2008. július 17. 11:45 - Reckl_Amál

Angyalföldi történet

Ez a hozzászólás persze dilletáns lesz, de talán egy civil is elmondhatja még a véleményét. Talán árnyalva a képet, miért tartja rossznak a háborút.

A tegnapi hírekben mindenütt beszámoltak arról az 500 kilós bombáról, amelyet egy angyalföldi építkezésen találtak. Emiatt a fél kerületet evakuálni kellett, "szerencsére csak" hét órán át nem mehettek haza az ott élők.

Több mint hatvan év telt el a háború óta, és még mindig érződik annak a mocskos, szar időszaknak a hatása. Erre mondom, hogy egy háborúnak csak rossz következménye van.

Legyünk fairek, és mondjuk ki, egy kis kényelmetlenséget nem kell így felfújni. Elvégre megérte részt venni a II. világháborúban Magyarországnak...

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr5572373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.07.17. 12:16:00

Blog = Web Log = Web napló, vagyis szubjektív.

Azért írtam, mert ez jutott erről eszembe. Azt meg, hogy ki és hol olvassa, nem lehet tudni...

phaidros 2008.07.17. 12:48:34

Na ja, a háború rosszabb mint bármilyen megoldás.
Ez még mindig istenes a világban szerteszét szórt taposóaknákhoz képest.

phaidros 2008.07.18. 12:12:13

Minden úgy kezdődik, hogy a másik elkezdte. :( A talibán is valaminek a következménye.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.07.18. 12:23:27

Így van. Talán nem azon kellett volna az amerikai/ szovjet/ orosz/ hottentotta fegyverkereskedőknek meggazdagodni, hogy terroristákkal üzletel.

A háború olyan üzlet, amelyben azok járnak jól, akik a legnagyobb kárt okozzák, és azok szenvednek, akiknek semmi közük hozzá.

Az eredeti sztorihoz: megrázó volt látni azt a nénit, aki már azt is látta, amikor ezeket a nagy bombákat rászórták az utcájára.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.07.18. 16:02:53

Tárgyi révedés. :-))

(Szerintem nem volt olyan kitűnő az az írás, igaz, engem eléggé mérsékelten érdekel csak ez a téma, elvégre szerintem úgyse megoldható, tehát kár is rajta filózni.)
süti beállítások módosítása