2008. augusztus 02. 06:41 - Reckl_Amál

Hát ez félelmetes!

Desiré Dubounet új filmjéről

Link: http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/desir0731/

Desirét az Alibiből ismerem, a melegbár pénteki transzvesztita show-jának állandó nyitószáma. Sajnos valamiért úgy gondolja, saját hangján kell énekelnie. Dehát megteheti, mert övé a hely.

Egyébként tényleg sok filmet forgatott már az amerikai belgyógyászból lett magyar transzvesztita csodadoktor. Ezek a filmek vagy Dr. Bill Nelson (aka Desiré Dubounet) akciódús és hősies harcát mutatták be a gonosz gyógyszergyártókkal. Sok - sok világmegváltó gondolattal, összeesküvéselmélettel, és hollywoodi hangulatú nagyjelenetekkel.

A másik témakör, mellyel Desiré szívesen foglalkozik, a cross dressing. Ilyenkor az Alibiből ismert hölgyek mint DDT (Desiré D Testőrei) veszik föl a harcot a buta és ügyetlen, de annál álnokabb Gonosszal. Ezeket a filmeket az akció mellett átszövi a humor is. Legalább is a szándék ez. Bár az a szöveg nem rossz, amikor a ENN riportere angolul kérdezi őket, és a válasz magyarul: mi csak más nyelven beszélünk.

És persze az említett magyar klasszikusokat sem szabad elfelejteni, vagyis inkább mégis a felejthető kategóriába tartoznak. Vigasztalja az Desit, hogy Andy G. Vajna '56-os, vízilabdás filmje sem tetszett.

Most elkészült egy újabb egész estés film. Remélem, a Budapest TV majd ezt is leadja egyszer, akkor majd megnézem. Desiré szerint azért nem akarják forgalmazni a filmjeit, mert félnek tőle. Vajon kik és miért? Avagy a filmipart is a gyógyszerkonszernek pénzelnék?

Mindegy. Desiré jó fej, és nagyon nem buta. Nem mindig mond butaságokat, és becsülendő, hogy hisz a világ jobbá tételében. Nekem egyébként is szimpatikus minden amerikai, aki Bush-ellenes. Magyar szóval őket neveznénk értelmiségnek. (This sentence is dedicated to Dyson.)

Ezzel a filmmel is csak az a bajom, hogy tele van élősködő senkikkel (Győzike, Kandech Evelin stb.). Desirének sikerült jópár tehetséges előadóművészt maga köré gyűjtenie, lenne kiből választania.

So go Desi! I'm looking forward to visit the new Bohemian Alibi. (Mégiscsak az Desiré főműve.) 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr19595987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.08.03. 01:47:36

Pedig ezt most abszolút viccnek szántam, de Te szépen ráugrottál, nem baj. :)

Nekem csak az a bajom, hogy ezt a háborút a Busht támogató üzleti körök miatt kell így elnyújtani.

A Bush-félék mindig meg fogják úszni, mint a Kelet-Római császát a Nagy Romulusban. Valahogy nem hiteles nekem, hogy GWB a nyugati világért aggódik.

Ez nem jelenti, hogy Al Gore jobb lett volna. Elnézést, ezt most egyáltalán nem pejoratívan értem, de ő túl okos volt elnöknek. Annak idején valamilyen elemző az mondta, hogy azért fog Bush nyerni, mert egyszerű a gondolkodása. Ha Gore-t megkérdezi a riporter, bajnok lesz-e a Giants, akkor húsz évre visszamenőleg elemzi a bajnokságokat, és végül azt mondja, talán. Bush pedig rávágta volna: igen!

Hadviseléshez nagyon nem értek, de azt gondolom, kiélezett helyzetben a Bush-féle mentalitás hatékonyabb. Csakhogy én pont azt utálom, hogy folyamatosan kiélezett helyzet van. Ebben azért Bush is hibás.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.08.03. 01:51:37

Én sem akarom heti fix programmá kinevezni az Alibit. Füst miatt a szemem, Desiré miatt a fülem nem bírná...

sir Sör Béla 2008.08.03. 12:01:56

Nekem a fülem jobban könyörög kíméletért, de mehetünk!
süti beállítások módosítása