2008. június 09. 15:28 - Reckl_Amál

Hír 2020-ból: Miranda életet adott harmadik gyermekének

Az, hogy a mai fiatalok mentális és fizikális érettsége mennyire elválik egymástól, közhely. Sokan ezzel magyarázzák az egyre jobban elterjedő brutalitást a kölykök között.
Ilyen jelenség a gyerekkorban szülő lányok esete is. Megvan a véleményem arról a "nőről", aki idejekorán (vagyis amikor még fölkészületlen, akár lelkileg, akár anyagilag) vállal gyereket. De a gyereklányokat kifejezetten elítélem.

Múlt héten ugyanis egy 11 éves lány szült egy gyereket.

Persze ma reggel is elmondta a pszichológus, hogy ő az áldozat, de engem ez nem hat meg. Két eset lehetséges ugyanis: vagy az, hogy a gyereklány igenis tudta, hogy mivel jár a szex, csak azt hitte, vele nem történhet baj; vagy az, hogy semmiről semmi fogalma, akkor viszont miért fekszik le valakivel?
Azzal viszont egyetértek, hogy nem egyedül ő a bűnös. Bűnös az apa, akinek nem szégyen egy gyerekkel lefeküdni (nem érdekes, hogy idősebbnek néz ki), bűnös a nagymama, aki elmulasztotta nevelni a saját gyerekét (Éppen ezért briliáns ötlet rábízni az újszülött nevelését is.), de főleg bűnös a kis k., akinek nincs jobb dolga, mint...
Miért írom ezt az erős szót, hogy bűnös? Mert - bár erről a mély érzésű Jakupcseknek nem volt érkezése megemlékezni reggel - az a csecsemő egy ember. Akinek joga lett volna rendes körülmények közé születni, családba stb. Ehelyett szegény kislánynak egyelőre van két síkhülye rokona, akik kiváló embert fargnak belőle valószínűleg. Szóval áldozat is van, csak nem ott, ahol a doktor úr keresi.
Egyébként a kislány egészséges, Mirandának hívják, és 2008-at írunk...
 
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr58511301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.06.09. 16:03:15

Jaj, Dyson, ezt nem kellett volna! Annyira semmi köze a rasszhoz ennek a történetnek.

Hülye kis qrvákról meg az alkalmatlan, ostoba szüleikről van szó. Olyankból meg a nem-cigányok között is rengeteg van.

Annyira utálom, hogy b*szni van esze az ilyen kis riherongyoknak, de máshoz semmi... És ő az áldozat, na ez a csúcs!

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.06.09. 21:43:03

Nem írtam, hogy rasszista vagy. De akár írhattam volna...

A józan ész, amelyre hivatkozol, hiánya általános tünet. Nem függ sem kultúrától, sem fajtól. Az, hogy Miranda anyja történetesen tényleg cigány, nem fontos.

Inkább abba az irányba kellene elindulni, miért nem járnak a gyerekek iskolába. (Miért maradtak ki már a szüleik is valószínűleg?)

tritonus 2008.06.09. 22:28:12

Egy nagyon kedves ismerősöm azt szokta mondani, hogy a választásoknál az Ő szavazata is egyet számít, meg Miranda nagyanyjáé is...

Ebben a 3 pontban Dysonnal értek egyet.

A többiben meg Amállal!
süti beállítások módosítása