2008. január 29. 11:06 - Reckl_Amál

Vegyes idegborzolók

A mai szösszenetek önmagukban nem érnek meg egy posztot, ám sok kicsi sokra megy, ill. a mai esetben semmire… Szóval ma ezek zavarnak.
 
Torgyán halott és élvezi
Van valaki perverz a TV2-nél, akinek nagyon bejön Torgyán doktor. Ugyanis visszatérő vendég a csatorna különböző műsoraiban, pedig már lassan egy évtizede vége van a fickónak. És hát őszintén szólva előtte sem kiváló munkájáért szerettük. Bevallom, kicsit még szántam is, amikor az összes csúszó-mászó, akik mégiscsak az ő farvizén lavíroztak be a közéletbe, elhagyta. Persze mit vár az ember Lieb(a)mann Katalintól, a Nagy szerszám szerzőjétől, vagy Molnár Róberttől (Fúj!), de Lányi Zsolt…? Ő állítólag Torgyán barátja volt – szinte gyerekkoruktól kezdve.
Viszont az, hogy ez a politikailag gyakorlatilag analfabéta ember a magát a „TV2 gondolatébresztő műsorának” nevező programjának komoly részében komolyan elemezheti a mai helyzetet, ez azért érdekes, mondhatni merész szerkesztői fogás. (NB: Ez a gondolatébresztő jelző kicsit olyan, mint a Csengetett, mylord? C. fantasztikus angol sorozat egyik legnagyobb szereplője, Teddy nevéhez mindig akkurátusan hozzámondott tiszteletre méltó. Szóval, ha már külön ki kell mondani…)
 
Mehmet Karcsika, go home!
…whereever it is. Kezdettől fogva unom a cirkuszt Karcsika körül(a nézőket idióta nagymamának tekintő, ötlettelen bulvármédia névadási szokásaitól is égnek áll a hajam…). Nem tudom, miért fontos nekünk betekintést nyernünk két ízléstelen és gátlástalan ember tönkrement házasságába. Ugyanis ez erről szól. Karcsika – és ezt már a Dallasból is tudhatná minden tv-néző, csak ott kis Johnny-nak hívták a gyereket – csak díszlet ebben a történetben. És áldozat.
Bár ma pont az a hír, hogy a gyerek csempészte be a kábítószert Mehmet anyuka autójába, de előtte ezt MSN-en egyeztette Mehmet apukával. (Nagyon elqrvultak a 10 évesek ma Magyarországon!)
Ne már!
 
Szetey négyest adott magának
A nagy népszerűségnek örvendő kormány nagy népszerűségnek örvendő államtitkára tegnap, lemondásának napján az Este c. műsorban értékelte munkáját. Az ötös skálán négyest adna magának.
Jó tudni, hogy valaki, akinek munkája, sőt általában tevékenysége ilyen sikeresek volt, az még ráadásul szerény is.
Szetey Gábor, az első (nyilvánosan) meleg kormánytag munkájáról egyik kedvenc blogom, a gaybears is értekezik. Úgyhogy ajánlom Nektek, ha a téma érdekel: http://gaybears.blog.hu/2008/01/22/szetey_lelep , ill. http://gaybears.blog.hu/2008/01/29/szetey_miatt_bukott_el_a_meleghazassag
 
És mire ezek a gondolatok megfogalmazódnak bennem, még reggel fél nyolc sincs!
De legalább nincs ónos eső. (Egyik legfőbb ellenségem. Komolyan!)
5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr86316051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KZsoci 2008.01.29. 12:32:05

megjegyzem, a tegnapi híradóban már Mehmet Karcsi néven futott, -ka nélkül a gyermek; gondolom ez mutatja a csatorna elhatárolódását az esetlegesen kábítószerbecsempésző gyerektől. azért tényleg kezd kicsit gyula vitéz hangulata lenni ennek az egésznek...

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.01.29. 12:42:32

Nem láttam, hogy újra van-e festve a haja. De ez a poén már elég régi, és fáradt. (Bár most is mosolyogtam.)

Az pedig, hogy három ciklust végigcsinált az Országgyűlésben, a magyar választókat minősíti.
Apám mondta mindig, ha ez az ember hatalomra jut, akkor meg is érdemeljük.
Szakpolitikában semmit sem tudott sem ő, sem semelyik embere felmutatni. A nagypolitikában pedig azért tudott villogni, mert az FKGP márkanév tíz évig jól csengett a vidéki emberek fülében, és mindig vannak olyan emberek, akik vevők a bort-búzát-békességet típusú populizmusra.
Mint miniszter évente eltapsolt 400 mrd. forintot, ez az akkori költségvetés kb. 8-10%-a volt, és semmi eredménye sem volt.
Végül a pártot is tönkre tette. Hol vannak ma a kisgazdák?
Igaz, egyiket sem egyedül csinálta.
De azért van igazság a Földön, egy ember maradt mellette hűségesen: Szabady "közgazdasági zseni" Béla. Ilyen barátokkal nem kellenek ellenségek.

Egyszerűen csak irritál Karcsika, a pereputtya, és a tökelütött média, akik miatt nem lehet kikerülni.

Szetey pedig valszeg az Év Senkije díj egyik várományosa lehet. Mindegy, hogy megy vagy marad.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.01.29. 12:43:47

Helló, Zsoci!

Azért az mégiscsak a közszolgálati Híradó, tudod, értéket közvetít!

Karcsika, go home, pls!

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.01.29. 13:24:56

Szóval Neked ez a politikai tehetség?
Szerinted a poltikusi éleslátás példája volt, amikor a két évre szóló ktgvetést, az ő politikai halálos ítéletét, aláírta. Orbán egy hónappal később ki is rúgta. Még úgy sem csinált...
Ez az ember elemez ma? Ez nekem a Koffeinmentesbe való. És a bájcsevegés Medgyessy lányával még színezné ezt a jó kis képet.

Vajh' a south beach-i választók kit szeretnek? (Szerintem Obamát, JKF utódját!)

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.01.29. 21:44:31

Nem csupán a vita kedvéért, de szerintem Torgyánt átverték. De tényleg csak egyetlen percig sajnáltam.

Legfeljebb azt tudom elképzelni, hogy szabad elvonulást (értsd: nem kellett börtönbe mennie) kapott.

Egyébként video lupum. Most itt beszélgettünk Szabadi Béláról, és amikor hazaérve bekapcsoltam a tv-t épp ő szidta az Antall-kormányt az Echón. De legalább a műsor címe találó: Elátkozott szabadság.
süti beállítások módosítása