2008. november 13. 22:01 - Reckl_Amál

Teve lettem

Ma nekem is föltették a kérdést, melyik hirdetési osztályba akarok tartozni.

Ahogy már írtam, két lehetőséget ajánlottak föl: a hirdetés nélküli Csizmás Kandúrt és a hirdetésekkel teli Kétpúpú tevét. Én utóbbit választottam, ezzel társszerzőm, CLS Dyson is egyetértett.

Ez a kérdés nagyon fölkavarta a blogszférát. Mert persze az első reakciója az volt az embernek, hogy Csizmás Kandúr lesz. Az ő szellemi termékéből ne gazdagodjék meg UJ Péter! Csakhogy az okosak a blog.hu-nál kitalálták, kvázi ingyér' nem kap a blogger publicitás, vagyis a Kandúroktól megvonják az Index címlapra kerülés lehetőségét.

Ebben a dilemmában az döntött, hogy - bár tagadhatatlanul van már egy párszázas törzsközönség - a címlap sokat jelent. Persze általában sok hülye is idetalál, mégsem mondanék le szívesen a vele járó izgalomról.

A hirdetések nem érdekelnek. Egyelőre nem teszek be semmit, egyrészt mert nem pénzért csinálom ezt az egészet (egyelőre nem tolonganak itt a világcégek), másrészt még ki kell tanulnom, hogy működnek ezek a dolgok. Amit eddig az Index reklámaiból láttam, az nem zavar. (Amelyik olvasóm nem szívesen látja ezeket, annak ajánlom az AdBlocker nevű szolgáltatást.) Szerintem ez amúgy sem hitelteleníti az írásainkat, mivel különösebben nem vagyunk kapitalizmusellenesek. Egyébként pedig az emberek olyan szinten megcsömörlöttek a reklámoktól, hogy ezeket már észre sem fogják venni. Vagy, ha mégis, nem veszik rossz néven.

Mindettől nem várok mást, csak azt, hogy a blog.hu szerkesztői változatosabban, színesebben válogatnak. Fontolgatom egy olyan blog indítását, amelyen a Csizmás Kandúrok közül válogatunk, ill. a hirdetéseket elutasító, de reflektorfényre vágyó Kandúroknak (akik tartásával nagyon szimpatizálok) is lehetőség nyílik egy-egy jól sikerült írásukat ajánlhatják. Ehhez kérem viszont kedves olvasóim véleményét, jelentkezését, mert ehhez segítségre van szükségem.

Fölmerült Szakbarbár nevű bloggerkollega (nezettseg.blog.hu) fenomenális javaslattal állt elő: az 50%-os hirdetési felületet jótékonysági célra lehessen fölajánlani, tehát azon a hirdetési helyen minden második letöltéskor egy alapítvány elérhetősége villana föl. Sajnos sem a jótékonysági, sem az informatikai világban nem állok annyira a helyzet magaslatán, hogy ezt kezdeményezni tudjam, de szívesen csatlakozom bárkihez, aki képes rá.

Végezetül bemásolom ide az eheti szavazás eredményét:

 

Címkék: blogok örömhír
6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr51767938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.11.14. 11:01:09

Éljen! Megjött az első intimbetét-reklám! :)

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2008.11.14. 19:57:40

Amál
majd ajánlasz néha? :)

komolyra forditva a szót
továbbra is fogsz irni a Fikára? még akkor is, ha ott nem lehetsz többet cimlapos?

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.11.15. 06:11:24

Persze, de csak, ha megérdemled. ;)

Szeretnék még oda is írni. Úgy emlékszem, írtam is kommentben, hogy így is jó. Értelemszerűen az sem zavart volna, ha vannak hirdetések. Én is most leginkább tesztelek, aztán elvileg van átjárás, ha nem tetszik.

Ami a Csizmás Kandúr ajánlót illeti, még senki sem jelentkezett nálam, hogy segít, egyedül viszont nincs rá kapacitásom. Úgyhogy újra szólok, akinek tetszik az ötlet, az keressen meg!

azallamenvagyok 2008.11.17. 09:53:50

ugyan, a reklám az egy dolog:
blogajánló, itt volt, most volt:
"nagy szopások és dugások (erotikus fantázia 03)"

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.11.21. 09:09:02

Hehe! A céges szerver letiltja a reklámokat.

(És sajnos a videónézést meg a live streaminget. Hogy fogok így legközelebb nemzeti csúcsot nézni?)

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.11.21. 09:19:35

Iwiw is letiltva. Personals/ dating.
süti beállítások módosítása