2011. március 06. 15:31 - Reckl_Amál

Posztajánló: Lennon körút

Valószínűleg egyedül vagyok az ismerőseim körében, akinek tetszik az Elvis Presley tér ötlete. Sőt, az a kör - valahogy - még kisebb, akik magát Elvist szeretiik. Nem tehetek róla, nekem kellemes érzéseim vannak, ha rá gondolok.

Mert persze csúnya vége lett, meg arra sem szívesen gondolunk, ahogy szegény Bobbynével bánt. De nekem Elvis ez: a Kék Hawaii főszereplője, egy soha sem volt Amerika nagykövete, Pleasantville kihelyezett tagozatáé.

A szomszédban született egy kiváló írás a témában, melyet fogadjatok szeretettel. Szavazni is lehet, melyik híres zenészről nevezhetnénk még el budapesti közterületeket.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr602715549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KZsoci 2011.03.06. 15:35:05

Hát persze, mert ezt a filmet majdnem annyiszor láttuk, mint a Horgász a pácbant. Meghatározó teljesen, alapműveltség forrása.

Tengerparti műkedvelők. :) Kérsz kis hideg tojást?

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.03.06. 19:03:47

@Reckl_Amál: Ja hogy Pleasentville. Az úgy már más.
Akkor viszont inkább Everly Brothers?

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.03.06. 19:39:27

@stivanleroy:
Hát nekem úgy alakult, hogy ezt a filmet láttam ezerszer, ezt tudom kívülről.
(És hamarosan meg is fogjuk nézni. Kakaót neki, a tengerpartra! :) )
süti beállítások módosítása