2008. október 26. 06:25 - Reckl_Amál

Hülyegyerek kerestetik!

A Megasztár 4 nyugodtan átkeresztelkedhetne a fönti címre. A készítők koncepciója ugyanis nem nagyon lehet más.

Hien, a határozott szándékú, saját bevallása szerint is arrogáns vietnami kislány, a zsűri szerint világszínvonalú. Szerintem meg Beyoncé Knowles gyenge koppintása volt.

Szecsődi Károly ügyesen választott dalt. Lionel Richie-vel elnyerte a nagymamák szívét, metroszexuális külsejével a lánykák sms-einek ezreit söpörte be, hiába volt olyan izgalmas, mint egy tál pacal.

A végül kieső Pacsirta (Hogy lehet egy felnőtt férfinak ilyen neve?) nagyon jól el tudom képzelni egy elegánsabb éjszakai szórakozóhely jófej, mindenki-kedvence bárénekesének. Az ő karakterében ennyi van.

Fekete Dávid tragédiája (és a nézőé is), hogy nem Ausztriában született, mert ott volt musical-sztár verseny, megbukott a műsor, mert hát kit érdekelne az ilyesmi, de volt. És hát nem biztos, hogy kiejtés-órákat Fekete Pákótól kéne venni, brádör.

A kötelező határon túli szokás szerint rettenetes volt. Hogy egy ilyen számban is lehet ripacskodni, az meglepő. De őt még a fura ízlésű közönség sem akarta, csak a zsűri lát benne valamit.

Sonia tanult a múlt hétből. Most, hogy felbukkanása óta először régimódi és középszerű volt, csont nélkül tovább is jutott. Végülis igaza van; úgysem a legjobb nyer, akkor meg miért ne lehetne taktikázni.

Krisztián hozta a szokásos jó formáját. Ebben a versenyben ragyog, de én azért nem látom az óriási piaci potenciált abban, hogy egy szimpatikus cigánysrác minimum ötven éves számokat ad elő.

Király Viktort eleinte nagy gyanakvással figyeltem, de őszintén szólva nem sok rosszat tudnék róla mondani. Nem nagy egyéniség, de sallangmentesen teljesíti a feladatokat.

Szegény Lüszike meg megint elvinnyogott gyerekhangján egy dalt, amihez semmi köze. Azért kivált belőlem valami érzelmet, szánalmat érzek iránta, és nem látom, hogy élvezné a dolgot. Mivel szereti lovakat (és ezt minden adásban hangoztatják, mert olyan aranyos tény), talán nem veszi rossz néven, ha azt írom, leginkább egy versenylóra hasonlít. De ez a lélek nélküli dalolás csak az idiótáknak tetszik. Szavaznak is körmök szakadtáig!

Végén Fenyő azért megjegyezte: lassan lehetne már valami kiemelkedő, mert így hogy lesz Megasztár. Egyetértünk. Mondjuk nekem mindegy, mert jövő héten úgyis a Lázt nézem az RTL-n.

A nyíl segítségével a többi versenyző neve is látható lesz.

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr80732109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.10.26. 13:32:45

A Pacsirta persze szürke, mint ama szamár a ködben, és jogosan is esett ki, de Tamarát viszont utálom, és minél jobban ajnározza a zsűri, annál inkább. Igaz, engem az szórakoztatott, ahogy anyukám végigfanyalogta a műsort.

Az öklendezés ellen meg egy megoldás van, nézzük együtt jövő héten!

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.10.29. 10:52:06

Ugye, aki Lüszikére szavazott, az poénból tette?

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.10.29. 10:55:52

(Be kell vallanom, hogy én is szavaztam, pedig egyáltalán nem láttam egyetlen adást sem; viszont kíváncsi voltam a szavazás állására.)

(De azt is be kell vallanom, hogy nem Lüszikére.) :-)

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.10.29. 11:07:01

Hogy egyesek semmiből sem tanulnak! Prágai afférból leszűrhetted volna, hogy aki nem mestere a témának, az ne ugasson bele a nagyok dolgába!

:) Egyébként így oké. De ki a másik?

(Tényleg a Spaperön is szavaztál?)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.10.29. 11:18:29

(Persze, hogy szavaztam. Nem tudtad, hogy állandó olvasód vagyok?)

(Te viszont nem olvasol elég pontosan. Mondtam, hogy nem Lüszikére szavaztam. Őneki van két igazi, titkos rajongója.) :-)

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.10.29. 11:59:46

Ajjaj!

Egyébként semmiről sem maradtál le. És a nézők is pont így találomra szavaznak, legalábbis így tűnik.

Prinzessin Erbsen (törölt) 2008.10.29. 12:20:54

itt is allandoan megy valami keresö müsor, de pl ha Paul Poth-ot hallgatom akkor azt kell higgyem, hogy megerte vegig szenvedni a sok barmot

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.10.29. 12:50:12

Nem ismerem az illetőt. De üdv a blogon!

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.11.18. 15:30:20

Egy gyöngyszem lényeglátó politikusaink tollából:

vastagbor.blog.hu/2008/11/18/eorsi_matyas_megasztart_nez

Komolyan, ez a legnagyobb gond? OMG!
süti beállítások módosítása