2008. július 06. 01:32 - Reckl_Amál

Világ hülyéi egyesüljetek!

A fenti mondat nyugodtan lehetett volna a mai melegfelvonulás mottója. Hülye volt ott mindenki.

Hülye a szervező. Először is azért, mert nem tanult a tavalyi esetből. Másodszor azért, mert azt a hamis látszatot kelti, mintha a meleg közösség egészét képviseli, miközben egy töredékét csak, és pont a melegek azok, akik a legjobban tiltakoznak a módszerei ellen. (L. bármelyik meleg blogot, pl.: Gaybears).
Továbbá hülye, mert nem mondott nemet a gusztustalan tapadó politikára, pedig sok attrocitást megelőzhetett volna, ha elküldi az SZDSZ-t a francba.

A SZDSZ is hülye. Komolyan azt hiszik, hogy így kell szavazatokat szerezni? Úgy, hogy minden Christopher Street Day-en kiáll a bukott államtitkár Szetey, és elmondja, ő magyar, keresztény, Barcelona-drukker és meleg? Ez a nagy terv. Ennyire futotta.
A magyar társadalom homofób. De nem azért, mert a büdös nácik megfertőzték őket ordas eszméikkel, hanem mert tudatlanok. A többség annyit tud a melegekről, amennyit ilyenkor a tv-ben lát, és ez félrevezeti. Vannak melegek, akik ilyenek, és vannak, akik nem. Persze olvasóim többsége most azt gondolja, milyen egysíkú közhelyekkel jövök itt, de felhívom arra mindenki figyelmét, hogy a fenti mondatot a magyar emberek többsége nem hallotta vagy nem érti.
Szóval hülye az a párt, amelyik azt hiszi, hogy a homofóbia azzal megszüntethető, hogy gőgösen lenácizunk mindenkit, akit mi homofóbnak hiszünk. Egyetlen érvünk az, hogy nekünk van igazunk, mert mi okosabbak vagyunk. Erre gyakorlatilag logikus reakció a felháborodás és az agresszió. Pláne olyanoktól, akik gyakorlatilag nem léteznek már politikailag.

Hülye Horn Gábor, mert nincs benne annyi emberi színvonal, hogy távol marad egy rendezvénytől, amelyhez semmi köze. Hülye, ha egyedül indul el az ellentüntetés dacára.

Hülye Lévay Katalin. Ezt a teljes eredmények nélkül dolgozó, magát végtelenül okosnak gondoló politikusnőt a fent körülírt szervezet kérte föl, hogy nyissa meg az ünnepségsorozatot. A megnyitón minden logikát nélkülözve azt fejtette ki, milyen intoleráns a társadalom. Valami olyasmit magyarázott, hogy bezzeg az előző rendszerben nem volt ilyen fajgyűlölet. Most lendüljünk túl azon, miért kell a fajgyűlöletet és a homofóbiát egybemosni, önmagában elég annyi, hogy ez az állítás nem igaz! Csak nem volt nyilvánossága az ellenérzéseknek, ügyeltek rá, hogy ne legyen kommunikálva, de volt. Én 1987-ben kezdtem az általánost, és akkor voltunk mi az 1.a osztály, a jobban szituált gyerekeké; és volt a b, ahova 90%-ban cigány gyerekek jártak. Pár bajkeverő gyerek ából is b-ből is néha össze is verekedett a cigányozáson. Szóval nem kellene ennek a mihaszna nőszemélynek ilyesmiket hazudnia.
Más kérdés, hogy miért van MOST ilyen xenofóbia Magyarországon. Az persze föl sem merült, hogy talán egyre elégedetlenebbek az emberek a semmit tevő, de folyamatosan kioktató kormányzati stílussal.

De persze a legnagyobb hülye mégis az, aki felül ennek a béna provokációnak, és a jól megérdemelt szombat délutánt nem kellemes otthoni pihenéssel vagy valamilyen szórakozással tölti, hanem elmegy egy számára ellenszenves rendezvényre, hogy megnézzen egy nagy csapat olyan embert, akitől undorodik. Pár hülye még a gyerekét is elvitte, hogy lássa a kicsi, mi az, amit sosem szabadna látnia.

A súlyosabb hülyék még tojást is vittek magukkal (Ilyen élelmiszerárak mellett!), hogy dobálhassanak. Ezzel a híradók számára egyúttal látványos képeket is produkálva. Sőt, egyes hírek szerint a tojásokba valamilyen mérget is fecskendeztek, hogy csípje a bőrét a gusztustalan buzijának! Csodálom a magyar huligán találékonyságát!

A leghülyébbek pedig fölpofozták Horn Gábort; betörték Lévai és Szetey autójának az üvegét; és még a tudósító Orosz József sem úszta meg. Ezzel a hülye vandálok mártírt csináltak ezekből az emberekből, magukból pedig veszélyes, BTK. által keményen elítélendő bandát. Na, nem mintha baj volna, ha az ilyen hülyéket bezárnák egy kis időre, mégis ehetik a kefét, mert nagy szívességet tettek a fasisztaveszéllyel riogatóknak.

Szóval ma tartották Magyarország (ha nem is Világ) hülyéinek seregszemléjét Fővárosunkban. Legalább ma nem kellett matektanárokat nézni, az ugyanis elég uncsi.

47 komment
· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr72555330

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: GayBears Blog 2008.07.06. 11:44:21

Nem szól szám, nem fáj fejem!Tegnap állítólag 500 körül lehetett a melegfelvonulás résztvevőinek száma, habár ezt 200-1500 közé tették, de hivatalos becslés eddig nem hangzott el. A felvonulásról készült képek és videók alapján azért az látszik hogy elég…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kukurusnyák Rémus 2008.07.06. 11:42:23

Riszpekt, valahogy így van:)

pakesz (törölt) 2008.07.06. 12:02:52

persze persze a blog ironak sokmindenben igaza van, csak nem mindenben...
eloszor is rossz dontes, hogy egy ilyenre csak az egyik part politikusai mennek ki, vagy mind a ketto kimegy vagy egyik sem...
a masik meg en budai iskolaban jartam es ott 4 cigany gyerekkel kezdtuk a sulit, akibol 2 vegig is jarta, en akkor 1.a -s voltam, es nem volt cigany osztaly

DeMarco 2008.07.06. 12:06:35

Én magasról teszek az összes hülyére úgy ahogy vannak. De tegnap történt valami más is a háttérben amiről csak a Hír Tv számolt be és a talán a startlapon láttam vmi halvány cikket erről. A Tv-k és az Index is mélyen hallgatott arról, hogy az összes általuk szélsőjobboldalinak titulált honlapot "valakik", nyilván a kormány megrendelésére elérhetetlenné tették a tegnapi nap folyamán. Bár ezeket az oldalakat személy szerint még sosem olvastam, talán a kuruc infót egyszer-kétszer, mégis nagyon felháborított, hogy meg merték tenni ezt a lépést. Ráadásul a kuruc infó nem is hazai oldal, az USA-ból üzelmeltetik, ahol végképp nincs joguk levetetni az oldalt. Borzasztó, hogy odáig süllyedt a kormány, hogy a neki nem tetsző oldalakat, hozzászólásokat egyszerűen bezáratják, eltüntetik... Ezt eddig csak Kína, Oroszország és egyéb diktatúrákra jellemző országokban csinálták. Gyanítom, hogy a Hír Tv-t csak azért nem kapcsolták le, mert félnek a fidesztől. De ezek után ez fog következni ?? Meg az összes újságot bezúzzák amik kritizálni merik a kormányt és gyalázatos politikáját? A tegnapi nap súlyos csorba esett a magyar nép sajtószabadságán, a véleménynyilvánítás jogán. És a legrosszabb, hogy a médiumok többsége ahelyett, hogy teljes erőből kiabálna, inkább csöndben maradnak és hallgatnak... Pedig legközelebb lehet, hogy ők következnek... A hülyékkel nem kell foglalkozni, de ezzel a kérdéssel nagyon is kellene sztem !!!

:Nick: (törölt) 2008.07.06. 12:17:24

Erre az egészre a kormánynak van szüksége. Hogy megint legyen "balhé" az utcán. Az a hülye, aki ezt nem látja. Kis létszámú rendőrség, fizetett tojásdobálók (élelmiszerárak), fizetett fotósok, videósok. Ez egy faszán megkonstruált balhé, jól dokumentálva a mi pénzünkből akormányért, a kormány létéért. Kell ez legalább negyedévente, hogy aztán az MSZP ismét előjöjjön "a mi nyugalmat akarunk" lemezzel. Ennyi

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.07.06. 12:27:28

Nem, :Nick:, a kormánynak ugyan nem jön rosszul a balhé (amilyen rövid távon gondolkodik, ha ezt egyáltalán gondolkodásnak lehet nevezni), de sajnos tényleg ennyi hülye van ebben az országban.

A megoldás szerintem az lenne, amit a Lex Rogán próbál meg feszegetni: a BTK szigorítása. Ha pár éve lecsuknák azt a pár embert, aki az ilyen akciókat szervezi, más se merne randlírozni.

De a kormánynak ez nem érdeke. Sőt, talán az ellenzéknek sem.

rembrant · http://www.zavodjenje.com/ 2008.07.06. 12:37:38

Nem tudnak nyugalmat biztosítani. Az öszödi beszéd óta ezt kizárja maga a létük.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.07.06. 13:00:22

Kiváló írás, hogyne, itt mindenki hülye és idióta. Nagyszerű, innen már csak egy lépés az egyenlőségjel kitétele: minden buzi szélsőséges gyilkosjelölt.

Gaybears is elmehet a faszba az okoskodásával, meg a lefitymáló überbuziságával. Milyen kibaszott egy ország az, ahol az emberek lassan nem mehetnek ki az utcára, ha valaki másoknak nem tetszenek. Ma még csak a bulizó buzik, holnap a kövérek, a szemüvegesek, majd a kékszeműek...
Lehet - bár nem érzem érdemesnek - vitázni, olyasmiről, hogy ki a jó buzi és a rossz buzi, ha ez kell GB-nek, hát tegye, de legalább ne akkor, amikor némi összefogás lenne szükséges. Nehogy már pár száz fős csürhe szabja meg ebben az országban, hogy kinek mit szabad tennie, különben felgyújtják, összeverik. És nehogy már ennek le legyen szabad feküdni, némi elegánsnak gondolt finom elhatárolódás kíséretében.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.07.06. 13:07:00

Korrekt, de a hülyék közül kihagytad a rendőrséget:
bombagyar.hu/index.php?post=1124

2008.07.06. 13:27:06

Nekem is az jutott eszembe, hogy ez melegfelvonulás- féle állami propaganda annak demonstrálása, hogy tényleg hülyék...De nem csodálkozom...csak azon, hogy ebbe a melegben tényleg miért nem maradtak otthon...

tilla77 2008.07.06. 13:27:24

demarco- az, hogy csak a hir tv adta le hírül, hogy pár oldalt megszűntettek azért van, mert csak őket érdekli mást nem, aki a kuruc infot keresi, meg is találja...illetve a többi oldalt, érdekes, hogy ez engem speckó nem érdekel, sőt lehet, hogy őrülök, hogy egy hülye...oldallal kevesebb, szal na...

Hawthorne 2008.07.06. 13:50:06

DeMarco 2008.07.06. 12:06:35

Mivel alapvetően kíváncsi vagyok, én már többször is olvastam a kuruc.infót. Így tegnap én is láttam, hogy elérhetetlen az oldal.
Ezt nem tartom a véleménynyilvánítás korlátozásának, a kuruc.info ugyanis már régen egészen másról szól. Ez a honlap uszító, gyűlöletkeltő tevékenységet folytat, be kellene tiltani, a szerkesztőket pedig bíróság elé állítani.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.07.06. 14:01:23

Nem csak a kuruc állt le (, azt a jenkik állították le, szóval az nem a magyar jogállamiság csődje). Hanem a jobbik.hu, magyargarda.hu barikad.hu is, akiknek semmi közük a melegfelvonuláshoz.

mendson 2008.07.06. 14:03:01

DeMarco 2008.07.06. 12:06:35
A kormánynak ehez semmi köze.Nem is tud köze lenni hozzá.Valakik az usaban elégelték meg a dolgot.

mendson 2008.07.06. 14:05:03

Lekapcsolták a szerver.És jé azon a szreveren volt az amerikai magyar polgári körök honlapja is.Na meg a többi sz.....

bjela szila 2008.07.06. 14:50:09

Jogos , itt a többség hülye . Meg mindenhol !
Ebből sokan jól élnek .
mendson- fasza külügyünk van , az ellenük dolgozó szervereket lekapcsoltatják , a kipás apukáju drogdílert hazamenekítik , amúgy meg jól leszarják , ha kinn bármi érne téged , vagy engem .

states 2008.07.06. 14:51:23

Nagyon jó, csak az volt hülye, aki felvonult, meg az amelyik, ellenvonult. A Horn, az Orosz és társaik, nem hülyék, hanem aljasok, de ezt nem csak itt bizonyították, hanem sokszor már máskor és máshol is...

tyberius 2008.07.06. 15:20:48

A kuruc.info tavaly lelkesen gratulált a buziverőknek, és idén is egyértelmű volt, hogy az általuk szervezett tiltakozást nem kívánják a kiabálás-tojásdobálás törvényes keretei közé szorítani. Innentől kezdve nem vonatkozik rájuk a szólásszabadság védelme, mivel uszító, bűncselekményre felszólító tevékenységet végeznek, amit a világ minden civilizált országában tiltanak. Amerikában is.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2008.07.06. 15:33:33

TaTa86. 2008.07.06. 13:07:00

A rendőrség véleménye (helyesbítek: egyes rendőrök magánvéleménye) a tegnapi cirkuszról azért fórumot kapott, például itt:

banyapeat.blog.hu/2008/07/05/a_melegparade_utan

tiboru · http://blogrepublik.eu 2008.07.06. 15:35:26

És bocs azoktól, akik már olvasták, de szerintem olyan vetülete a tegnapi parádénak, amit figyelembe érdemes venni.

Celtic 2008.07.06. 15:56:42

" DeMarco 2008.07.06. 12:06:35
szélsőjobboldalinak titulált honlapot "valakik", nyilván a kormány megrendelésére elérhetetlenné tették a tegnapi"

Nyilvan, a jol fizetett kormanyzati hackerek megtamadtak a kuruc.infot. Ugyan mar...Lehet, hogy a csomdes tobbsegnek nem a buzik felvonulasabol van elege, hanem a hangos kisebbsegbol, aki honlapjan uvolti ajultra magat.

gergo · www.indafoto.hu/ppgergo 2008.07.06. 16:00:02

Nick: 2008.07.06. 12:17:24

nem minden fotos es videos lefizett, ahogy azt Te gondolod

vannak kepszerkesztok, felelos szerkesztok, tulajdonosok, akik eldontik mi kerul bele a lapba-mi megy fel egy website-ra

ugyhogy fotost-videost verni teljesen felesleges, csak a munkajukat vegzik.

Té, mint Tamás 2008.07.06. 16:10:53

Before,
ne ostobálkodjál már.
Ezek az egyenlőségtételek, meg a fenyegető jövőképek csak a te fejedben léteznek. Mutatnál egyébként egyetlen olyan csoportot, aki nem mehet ki az utcára? Azért egy demonstráció nagyon nem egyenlő az "utcára kimenéssel". Azt a párszáz fős csürhét meg lakat alá kellene vonni, de hát ugye a jogvédők ma itt, holnap ott, így az ő buksijukra sem szabad barackot nyomni, mert a végén fájna nekik.

torró 2008.07.06. 16:20:26

Nem kormányzati hackerek hanem v kik kérésére zárták le az oldalakat. Egyébként a csendes többségnek szerintem mára minden felvonulásból elege van. Én csak azt nem értem miért kell állandóan provokálni az embereket nem elég a bajunk? És érdekes mikor szarban van egy kormány mindig kerekedik valami figyelem elterelő manőver.Kormány? Bocs mi vagyunk abban. Mert akármi lessz biztos nem lesz gondjuk hogy mi legyen az asztalon holnap.Egyébként meg tényleg nálunk nagyobb hülye nincs egész európában ez tuti!

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2008.07.06. 16:51:04

"Legalább ma nem kellett matektanárokat nézni, az ugyanis elég uncsi." :D :D :D

Amit az egyik hozzászóló írt, h. t.i. a külügynek csak a kurucInfo lekapcsolásán jár az esze, míg ha emgem baj érne, akkor magasról leszarnának, nos ezzel a véleménnyel mélységesen egyetértek.

Amíg az SZJAm behajtásáról van szó, addig fontos vagyok. Ha netalántán (külügyi) segítségre lenne szükségem, akkor jódot játszik a kedves "Kócos Asszony" ( vagy az éppen illetékes szakálam titkár :) ) :D

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2008.07.06. 16:56:00

wgyébként, rekcl 11társnő, nem tom, mi baja van a tantó 11társsal.
Úgy áll rajta az öltöny, mintha ráöntötték volna. A nyakkendője legújabb divatú, a cipője meg egyenesen a londoni Bond St.ről érkezett, gbp 3oo ért :)
Az alakja sportos, a mosolya sármos ( csakhogy ne legyek annyira offtopic :) )

Ja igen : Duistermaat meg sírva jegyzetel a féltékenységtől. ( Hormander csak azért nem, mert ő má mekkhót )

olaci (törölt) 2008.07.06. 17:17:29

A magyar társadalom családszerető

:Nick: (törölt) 2008.07.06. 17:59:31

tényleg hülye a magyar, hanem látja, hogy a kormány a húzd meg- ereszd meg módszerét alkalmazza, nyilas veszély, szélsőjobb, budaházi, torockai, díszmelegek, kurucinfó, egy csapásra meg lehetne oldani ezeket a dolgokat, de nem teszik, mert ők nem hülyék, mestérsgesen tartják életben ezeket a dolgokat, kihasználják, hülyére veszik, lefizetik a benne szereplőket, ha szükség van rájuk előveszik őket a fiókból, aztán 1 hét múlva mennek vissza

rockjano 2008.07.06. 18:11:53

A jobbik.hu megy csak a kuruc nem.

Nekem nem fér bele ami ott van örülök hogy lekapcsolták.

Az iszlám terroristákat is üldözik, ezen nem kell csodálkozni.

kutya_zzr · http://www.hegylakok.hu 2008.07.06. 18:26:51

Én is demonstrálhatnék (lenne épp miért) de amíg csak így, ilyen módon tudnám, addig inkább nem tenném.

Politikai sikereket KIZÁRÓLAG politikai eszközökkel lehet elérni, tetszik, nem tetszik. A tüllruha, és a tanga nem tartozik ezen eszközök körébe.

Hülye dolog volt - ha meleg lennék, szégyellném hogy az én nevemben, engem égetnek le, és közben rám hivatkozva, velem vállalnak közösséget.
Arról nem is beszélve, mennyire veszélyes/ártalmas egy ilyen felvonulás, ismerve a labilis-befolyásolható alig tizenéveseket.
Ők alig várják hogy valamilyen módon KITŰNJENEK a tömegből: ők ezt nem egy életszemléletnek, hanem egy divatos trendnek élik meg - és ez a legnagyobb baj vele.

HÉV-es 2008.07.06. 18:59:30

Nem csak az oldalaikat kellene leállítani! Az ilyeneket, a kopasz, izomagyú seggfejeket kellene kiírtani innen! A sok idióta meg ahelyett, hogy gondolkodna, még beáll közéjük! És ha kitalálják, hogy a kék vagy barna szeműek nem tetszenek nekik, és azokat kezdik el üldözni?!! Ezek a világ legsötétebb lényei (mert nem emberek az biztos!)! Nálunk nincs a családban, sem az ismeretségi körben sem homokos, sem leszbikus, de életem legjobb főnöke egy meleg pasi volt! Semmi bajom velük, bár én sem vonulok fel a heteroszexuális beállítottságommal villogni.
De az hogy félni kelljen az ilyen sötét seggfejektől, attól kinyílik a bicska a zsebemben, és bizony előjön a rosszabbik énem. A halálukat kívánnám, hogy nyugodtan, félelem nélkül élhessen a többi normálisan gondolkodó ember.
A fiam rasta hajat visel, féltem is eleget, hátha valami idióta társaság ezért találja meg. Így nem lehet élni, ez ellen tenni kell valamit!

HÉV-es 2008.07.06. 19:03:05

Ja, és politika mentesen utálom a fasiszta gondolkodású, üresfejű, bamba idiótákat! Ezt kellene tennie mindenkinek! Bármilyen politikai hozzáállású ember kerülhet olyan helyzetbe, hogy ezektől félnie kelljen!! Ébresztő emberek!! Pár szaros idióta terrorizál minket!!

beleszolok 2008.07.06. 19:50:38

én a normális(?)
"Az ilyeneket, a kopasz, izomagyú seggfejeket kellene kiírtani innen!"

Nem azért a huszasért, de pont te vagy az, aki valamilyen külső jegy alapján irtanál ki embereket. Te magad vagy a fasiszta.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.07.06. 20:08:01

Nana! Kiírtani senkit sem szabad! Ez nem lehet megoldás.

A politika tökhülye - csak hogy folytassam a gondolatmenetet. Semmit sem értett meg a tegnapi eseményekből. Ha azt feltételezném, hogy értik ők, csak úgy tesznek, mintha, akkor már más kategóriákban kellene gondolkodni. De nem akarnám magamra vonni a hamis vád gyanúját.

HÉV-es 2008.07.06. 20:08:13

beleszolok 2008.07.06. 19:50:38 te meg igen hülye!! Láttad a tévében a "résztvevőket". Egy Fradi keménymag kismiska azokhoz képest, akik ott dobálgattak. És nem azt mondtam, csak azok voltak, hanem hogy ők akik ezt gerjesztik! Nézd meg akik annál a jegyirodánál balhéztak! Ha egyszer így néznek ki, hogy írjam körül őket? Sajnos ezzel a külsővel rossz tapasztalataim vannak. Legyen utcai bunkó, vagy BMW-s, Mercis nagypofájú szintén ezzel a külsővel. De én az "elveikről is írtam! A fasiszta nem külső, hanem származás, vallási felekezet, és szexuális hovátartozás szerint szelektál. Ennyit illene tudnod! Én gondolkodás (ha rájuk ezt egyáltalán használni lehet), magatartás, viselkedés, + külső alapján szelektálok.

HÉV-es 2008.07.06. 20:11:48

Reckl_Amál · recklamal.blog.hu 2008.07.06. 20:08:01 nem lehet kiírtani? Másképp nem boldogulsz velük!! Nem lehet leülni velük egy beszélgetésre, elmagyarázni nekik milyen rossz ez! Nem érti, mert ő az erős gyerek! Ő az, aki senkit nem tolerál a saját hülye haverjain kívül. Hiába tudom, hogy ezek tudatlan idióták, akiket komolyabb koponyák kihasználnak, bújtogatnak, veszélyesek! Pont azért mert buták, pont azért mert együtt erősek! Megváltoztathatatlanok!

HÉV-es 2008.07.06. 20:18:40

Egyébként én úgy érzem igen toleráns vagyok! Nem zsidózok, valahol becsülöm bennük a tanultságukat, a pénzügyi tehetségüket, az összetartásukat, pedig látom, hogy ők irányítják a pénzvilágot, és azon keresztül mindent! Nem cigányozok, azokat utálom, akik lopnak, mosdatlanok, tudatlanok. Nem bántok senkit sem a bőrszíne, sem a vallása miatt! De nem tudom, és nem is akarom tolerálni az erőszakot, a butaságot, és azt ha valami vallási, párt, vagy bármilyen ideológiát rám akarnak erőltetni!! Hadd döntsem el én mit akarok, miben akarok hinni. Bár mindenki ennyire toleráns lenne!

beleszolok 2008.07.06. 20:21:26

Magyarul semmivel sem vagy jobb. Az meg, hogy ismeretlenül lehülyézel, szánalmasabbá tesz, mint amilyennek előtte látszottál.

Az, hogy egy bizonyos külső jegy alapján irtanál ki valakit, továbbra sem jelent mást, mint hogy te sem vagy egy fokkal sem jobb azoknál, akiket elítélsz.

HÉV-es 2008.07.06. 20:28:26

beleszolok 2008.07.06. 20:21:26 te tetted magad szánalmassá azzal, hogy a külsőn lovagolsz. Talán magadra ismertél? Pedig sajnos ez jellemző rájuk, de látom annál tovább nem is olvastál semmit, talán annyira találva érezted magad. És ezért hülyéztelek le. Ahhoz, hogy ezt megtegyem nem kell ismernem téged, elég olvasnom, amit írsz!

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.07.06. 20:41:15

Nekem az alapelv, hogy senki sem ölhet meg senkit. Én ebben hiszek.

DE ha mégis (játsszunk el a gondolattal), ki mondja meg, hogy kit lehet megölni? Mi lesz, ha olyanokhoz jut a döntés joga, akik a "normálisokat" akarják eltenni láb alól? Akik minden cigányt, zsidót vagy buzit akarnak likvidálni?

Ettől függetlenül az üresfejű, rasszista szarkeverőket nem kell tolerálni. Nem hiszek én sem abban, hogy bölcs belátásra lehet bírni a társadalom alját. Meg kell őket büntetni, le kell tartóztatni, és börtönbe kell zárni azt, aki bűncselekményt követ el.

Mondhatjuk, hogy ez nem hatékony, talán hatástalan, de a demokrácia útja göröngyös. A diktatúra "jobban dolgozik", de fenti okokból nem szeretnék benne élni.

beleszolok 2008.07.06. 20:50:36

Nem igazán lovagolok a külsőn, és ha kigyúrt, kopasz vagyok, ahhoz sincs semmi közöd. Ha meg ez alapján kiirtanál, akkor egy senkiházi fasiszta vagy. Attól meg, hogy lehülyézel, majd telesírom a zsebkendőcskémet, még olvasnod sem kell amit írok, megérteni meg pláne nem, ahhoz, hogy lehülyézz, elég azon a szánalmas szellemi szinvonalon tengődnöd, amit összegürcöltél magadnak kemény munkával.

HÉV-es 2008.07.06. 21:23:56

beleszolok 2008.07.06. 20:50:36 művelődj egy kicsit! Erősen rádfér! És kicsit nézz tükörbe, nézd meg a saját "színvonalad"!
Reckl_Amál · recklamal.blog.hu 2008.07.06. 20:41:15 az a baj azzal, amit írtál, hogy a börtönben csak jobban összekerül a hasonszőrűekkel. És előbb-utóbb szabadul. Ráadásul a mi pénzükből él, nem csinál semmit, mégis kap enni, van szállása. Ez sem jó megoldás! Nincs jó megoldás! Egyre több az oly módon gondolkodó!

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.07.06. 21:55:51

Erre mondtam, hogy a demokrácia nehéz ügy.

Mindig lesznek antiszociális, vagy csak hülye és agresszív emberek. A mostani keretek között az egyetlen elfogadható "ellenszerük" az, ha befogják a szájukat. (Nem a kuruc.info szerverének letiltására gondolok.) Egy intelligens és felelős politikai elit nem csak a megbélyegzésig jutna, hanem a kisebbségeket pozitív példák hangsúlyozásával fogadtatná el. És végre elfelejtenék a pozitív diszkriminációnak nevezett badarságot, amellyel dühítik csak a többségi társadalmat.
A poltikai elit másik fele pedig kiállhatna ezek mögül. Pl. a Morvai Krisztina nevű ámokfutó nőszemély sztárolásától.

És ha már fizetjük a börtönlakók számláját, én elvárnám, hogy korszerű módszerek segítségével oszlassa ezekben az emberekben az agressziót. (Pl. a sport - még a sikerélmény is benne van.)

Lehet, hogy naiv vagyok (sőt biztos), de nem hiszem, hogy agresszióval le lehetne győzni az agressziót.

beleszolok 2008.07.06. 22:03:46

Te mint rendkívűl művelt osztod az észt rendesen. Csak arra vigyázz maradjon legalább annyi, amennyi elfér egy fél cédulán. Szerintem függesszük fel az "eszmecserét" mert úgysincs semmi értelme.

DeMarco 2008.07.06. 22:27:57

Elnézést, hogy csak most reagálok, de a Balatonban nincs net...
Én nem tagadom, hogy a kuruc infó és stb. oldalakon erős érzelmű és hangvételű írások vannak. Nekem túl radikálisak is, ezért nem olvasom ezen oldalakat. Csak éppen úgy vele, mint a Népszabadsággal, az MTV1-2-vel és sorolhatnám. Mivel nem tartom számomra megfelelő és hiteles hírforrásnak őket egész egyszerűen nem olvasom/nézem ezeket. Tudjátok, mint a TV műsor: Nem tetszik? Nem kell nézni...
De csak azért, mert nem tetszik és nem azt szajkózza amit szerintem kellene eszembe se jutna ezeket betiltani. Kíváncsi lennék ha két év múlva, vagy előbb fordul a kocka és bal oldali sajtóorgánumokat zárnának el, akkor mi lenne? Gyanítom rohannának a szocik Brüsszelbe sírni...
Azon meg mindig jókat röhögök, hogy a csendes többség azt akarja... barátom a csendes többség egészen mást akar. A "csendes" többség olyan, mint én. Nem megyek ki az utcára kukát borogatni, nem verek rendőrőket, nem gyújtom fel más tulajdonát, nem lobogtatok árpádsávos zászlót, nem vagyok kopasz, se nagydarab. De van becsületem, gondolatom, ötletem. És haragom a kormányfő és pártja ellen. Nézz meg egy közvéleménykutatást. A fidesz 2/3-os többséggel mehetne, de legalábbis simán elhúzhatna most. A csendes többség azokból áll akik változást szeretnének, azt akarják, hogy húzzon el ez a kormány.. mindig azt mondják, hogy pár százas tömeg csak akik provokálnak. De az igazság az, hogy pár millió az akinek tele van a f*sza csak ők csendben otthon vannak és várják azt a pillanatot amikor odatehetik az x-et ahová kell. Mert ez a demokrácia. És a demokráciába nem fér bele, hogy a hatalom letiltja azt ami neki nem tetszik. Nekem se tetszik a melegfelvonulás, mert kifejezetten provokációnak gondolom és a gyerekemet a közelébe se vinném, de ha vonulgatni akarnak, hát tegyék. Én addig fekszem a Balcsi partján és sörözök...

Tallono 2008.07.06. 23:06:48

Hm erre a csendes többség-libsi dumára reagálnék. Az mind nagyszerü, hogy vannak emberek, akik csendes többségnek tartják magukat és ülnek a fotelban, osztják az észt, rosszakat gondolnak arról a csúnya kurmányról elQróval az élen, néha az asztalra csapnak, amikor a hazug médiába ilyet hallanak, hogy Gadna, Fadd, Olaszliszka - valójában a tökéletes birkák. Emiatt tartunk itt ,ahol tartunk! A szar a nyakuking ér, épp hogy csak bele nem fulladunk, a cigányok kilopják mindenünk, rászarnak a kultúránkra, a köztörvényes bünöző politikusaink ugyanezt teszik, csak magasabb szinten, a buzik ott kurják szét egymást már az utcákon lassan, a szemét hegyekben áll mindenütt, az ország az anyagi csőd szélén egyensúlyozz, a cionrasszista zsidók meg röhögnek a markukba és már dörzsölik a tenyerük, és nyíltan a tvbe azt mondják felvásárolják a hazánkat. És ez mind miért van?! Mert hagyjuk! Mert kényelmesebb a fotelból pattogni, néha oda csapni az asztalra, hogy a teringettét ezt azért mégse kéne már. Akik meg probálnak vmit tenni a magyarokért, értetek, azokat csak egyszerüen lehülyézitek, lefasisztázzátok, lehuligánozzátok egy vállvonással és csapkodtok tovább. Ti valóban azt hiszitek, hogy jogállamban éltek? Ti még tényleg azt hiszitek, hogy itt demokrácia van? Hogy ti egy jóléti társadalom vagytok? Hogy majd egyszercsak a semmiből jön egy messiás a pártjával és megvált benneteket? Ha valóban ezt gondoljátok, akkor rosszabb már nem is lehetne a helyzet. Jelenleg nincs jogállam Magyarországon! Mert mink is van? Van egy köztörvényes kormányunk, van egy nem hazai érdekeket szolgáló államfőnk, van egy korrupt igazságszolgáltató rendszerünk, van egy állellenzékünk, van hazug médiánk, van egy kisebbségünk akiknek jókora része a vérünkre szomjazik, van még egy kisebbségünk, akiknek egy részének még az is gond, hogy a földön vagyunk, van egy bukott gazdaságunk, van egy pár deviáns buzeránsunk, akik az utcán riszálják magukat, és van egy csendes többségünk, akik otthon meresztik a picsájukat és olyanokat képzelegnek, hogy ők egy jóléti, demokratikus államban éllnek. Mi bizonyítja ennek ellenkezőjét? Az, hogy megengedjük, hogy deviáns, beteg emberek végigvonuljanak a magyarok fővárosán, az, hogy megengedjük, hogy rendőrök azt csináljanak, ami tetszik, és a legeslegnagyobb probléma, hogy megengedjük, hogy csak úgy a komcsik kilőjjenek oldalakat, amik nekik nem tetszik. Tegnap a kuruc.info, holnap már talán ez az oldal, esetleg holnapután már a gulág. Addig amíg nincs meg az akarat, hogy ezt az egész szart lehuzzuk a vécén, és létrehozzuk, mi magyarok az igazi rendszerváltást, amíg nem alkotjuk meg az igazi jogállamot, addig ez is fog maradni, és szépen egytől-egyig belefulladunk a saját szarunkba. Szégyen, hogy egy hajdan egy ilyen dícső nemzet idáig süllyedt. Ne hagyjuk!

DeMarco 2008.07.06. 23:19:37

Az erőszakot nem tartom a legjobb fegyvernek. Egy sima népszavazás is elég volt ahhoz, hogy megbillentse a koalíciót. Sajnos anno úgy írták meg a törvényeket, hogy nincs legális mód felállítani menet közben a képviselőket és a kormányt a helyéből a választóknak. A mai nyilatkozatokból pedig az is kiviláglik, hogy nem elég nekik, hogy bezárják a weblapokat, nagyobb jogokat akarnak arra, hogy erőszakkal szétcsapjanak mindenkit aki nekik ellent mer mondani. A diktatúra felé vezető út második lépcsője...
Lassan kellene még egy szavazás...

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.07.07. 09:07:08

Elképedem néha, hogy egyesek tényleg azt gondolják, az artikulálatlan hőbörgés a "magyarokért" történik.
Lehet ideologizálni a szombaton történteket, és világos, hogy nem a melegek miatt volt az egész, hanem a dolgok jelenlegi állása ellen. De tényleg azt hiszik néhányan, hogy attól majd eljön a változás, ha záptojással dobálózik védtelen fiatalokra?

Érdekes az az aránytévesztés is, amikor valaki felsorolja, hogy romokban a gazdaság, brutális gyilkosságok történnek, és a tehetetlen kormányunknak csak arrogáns pofázásra futja. Mindezzel egyenértékűnek érzi, hogy "deviáns, beteg emberek riszálják magukat".

Egyrészt aki homoszexuális az nem beteg és nem is deviáns. Lehet, hogy nem tetszik a felvonulók viselkedése (egyébként sokszor nekem sem), de ismerünk elég heterót, akiről ez elmondható ugyanúgy.

Másrészt tényleg ez ma Magyarország legnagyobb problémája? Hogy 1500 ember kimegy bulizni a közterületre? Tudtommal szexelni nem szoktak az ilyen fölvonuláson, akkor meg miben különbözik a Budapest Parádétól? (Jelzem, én azt sem nézem jó szemmel.) A mostani meleg menet senkinek sem volt jó, és szerintem eszméletlenül megalázó és félelmetes volt a résztvevőknek. Az írásom első fele arról szól, hogy a rendezőknek ezt figyelembe kellett volna venni. De a rendezők sajnos főleg a saját pecsenyéjüket sütögették, és inkább benyaltak annak a pártnak, amelyik részben felelős azért, hogy az arra hajlamosak másfél éve terrorizálják a fővárost erőszakos gyülekezéseikkel.
süti beállítások módosítása