
Ízlések és pofonok. Szerintem sokkal messzebb jutott Gabi, mint akkor érdemelte volna.
Ebben a mezőnyben Viktor igenis jó.

kismalacka 2008.12.05. 22:26:44

Amál, ne hülyéskedj már..te nem hallod hogy nincs hangja???
Egyébként aranyos, helyes fiú, a lányok már most széttépik, tök jó angolból...csak épp hangja nincs. Sztem ő mindig is a Linda öccse marad.

Lehet hogy messzebbre jutott, de neki legalább hangja van, és tud énekelni.

Netuddki. 2008.12.05. 22:37:02

Mijafszomazamegasztár?

átlátó 2008.12.05. 22:39:30

Jól el lehet vitatkozni itt azon is, hogy Vasarely, vagy Bosch. Szóval az ízlésről nehéz. Ehhez én annyit tennék hozzá, hogy kissé hosszabb távon "mindig a közönség dönt". Nem a rajongók. Tetszenek érteni gondolom a különbséget.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.12.05. 22:40:40

Sorry, nekem tetszik. A hangja is. ;)

Narrátor (törölt) 2008.12.05. 22:50:21

Ugye nem gondoljátok komolyan, hogy egy ilyen műsorban a tehetség dönt?! A tv2 jó előre felméri,kit lehet eladni majd a piacon. Először(?) jött Rúzsa, akit lehetett nyomni, mint szegény szerencsétlen vajdasági lány, aztán jött Tehén Helén (egyesek Tóth Vera néven is ismerik), őt el lehetett adni, mint Cserháti Zsuzsa reinkarnációja, utána már a neveket sem tudom. Persze a sok birka küldi az SMS-t, amin szépen hízik a tv2, miközben már jó előre le van minden fixálva.

Forest (törölt) 2008.12.05. 22:56:27

Van két manónk, (egy 3 éves, és egy 4 hónapos) ezért az utóbbi időben nem követtem semmiféle TV-műsort. ( Bocsánat, bebe-tv és jimjam kivételével :) Így most külön öröm, hogy olvashatok erről a remek szavazós produkcióról.
Mint nem autentikus nem is szóltam volna hozzá, de ez a király Viktor valahonnan ismerős volt.. ..aztán beugrott, a Szalai Nóra féle ( www.5percangol.hu/ ) "angolos" hírlevelekben olvastam amint Nóra szavazásra buzdít, lévén hogy Viktor az unokatestvére.
Na, remélem figyelitek a siker felé vezető utat:
1. Jó családba kell születni,
2. Iszonyat kiterjedt rokoni és baráti szálakkal kell rendelkezni a megfelelő irányban.
3. Nem hiszek benne hogy a zsűriben autentikus emberek ülnek. Inkább reklámarcok vannak ott, akik jó pénzért "jelenlétükkel emelik az est fényét"
4. És mivel övék az utolsó szó joga, innentől kutyaszart sem ér az egész.
Szvsz.

hetvenhet 2008.12.05. 23:01:12

A teljes negyedik évad mintha egy korábbi széria középdöntője lett volna, egy előadó kivételével, aki Tamara. Viktor biztosan nagyon jó valamiben, csak énekelni nem tud jobban mint kb. hatezer másik ember ebben az országban. Ha a legjobb előadását, a Billie Jeant kép nélkül, rádióban hallod, akkor a harmada volt rendben. Tamara pedig bizonyára indulatokat vált ki, de legalább széles tartományban stabil hangja van.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.12.05. 23:01:21

Az én tv-men először "Tehén Helén" (Édes Istenem!) jött, aztán Caramell, és csak utána Rúzsa Magdi. De engem persze félrevezettek.

Szerintem egyikük sem az a tipikus eladható figura, aki a népek zabálnak. Tóth Vera a félszeg, husi lány ritka fenomenális hanggal (a Cserháti utánzás nekem sem jött be; Caramell, a semmilyen cigány fiú; és Magdi, a munkanélküli ápolónő... Ezek aztán a sztár-archetípusok!

kismalacka 2008.12.05. 23:02:28

Hát nyílván hogy a tv hízik a legjobban, csak épp a tv2 már úgyis annyira a béka segge alatt van a műsoraival, hogy külön égés ez a műsor. Sokáig el nem tudtam képzelni, hogy mi a francért szavazgatnak, de pont ma olvastam egy fórumon, hogy a Krisztiánt a Zámbó Jimmy utódjának tartják, és nehogy már ne ő nyerje...

Lollipop (must mistake me you're the sucker) 2008.12.05. 23:03:47

zsabazsabazsaba uccá é! zsabazsaba - élethelyzet - uccáré! HAAAA! zsabafrakkairalleinkedesssssss! HÁÁÁÁ haá. haá. haááÁÁ-Á. ha-a-húárááááááá! HÚhuhú! héhéhéhuba ho-ho-ho-Á.
grrra. grrrA. grrrrrrreitélAAAAA - egyén - ggggggggg. uhuhuhuhuhuhupppppppPPPPPPP.
köszönet Ronnak a techért!
brokkoli.

_dave_ (törölt) 2008.12.05. 23:13:11

Szevasz Amál!

Most én kommentálok Nálad! :)

Hogy "Tilla" vinné ezt a produkciót vitatom, és azt is vitatom, hogy Király Viktor ebben a sorozatba belefér. KV szagtalan, akiben nem tudom megérteni, mit zabálnak... a hangja egy fikarcnyival nem jobb annál a tök átlagos tizenévesnél, aki a gimnáziumi énekkarban tolja a rokkot vagy urambocsá' a goszpelt.

Szerintem ami tönkreteszi ezt az évadot, az a zsűri két tagja. Fenyő Miklós és Eszenyi Enikő még értenek is valamit ehhez az egészhez (bár utóbbi a zsűrizésének jó teljesítményét röndösen hazavágja az idióta ruházkodásával).

Azonban: Friderikusz szerepeltetése egyszerűen érthetetlen, Mester Tamás meg.... róla elég legyen annyi, hogy mondjon már valaki egy Mester Tamás slágert.

(Zárójel, de tényleg nagyon zárójel: tök mindegy ki nyer, számomra az év hangja Lakatos Krisztiáné.)

_dave_ (törölt) 2008.12.05. 23:18:43

Ja, még valami. Azért ilyenkor kicsit visszasírom a Ki mit tudot, amikor komplett zenekarok tolták élőben. :)

VMajor 2008.12.05. 23:28:44

Viktor Le Roy, mint jó hang? Ne vicceljünk már kérem. Pontosnak pontos, de épp ettől unalmas mert semmi több, mint pontos hangok (kivéve mikor a kivétel edzi a szabályt). A másik két delikvens viszont totál más kategória,árnyalt,játéka képes, árnyalt,színes játékos hangok, ám ami nagy különbség Vityához képest, bánni is tudnak vele, nemcsak használni.... Király apuka levajazta, ha igen,ha nem,Fridliküsz ennek fényében szigma bélig nyelvez brrrrrrr... Ruzsa, Tóth (V), Oláh, és ide próbál ez a Viki beférkőzni? Ugggggyaanmáááááááá kérem

Mákvirág 2008.12.06. 00:19:21

Miért nincs ebben a Mega4-ben

koreográfia (Seres Attila)
jó smink (oké a srácoknak már nem kell)
jó stylist

Olyan ki-mit-tud-os gagyi lett.

6faludi (törölt) · http://lacikonyha.blogspot.com 2008.12.06. 00:24:03

na ilyet se láttam még h a cikkíró és a kommentelők egyben hihetetlen dilettánsok és primitívek... biztos nagyon alapos véleményekkel és hozzáértéssel támasztod alá reklamációidat kedves blogger, ha már egy 13 éves kislányt képes vagy cikizni. ez igen!

foggy day 2008.12.06. 00:25:36

Tévedsz, a megsztár történetének legszörnyebb ripacsa RÚZSA MAGDI, akinek még megnyernie is sikerült:(

lagzi lajos 2008.12.06. 00:31:09

Kedves ANÁL !

Gratulálok a blog alcíméhez valóban kultúrált ,már mint hogy Tilla belefingott... ezzel sikerült az index címlapjára kerülni . A bejegyzésed pedig egyenértékű Tilla általad leírt tevékenységével.

egyben csatlakozom az elöttem szóló wampa01 véleményéhez is

lokoszt · http://lokoszt.blog.hu 2008.12.06. 00:41:46

Szerintetek érdekli a TV2-t, hogy ki nyeri a Megaszart? Ők már nem egy idolt akarnak a pályára állítani, hisz a az már így is tele van 1-2 lemezes, eladhatatlan, de nagysztárvagyok Puskáspéterekkel, meg sokanmásokkal (PP-től elnézést, lehet, ő még többet is tud, mint sok más TV2-től nyugdíjazott megatársa).
Itt a lényeg megint a show, a kutyaütő zsűri (de legalább beszólnak egymásnak és ha kell leanyáznak bárkit, s ez címlap hétfőn), meg a(z) - szerintem vállalhatatlan alá csökkent - SMS szám.
Tótnyüszi meg semmi más nem volt, csak a rivaldafénybe vágyó anyuka reinkarnációja, lásd közös karakoki videójuk, egyforma hajukszemöldökük stb. Ki nyeri? Oly mindegy.... a kisalfold.hu-n az ottani csókát szidják, a delmagyaron a Jimmy utódot, Király tesó meg sehova nem tartozik, apuka csak ide tudta benyomni, az USA ne m volt rá kíváncsi.

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2008.12.06. 00:44:46

Ennyire semmitmondó blogot nem kéne címlapra tenni... Bár biztos én vagyok nem sikeres, hogy a blogom sosem kerül oda... Persze nem is kattintottam acsizmáskandúr verzióra :))))

caizzz · http://twitter.com/_caizzz 2008.12.06. 01:01:49

Ez a megasz_ar már egyre szánalmasabb, azt a szerencsétlen csajt vennék ki legalább belöle tilla mellől, az még mozogni beszélni se tud, nem tudom mit keres a nagy süllőfejével a tvben...

________________________________________

aimp.hardverpiac.eu
Az ingyenes AIMP zenelejátszó magyar oldala!

Hopi és Rugóláb 2008.12.06. 01:28:42

E széria legjobb adása a duettes volt. Néztétek Rúzsa Magdit? Az a nő ragyogott. Hol van már az a kis szerencsétlenkedő, önmagát kereső falusi kislány? (A hangja persze már akkor is perzselt.) Egy magabiztos, sugárzó és szép nő énekelt a párjára figyelve a színpadon. Hogy ki volt a párja? Nem emlékszem. Számít? Olyan egyformán gyengék! Messze a léc alatt vannak. Nem baj, mert jó termékek lesznek a piacon, a tinik egymást taposva rohanják meg majd a lemezboltokat a lemezeikért.
Szerintem Tóth Vera és Caramel is fejlődtek művészileg, mindegyiket öröm volt hallgatni. Gáspár Laci sajnos lemaradt tőlük. Nem nyújtott semmi újat, hozta a formáját, azt' annyi.
Ez a jelenlegi széria pedig úgy, ahogy van, nagyon halovány sajnos. Én azt érzem, hogy a TV2 már nem azt a korosztályt célozta meg, amit az előző szériákban, hanem 10 évvel fiatalabbakat. Üzleti okokból. Hát ez van, majd a Fridi megmodja a tutit, vagy az Eszenyi, tök mind egy...

Patreides · patreides.blog.hu 2008.12.06. 02:13:14

Rúzsa Magdinál szerintem is abba kellett volna hagyni, mert a csúcsról már csak lefelé lehet menni. Ez a széria viszont maga a szakadék, ami azért nem lett volna törvényszerű.
Mester Tamás anno, még a "Mester és Tanítványai" korszakában egyszer elmagyarázta, hogy azért ez a zenekar neve, mert ő a mestere a többieknek, tanítja őket mindarra a hatalmas tudásra, amivel ő már rendelkezik a szakmáról és az életről, de nem csak őket fogja tanítani, hanem az összes embert a Földön, mert ő alkalmas erre. Valami ilyesmire emlékszem a riportból, bár lehet, hogy Mester Tamás finomabban fogalmazott. de a lényeg az tuti ez volt.
Na, azóta szerintem semmit nem változott...
Eszenyinek baromi jó volt az utolsó "csupazöld" kreációja, eszméletlen szép színhatás volt.
Az azt megelőző emeletes kucsma, vagy mi a fene, szörnyű volt. De ha valaki néha nem lépi át a határt, honnan tudja, hogy az ott volt? :)

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.12.06. 05:11:29

A zsűrivel egyetlen bajom van: szürkék. Semmi olyan nem hangzik el, amire a tétova, szavazni vágyó néző támaszkodhatna. (Nem én. Én szavazni sem akarok, meg tétova sem.)

Bár átlátó már jól megfogalmazta: "Jól el lehet vitatkozni itt azon is, hogy Vasarely, vagy Bosch. Szóval az ízlésről nehéz." megismétlem, Viktort a mostani választékból tartom jónak, és hogy ne kelljen senkinek magát olvasással fárasztania, azt is újra elmondom, hogy izgalmas előadónak én sem tartom.

Csak a pontosság kedvéért: Ez "Tilla belefingott a 0-ás lisztbe" - szöveg az Index címlapszerkesztőjének kreativitását dicséri, nekem semmi közöm hozzá, ilyet én nem is írtam le. Pláne nem a teljes blog alcíme! De örülök, hogy sikerült ilyen színvonalas ajánlóra megihletnem a tisztelt szerkesztő urat/ hölgyet és néhány szintén nagyon barátságos kommentelőt.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.12.06. 05:14:19

Szolgálati!

Bár nem szoktunk itt moderálni, de sajnos a nagy látogatottsággal együtt járt Amál történetének első spammelője, ill. az ő felbukkanása.Értelmetlen, zavaró zöldségeit moderáltam, a megértést köszönöm.

kutya_zzr · http://www.hegylakok.hu 2008.12.06. 07:04:25

...a harmadik Megába nem nagyon fért volna bele...

A most döntős három meleg lötty, a harmadik sorozat, első 1o-es válogatásán ( Póka-Szabó-Puskás ) kihullott volna, mint a szél.
Hiba volt a zsűricserével a harmadik részig várni, és bődületes hiba volt utána elengedni őket...

stellaz1 2008.12.06. 07:16:22

recklamál

Azért nyert tóth vera, caramell és rúzs magdi, mert a többiek (nyílván nem mindenki) anélkül is piacképesek voltak, hogy nyertek volna.

Ha mondjuk tóth vera második a kutya nem hallgatná, ellenben gáspár laci második vagy harmadik helyezetként is pont olyan jól eladható, mint elsőként.

Hát így megy ez...

dzson 2008.12.06. 07:36:34

Mondjom valaki egy friderikusz slágert...

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.12.06. 07:49:29

Gáspár Laci tényleg nem rossz, és bizony piaca is van, ezzel egyetértek.

Tóth Vera sajnos személyiségében nem alkalmas a sztárságra. Valószínűleg túl zárkózott. Óriási tévedés volt az első lemez, hatalmas csalódás! Ilyen dilettánsok uralják a magyar popszakmát, mint az a Rózsa, aki egy 18 éves lánynak annyit bír kitalálni, hogy legyen a 2. Cserháti...

Caramell esetén viszont kérdésen felül egyetértek Veled. Ő egy műfajt tud, de a klasszikus R&B magyar közönsége elég csekély.

Rúzsa Magdi viszont az egyik legjobb női rock-hang az utóbbi időben. Kár, hogy néha ordít éneklés helyett.

Mondok egy Friderikusz-slágert:

"Jó éjszakát!/ Tapsold és énekeld a show végszavát..." stb.

Egyszer az akkor még Zoltán Erikaként működő Erica C-vel énekeltek egy dalt a Grease-ből, sőt a Boney M-mel is föllépett. ;)

babsz 2008.12.06. 08:06:48

"És a zsűri magasfényű hölgytagja, akinek a ruhatára olyan, mintha Leia Organa hercegnő divattervezőjét ráeresztették volna Dávid Ibolya gardróbjára?"

Igen pontos megfogalmazás, azaz szegény Eszenyiről ordít a "falusi lány értelmezi az haute couture-t". És milyen rosszul...

Egyébként az egész modora (modorossága leginkább), a művészete, a zsürizésre jutó 2 percben megemlített éppen futó színházi előadásai, az adások közt lemenő meselemez-reklámjai - azon kívül, hogy azt ordítják, mennyire szereti a pénzt - csupán egy törtető vidéki liba önhitt édelgése saját maga édes társaságában. Akárcsak Fridi esetében: a Megasztár csakis róla szól.

georg 48 2008.12.06. 08:07:04

Kezdjük az elején! Ha már a vajdasági muffot ripacsnak titulálják, akkor a Tilla mi a bánatos szentszar? Eny nulla operettpofa. Ő aztán a ripacsok legalja. Én ugyan csak a legelső évadból láttam egy két részt, azóta talán 15-16 másodpercet. Ennyi elég is volt. A legelső vajdasági maca is valószínű, hogy a politika miatt nyert. Ha egy X-kerületi csaj lett volna, be sem kerül. De mert a kárpátmedencei magyarság egyetlen vajdasági képviselője, benyomták, hogy el ne felejtsük trianon gyászos emlékét. Undormány !!!

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.12.06. 08:17:47

Nekem is ez a legfőbb bajom Friderikusszal, hogy fontosabbnak hiszi magát az Megánál. Annak idején Bakács volt még ilyen, csak ő még szabadságharcosnak is képzelte magát.

Most én hivatkozom arra, hogy ez üzleti vállalkozás. Trianonnak pont fordított szerepe volt szerintem, ha volt, vagyis, azért szavaztak rá sokan, mert határon túli magyar. Nem beszélve a szintén szavazási lehetőséget kapott többi határon túliról.

georg 48 2008.12.06. 08:23:55

Kedves Reckl A.! Igen, így is igaz. Valóban!

kenobi 74 2008.12.06. 08:33:07

Csökkenő színvonal,gagyi zsűri,miegymás...Király Viktor sajna abszolut nem üti meg a szintet,de szerény véleményem szerint a többiek sem,és ez a műsor a tv2 részéről nem más,mint kétségbeesett rúgkapálás a nézettség érdekében.Legyünk őszinték,ez a garnitúra teljesen átlagos képességű emberkékböl áll,akikkel elhitetik,hogy most aztán övék lesz a világ,de ugye tudjuk,hogy ez fals dolog.Mindezt úgy mondom,hogy összesen egy műsornak a felét láttam,de nem is vagyok többre kíváncsi.Pedig rengeteg jó hang rohangál ebben az országban,de ők nem hisznek ebben a műmájer csillivilliben..Igazuk van,csak nézzük meg az előző szériák kiesettjeit.99%-ban jött a nagy tervezés,utána pedig a pofáraesés,irány a süllyesztő....Nem kéne erőltetni ezt a műsort,rég levitézlett már...

pokyvali 2008.12.06. 08:42:36


Eszenyit a tehetségén kívül azért szerettem régebben, mert egy vagány, laza nőnek tartottam, aki köp a konvenciókra. Végtelenül megdöbbentett és összerombolta a róla kialakult képemet az öltözködése. Nem hiszem, hogy ha akarna, ne tiltakozhatna a viseletek ellen, így azt kell hinnem, h neki tetszik. Egyik-másik szerkó tényleg szép, csak aszittem, nem neki való. Tévedtem?

Viktor lélektelen, nincs + benne az a bizonyos ragyogás.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.12.06. 09:00:17

Viktor iparos, annak nem rossz, viszont nem művész. Bár lehet, hogy ez a kifejezés elavult.

A műsor nem rég vitézlett, hanem most. Az utolsó döntő tényleg egy igazi tv-s esemény volt. A mostaniak meg esztrádműsorok űrdíszlettel... (Nem is láttam az összeset. Ez régebben nem fordult elő. Mert ha volt jobb dolgom, fölvettem videóra, és később néztem meg. Ami tv-műsorok esetén azért nagy szó.)

Eszenyi sem lesz már fiatalabb. Nem lehet egy életen át vamp. Most az extravagáns milliomosné korszakát éli. Lehet találgatni, hogy mi jön még.

stellaz1 2008.12.06. 09:06:11

Pl. amikor azért kapatam egy akkor a pofont, hogy elszált a szemüvegem, mert bajuszt rajzoltam az énekkönyvemben Mozartnak, akkor azt már 11 évesen sem igen tudtam lenyelni, mert tudtam, hogy ezt most nem érdemeltem meg.

Kicsit frusztrált votl a hölgyemény és ezt minden gyerek simán levette.

Bilux67 2008.12.06. 09:19:50

Az a a baj, hogy egy fél országgal elhitetik, hogy ez a ZENE. Nem, ez csak az egyik válfaja. Aki az ilyet szereti, lelke rajta.
De meddig jutott volna itt pl. Földes László?
Lovasi András?
Képzeld el Lovasit a válogatón, ahogy kiáll egy szál gitárral és elénekli az "Épp most szoptam le egy benzinkutast" kezdetű könnyed kis nótát.
www.youtube.com/watch?v=r9lirrTztj8

Hurkabácsi 2008.12.06. 09:28:22

Pőő!

Azért kíváncsi lennék, hogy a régi nagy hangok (Ian Gillan, Robert Plant, Jim Morrison, Janis Joplin, Grace Slick, Ozzy Osbourne, Bon Scott, Brian Johnson, Koncz Zsuzsa, Vikidál Gyula, Deák Bill Gyula) akkori tehetsége és hangja ma mire lenne elég egy ilyen "nívós" műsorban. Szerintem már a selejtezőkben hazaküldték volna őket.

Bilux67 2008.12.06. 09:32:40

Hurkabácsi 2008.12.06. 09:28:22

Na, pedig nem volt megbeszélve!

kismalacka 2008.12.06. 09:49:50

kenobi 74

És mit olvasok? Hogy a nézettség érdekében be akarják tenni Medveczky mamit a döntőbe..így...karácsony előtt...

Hurkabácsi 2008.12.06. 09:53:13

Az az igazság, hogy ők túlságosan is tehetségesek lennének egy ilyen műsorba. Ők nem haknisztárok/műmájerek voltak, hanem igazi tehetségek, akik megküzdöttek azért, hogy a csúcsra jussanak. És az utuk nem kamerák és díszletek között kezdődött, hanem füstös kis kocsmákban.

babsz 2008.12.06. 10:13:59

Egyébként még az jutott eszembe, hogy sokkal jobban járna a Tv2, ha az X-Factor formátumával nyomulna, legfőképp a brit verzióval, ahol a műsor félig-meddig a zsüriről szól: a zsüritagok tulajdonképpen egymás ellen versenyeznek, mivel felosztják a jelölteket egymás között, és "trénelik" a magukéit. Van ott gonoszkodástól vízzel nyakonöntésig minden, szerintem sokkal szórakoztatóbb lenne, mint ez, például a mostanihoz hasonló harmatos felhozatal esetén is lenne mit nézni.

rookielamer (törölt) 2008.12.06. 10:25:17

Aki ilyen és ehhez hasonló szemetet néz, netán még sms-eket is küld, az megérdemli hogy átbasszák. Ne is tanuljon belőle, szükség van az agyhalottakra.

elfogult 2008.12.06. 10:28:01

olvass, kirándulj vagy aludj, csak ne nézz tévét!

is 2008.12.06. 10:53:26

hát szopjátok befelé rendesen. lehet, hogy volt műszaki hiba, de most a TV2 egész egyszerűen ráül a botrányra, hogy még egy estét kapjon, még ha az SMS-eken nem is keres, mert nagylelkűen nem emelt díjas számot ad, a reklámidőn akkor is biztosan. leszarja ő, hogy mi volt, Tilla csak felvezető ember (profi, azt nyilatkozza, mit előírnak neki), még két hét, szerintem már szervezik, hogy a zsűrinek mikor jó, hogy legyen még egy döntő, még egy nagy nézettségű nap. és Ti kavarjátok alá a botrányt, ingyen.

dildozer · http://www.youtube.com/watch?v=AwIY4PRIp4s 2008.12.06. 10:54:54

A metálosoknak mikor csinálnak ilyen éneklős versenyes showt?

Az itt előadott számok (és zenei stílusok) nekem már eredetiben sem tetszettek. Fenyő Mikulás meg a zenéje is egy vicc.

Nagy Ferót a zsűribe, meg Paksi Endrét, meg Kalapács Józsit. Esetleg jöhetne még a metál lédi. :)

rookielamer (törölt) 2008.12.06. 11:18:15

Csak nehogy a tv2 vagy a zertéel csinálja meg...
Mert akkor jönnének a tokyo hotel-féle "rockbandák" :) (ugyebár azok hozzák a leginkább befolyásolható tini sms-küldőket)
Ezzel lehetne igazán megásni a metál sírját :)

S. Annyi 2008.12.06. 11:39:25

Az egész megaszar úgy rossz, ahogy van. Van néhány olyan énekes/nő ebben a széjjelkúrt kis országban, akiknek a nevét a büdös életben nem ismeri meg a nagyközönség, pedig a kisujjuk köré tekerhetnék a megaszar egész énekes-biomasszáját zsüristül. Oszt annyi.

dr. Wilbur Swain 2008.12.06. 12:06:46

ennyit a kis Viktorról: csuz.li/kiraly-viktor-regi-klippje.html
csak erős idegzetűeknek!!!
btw aki megaszart néz, az sikeres ember nem lehet

Kopasz Szuzukis 2008.12.06. 12:08:04

Evtársak!
Vínszar vok. Debreceniként van szerencsém a fent említett emberkék közül személyesen is ismerni 1-2-t.
Eszenyi nyüvésznőről csak annyit, hogy már gimis korában is rettentő nagy ripacs volt. A "megjelenésért" képes lett volna akár az édipapával is szoros intim kapcsolatba kerülni.
Friderikusz Kölcsey Műv.Központos szárnypróbálgatásaiból jónéhányat láttam. Akkor még IGAZI showman volt. Most méltó társa a Nemzet Papagájának.
Király Vitya helyett, meg jobban jártunk volna, ha Apuci énekel. Ifjú korában, még a Color együttes dobosa és énekeseként igen jól nyomta. Valószínűleg azóta mélyebb lett a hangja, de az éneklés is olyan, mint a biciklizés: elfelejteni nem lehet.

Tűzoltó___ 2008.12.06. 12:08:19

"Nagy Ferót a zsűribe, meg Paksi Endrét, meg Kalapács Józsit. Esetleg jöhetne még a metál lédi."

Vagy Pozsonyi Ádám, csak hogy egy fiatalabb is legyen.

komarom 2008.12.06. 12:25:00

aki a m.szt.-ba jejelentkezik, az onnantól kezdve minek? Tényleg az vele a célja hogy komoly,hiteles zenei előadóművész legyen? Mondjunk magyarokat ilyet? Kockázatos... Lovasi András? Ne már, biztos vannak még.. Nem jut eszembe senki. Pedig majd lesz nyálverés alant hogy fúj/hajrá.. Ki az az ember akinek mondanivalója van egy másik ember számára és akkor azt dalban elmondja és érdekes? Ki az közülünk aki itt a kultúráról vagy zenéről beszél? Akkor az a mega szarba megy? Lovasi (vagy xy) miért nem ment a megaszarba? Talán nem akart tesco parkolókban meg gyereknapi róccsókkon megrohadni, ragtapaszreklámon,véradó plakáton, blikkben szerepelni, "sztár" lenni. Nem akarta hogy egy "tévétársaság" győzikévé nyomorítsa ennek az "ország"-nak a számára. "Lovasi (Xy) válik / Lovasi (Xy) összeomlott/Lovasi (Xy) őszintén vall édesanyjával való kapcsolatáról "... Megasztar akarok lenni... szétesett médiabohóc rabszolga akarok lenni, celebpartikon lefotózva, EBBEN AZ ORSZÁGBAN... Ó jeee...

gzp 2008.12.08. 10:56:31

Kedvesem, kulonosebben nem zavar, amikor a Velvetet fikazzak, de akkor talan azt is vedd eszre, hogy kurvara nem az Indexnek nyilatkozta Tilla, amit, hanem a szuperintelligens Velvetnek.

khm.

udv.:
Zappe
süti beállítások módosítása