2009. május 05. 10:43 - Reckl_Amál

Le a Comedy Centrallal!

Győzött az együgyűség. A VH-1, az egyetlen nézhető (hallgatható) zenecsatorna immár teljesen lekerült a T-Kábel kínálatáról. Helyette 24 órában amerikai, viccesnek szánt izzadmányok, vagyis a Comedy Central. Kell, mert amíg meg nem jelent a legújabb ismétlőcsatorna, csak három helyen ment a South Park és csak két helyen az Office.

Mi 15 évnél idősebb zenerajongók meg lavírozhatunk a Viva és a magyar MTV között. Utóbbi nem indult nagy rossznak, de most már saját bevallásuk szerint is kissé visszavesznek a rockvonalból és helyette fiatalosabb imidzsre hajtanak. Mit is jelentett a rockvonal? Hogy hajnali három után négy perccel leadták a Mennyország touristot.

Szép lassan eltűntek a külföldi csatornák a programból. Olyan klasszikusokat vettek el, természetesen önhatalmúlag, bejelentés nélkül, mint a német RTL vagy a SAT1. Mer' minek egy olyan országban, ahol úgysem beszél senki németül. Taplónak lát minket a szolgáltató, ez az igazság.

Érdekes, hogy a gagyi csatornák szépen tartják magukat. A Zenit, a Budapest TV vagy éppen kültelki prolik legújabb nemzedékének való Cool (Itt egy műsorcím, ami mindent elmond: Csajok, szilikon, ez lesz a Paradicsom! Ha még fikás lennék, rábírnám magam egy adás végignézésére, és aztán nem tennék zsebre azok a luvnyák a véleményem.)  minden további nélkül maradhat. De a külföldi csatornákat elvették. Érdekes módon az előfizetési díj nem lett kevesebb, sőt.

Szóval a VH-1 is elesett, és vele oda van az egyik utolsó esély, hogy hátha ráfanyalodnak az emberek a jófajta zenékre, túl a NOX, a Chrystal és Romantic ízlés-Bermuda-háromszögén.

És pont a Comedy Centrallal. Októberben már ott terpeszkedett a VH-1 fél adásidején. Mivel a zenecsatorna nálam kitüntetett helyen volt, így kapcsolgatás közben néha láttam, mi megy ott. Főleg amerikai, a Comment.com blog által agyonajnározott, valójában unalmas, erőltetett, futószalagon készült sorozatok mentek, amelyek alá gondos kezek bevágták a konzerv nevetést, hogy a néző tudja, a túlfizetett és tehetségtelen szerző ezt a kiszólást humorosnak szánta.

Néha javítják az arányt klasszikusokkal, mint pl. a Waczak szálló (amit kb. még csak negyvenszer adtak le különböző csatornákon) vagy Mr. Bean (amit meg négyszáznegyvenszer), de többnyire rossz értelemben vett ökörségeket láthatunk. Például az eredetiben is nézhetetlen Jóbarátok koppintás Így jártam anyátokkal-t, vagy a hülye - lúzer páros értelmetlen szenvedéseit, mint a Nevem Earl főhőseinek "kalandjait". Nem megfeledkeve a Felpolcolva c. s(h)itcomról, amelyben harminc részen keresztül az a poén, hogy Pamela Andersonnak nagy a melle (Hűha!), és pár ütődött pasi ész nélkül csorgatja erre a nyálát.

Természetesen stand up nélkül nem is humorcsatorna a humorcsatorna. (Apropó humorcsatorna! Mi értelme van 24 órában humort sugározni. Egyrészt ki az, aki állandóan röhögni akar? Valami bekattant legfeljebb. Másrészt Magyarországon ennek nem lenne semmi jövője, ha az emberek a saját eszükkel gondolkodnának, és nem nagyokos bloggerek kultjait majmolnák. Az előző posztban kifejtett magyar szemlélet nem éppen röhögős. Máskülönben az amerikai írók szétgondolkodhatják magukat, akkor sem tudnak olyan abszurd dolgokat kitalálni, ami nálunk alap és normális. És ezt most teljesen komolyan gondolom.)

De térjünk vissza a stand upra (javasolt írásmód: sztendáp, bár kissé összekeverhető a cündap nevű ósdi teherautóval, de erre már úgysem emlékezhet a törzsközönség.) A műfaj szerintem nem tv-be való. Valami bárban el tudom képzelni, de egy olyan mesterséges közegben, mint a tv-stúdió, nem működhet. És nem is működik. A Comedy Centralon egyrészt újra adják Hajós András érthető módon kudarcba fulladt műsorait. Kínos, kínos, de Hajós még külön szpotot is forgatott a Comedy Centralnak beharangozandó tv-s bukásainak felidézését.
Másrészt a magyarul értelmetlen című a Comedy Central bemutatja... c. izé, amelyben pipogya kinézetű fazonok próbálnak viccesnek tűnni. Az első adásra igyekezett sztárt igazolni a CC, így Szőke András nyitotta a műsort. Szegény rettenetes volt, ami mondjuk nem lep meg korábbi dolgait ismerve. Hol van már a Mogyorók bejövetele...

Régen nem sztendápnak nevezték, de műfaj természetesen létezett. Szerintem a Markos - Nádas - Boncz trió volt Magyarországon a legnagyobb. Csak már ezeket is ronggyá hallgattuk, és nem is túl frissek. Hol tudnak ma ezek a hadarógépek olyat, mint a lassan érettségi tétellé váló klasszikus, a Katonajelenet? Sehol.

Tudom, hogy sokaknak ez tetszik, nekem nem, nem kell tovább ragoznom. Legyen Comedy Central, de ne a VH-1 rovására!

148 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://recklamal.blog.hu/api/trackback/id/tr831103811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

janikahhh (törölt) 2009.05.05. 13:18:28

Bocs , de erre be kell szólnom...
"Természetesen stand up nélkül nem is humorcsatorna a humorcsatorna. (Apropó humorcsatorna! Mi értelme van 24 órában humort sugározni. Egyrészt ki az, aki állandóan röhögni akar? Valami bekattant legfeljebb."

Kérdem én: ki az, aki 24 órában akar TV-t nézni? Én pl egy héten kb 2 órát nézem a zajládát, mert annyira igénytelenek a műsorok. Viszont a VH1 benne van, szeretem a toplistákat :) És a How I Met Your Mother eléggé bejött. Meg Earl is. Bár szinkronnal nagyon gyenge mindkettő.
Mint minden másban, a tévézésben is tudatosnak kell lenni, nem pedig mindent megnézni, amit adnak, aztán rinyálni, hogy milyen sz@r a műsor. Néha beakad 1-2 érdekes darab, de sajna nem túl gyakran.
dom.ir/0tipli

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.05.05. 13:20:10

Na, látom, az összes hülyeség olvasható, amit tv témakörben szokás elmondani. Megjöttek a tv-t nem-nézők, a csak nesönelt nézők stb.

@izlesekespofonok:
Köszönöm a pontosításokat! Ne izgulj, nem fogom.

Ahogy többen is felvetették, a zenecsatornák is vesztettek a fényükből. Valóban sok a duma. A feles megoldás annyiban nem volt rossz, hogy este bizony a VH-1-on is fölösleges duma ment.

Na jó, a Family Guy nem rossz. Kár, hogy fél évig kb. ugyanazt az öt részt cirkuláltatták. Annyira azért nem jó.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2009.05.05. 13:21:06

GayBears>Megtehette volna hogy nem teszi be, több helyen nincs CC, csak VH1

Könyörgöm, áruld el, hol van ez a hely!

>A német rtl jelenleg még szabadon fogható műholdról.

Ugye ezzel nem azt akartad kifejezni, hogy ha valaki elnézegetné az RTL-t néha, de a kábelről eltüntették, akkor szereljen fel műholdvevőt?

director uhr>inkább 100 comedy mint egy ósdi zeneadó.

Rendben, te ne nézd az az EGY ósdi zeneadót. De sajnos én sem nézhetem, pedig én nézni szeretném az az EGY kedvemre való zeneadót.

rekafotó>Tévében zenét nézni???

A tévében nem zenét néznék, te tök, hanem videóklipeket, zenével. Ez a filmművészetnek egy uguanolyan speciális ága, mint a (jó) reklám. És te is hallottál talán arról, hogy nagyon jók is vannak közöttük, de én szívesebben bíznám magam egy szerkesztő válogató kedvére, pihentető tévénézés közben egy félórára, mint hogy a YouTube-ot gyilkoljam kicsi és rossz képminőségű klipekért, találomra.

///////
Amál, dr. No, szóról-szóra úgy van.
///////

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.05.05. 13:23:38

(Jaj, mikor fogja már föl végre a kedves értő közönség, hogy a címlapot nem én szerkesztem? Nem én teszem ki magam.)

altero 2009.05.05. 13:29:09

A csak nesönelt nézők a legjobbak :D De én még keményebb vagyok, mert csak a eurosportot nézem, és azon is csak a bringát hehe.
Egyébként meg örülök a sixx-féle comment comos geekek felbukkanásának, még hiányolom a Jóbarátok faneket, mert sajnos belőlük is van egy rakás.

janikahhh (törölt) 2009.05.05. 13:30:05

@Reckl_Amál: Hu a nesönelekkel meg az abaj, hogy a tahó amérikaiaknak lett készítve, és anyira szájbarágós, hogy elkap a rángógörcs... Ezért nem bírtam végignézni pl. a mekdonaldszos áldokumentumfilmet se, mert az első 10 percben azt magyarázták, hogy a "mérleggel az emberünk súlyát fogjuk mérni, mert a mérleggel meg lehet mérni az ember súlyát, és a pontos súlyt a mérleggel lehet megmérni..." :)

Spielberg 2009.05.05. 13:30:52

a UPC silver csomagból is kiesett a VH1...
engem nem kérdeztek, hogy akarom-e.:s
utálom ezt a szar CC-!

szabolcs1234 2009.05.05. 13:30:56

a comedy central jó!

nekem speciel bejön a dokik vagy a simpson család, és az apám a fogdoki, ilyen sorozatok föleg ezen az adón vannak!!

ergerberger 2009.05.05. 13:31:23

A Comedy Central elég jó, a VH1-t meg hegyezd ki és üljél bele segglukkal. Aztán majd lesz Reccs Anál :))))

Maestro 2009.05.05. 13:32:15

nem kell tévét nézni.

filmre ott a torrent, zenére szintúgy, vagy ha az nem, akkor internet/sima rádió.

kb 6 éve nem nézek tévét és olyan kurvajól megvagyok nélküle...

tiwi 2009.05.05. 13:34:09

Nagyon örülök, hogy Reckl_Amál személyében végre valaki felkarolta ezt az ügyet a nyilvánosság előtt. A magyar CC egy katasztrófa, low-budget és/vagy retro programok, még az induláskor nagy elánnal zászlóshajóként beharangozott amerikai CC-ről szindikált kb. 1 hónap késéssel adott feliratozott Daily Show-t és Colbert Report-ot sem adják már. Nálunk UPC van, melynek hálózatán belül pl. a PAX TV két frekvencián is jön. Béreljenek maguknak önálló csatornát és adják vissza a 24/7 VH1-omat.
Az ügyhöz kapcsolódó média összeesküvési elméletem, hogy a szintén nézhetetlen magyar MTV nézettségét akarja így feldobni a ViaCom: magyar MTV: pimp my ride, hülye reality show-k, ha néha nagy ritkán zene van akkor b- vagy c-kategóriás brit alternatív bandákat nyomatnak.
(Mielőtt nekem esnének a vájtfülűek: csak annyit: tudom...tudom... éltem én eleget Angliában, hogy tudjam annál trendibb és kúlabb a brit fiatal, minél ismeretlenebb együtteseket hallgat, akiket a genyó mainstream előadók elnyomnak...de leszarom, ők nézzék az MTV-M-et továbbra is). Imádtam úgy dolgozni, hogy a VH1 szólt a háttérben, most 14:00 után snitt.

Szakbarbár (törölt) · http://nezettseg.blog.hu/ 2009.05.05. 13:36:53

"Szóval a VH-1 is elesett"
Nem esett el, elérhető 24 órában. A kábeles, vagy műholdas dolgáltatónak csak elő kell(ene) rá fizetni.
Szerintem, ha 50% CC és 50% VH1 helyett mindkettőből 100%-van, az éppen, hogy jó döntés. A szolgáltató a ludas abban, ha nem veszi fel a kínálatba.

Illetve azért ez nem olyan egyszerű kérdés a kábelszolgáltató oldaláról nézve sem: külön CC és VH1 többe kerül, mint az eddigi megosztott műsoridejű formáció. Ha pedig többe kerül, akkor a költségek is nőnek és elvileg emelni kellene az előfizetési díjat.
Azt viszont nem lehet emelni, mert átmennek az előfizetők a Digi Tv-hez és anyázós posztokat írnak arról, hogy a szemét szolgáltató árat emelt.

Összefoglalva: azért itt nem olyan egyszerű, fekete-fehér tényállásról van szó mint, ahogy azt a poszt írója gondolja.

consigliere 2009.05.05. 13:36:56

még hiányzik ez a komement : ÉN már 76 éve nem nézek TV-t, azt sem tudtam, hogy ilyen csatornák, műsorok vannak!

egyébként ne tv-ben hallgass zenét, klipet meg nézz neten. Comedy marad.

Tompire 2009.05.05. 13:38:41

Annak, aki olyan böhöm baromságot írt, hogy a hülye fizet elő a T-Home-ra, attól azt kérdezem: És ha nincs más?
Már szerettem volna UPC-s lenni, de az én utcámban nincsen kiépítve UPC-hálózat. A T-Kábel is elviselhető volt még, mikor volt MTV Europe meg Vh1.
Minden kidobnak innen és ránkerőltetik a szart.
Lássuk a felhozatalt...nézzem a Viva minősíthetetlenül szar keresztneves előadóit (Barbi, Márk, Lola, Rami, és egyéb hatalmas munkássággal rendelkező egyének), vagy nézzem az MTV Hungary-t óránként 5 percig, minden óra 50 perctől 55-ig, (mert csak akkor megy zene ugye...) és akkor is valami állatsz@r brit indie 12 egy tucat bandát, akiknek van összesen egy számuk.

A rádiók pedig nem az újdonság hívei, mindegyik még mindig Katy Perry zseniális "Lesmároltam egy ribit" című életművét darálják.

Most mit tudok tenni? Nézzem a KomediCentrál kurva unalmas ismétléseit? A szolgáltató szarik az átlagemberre, hogy mi kell neki, a hozzáállásuk kb olyan, hogy "Dögölj meg, költözz el és nézzé' ott valami mást, vagy fogd be a pofád és marad neked az RTL meg a Viva."

A Vh1 igenis jó volt. A 24 órás műsoridőből ki lehetett bírni egy Hogan Knows Best-et meg egy Cribs-et. Hiányzik a Jukebox, a Best of Charts, a Vh1 Music, a Pop Chart, a Vh1 Hits, és ez csak pár műsor a sok élvezhető (és legtöbbször naprakést!) műsorból.
A Vh1 volt az egyetlen, ahol a régi kedvenceket és a legfrissebb újdonságokat tudtad egyszerre nézni.

A ComedyCentral is bűnös. F@szé' kellett nekik elindulni.

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2009.05.05. 13:39:00

Szeretnék eloszlatni egy félreértést.

A "Csajok, szilikon, ez lesz a Paradicsom!" egy brazil szappanopera.

redriot77 2009.05.05. 13:41:27

A Digikábel kínálatából is eltűnt a VH1 és a VH1 Classic, és az MTV2 is. Van helyette ruszki csatorna meg Hunting'n'Fishing.

Legalább a Classicot meghagyhatták volna! Ha kezdtem felidegelni magam a híradón, csak átkapcsoltam a VH1-ra vagy a Classicra és szólt valami megnyugtató, vagy esetleg mai szemmel már vicces régi klip. Mikor a csúnya magyar politikus a híradóban éppen hazugságra nyitotta a száját, csak átraktam a VH1 Classicra, és már vigyorogtam is, mert ment egy jó kis Who klip, és ahogy Keith Moon dobol, az engem mindig felvidít.

OK, ezt a jútúbon is megnézhetem, de az más. Mint ahogy a Háború és békét sem kezdem el monitoron, pdfben elolvasni.

A Comedy Central meg tényleg elég gyengusz. Olyan régi Hónaljmirígy és vaginacsa epizódokat ismételnek, hogy már lehetetlen megfejteni melyik évekkel ezelőtt megszűnt tévéműsort "parodizálják" éppen. :)

IHM hétvége > nukleáris holokauszt

ancsika 2009.05.05. 13:42:23

mi az a vh1? mindig csak 2-kor kapcsoltam oda, amikor indult a comedy... végre hogy elment a levesbe...

ha zenét akarsz vegyél cd-t... ha nincs rá pénzed lopj mp3-at... 10ezer darab aztán random lejátszás... bonyolult :)))

Kheopsz · http://giza.eg 2009.05.05. 13:43:12

Én örülök a cc-nek, a zenecsatornákat eddig sem néztem, pedig volt nálunk vagy 5...
S bizonyára a tisztelt blogoló is folyamatosan lesi a cc-t, hiszen jobban ismeri a sorozatok tartalmát, mint én... :)

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.05.05. 13:45:10

@Tipli · dom.ir/0tipli 2009.05.05. 13:30:05
Teljesen egyetértek. Aki a lebutított "ismeretterjesztő" csatornák nézésének felemlegetésével okosnak akarja láttatni magát, az vagy nem nézi, vagy...?

@tiwi:
Én is imádtam úgy tanulni, dolgozni, hogy közben a VH-1 ment.

jah-man 2009.05.05. 13:46:40

A VH1 egy dologra volt jó. Ha vendégek voltak jó volt háttérzenének. Arra meg jó a CC is...

Miigeii 2009.05.05. 13:49:22

Az UPC Digital maradt a félnapozásnál, áttette egy 23-as számú csatornára a fele VH1-fele Comedy Centralt, holott a publikált csatornakiosztásában külön-külön programhelyen szerepel a két adó.

A HIMYM (Így jártam Anyátokkal) meg szerintem nagyon vicces kis sorozat, azon kevesek egyike, ami szinkronnal is kifejezetten élvezhető.

LackoMester 2009.05.05. 13:51:42

VH1 tényleg a legjobb zenecsatorna,még jó,h.nem T-Kábelon keresztül nézem...mert akkor már nemvolna :-)

zebu_ba 2009.05.05. 13:54:12

Nálunk újdonság a Comedy Central. Pár napja bukkantunk rá, és azóta többször néztük is. Nem mondom, hogy ez a nonpluszultra, de egyelőre nem tűnik rossznak. Ha a csatornahelyek száma korlátozott, akkor úgyse lehet olyan összeállítást csinálni, ami mindenkinek megfelelő.

greggrant 2009.05.05. 13:55:16

Csókolom, az oké, hogy nézzek klipeket neten, de az interaktív dolog! Félreértés ne essék, nem szoktam vh1-t nézni, csak kéthetente egyszer, amúgy még tv sincs a közelemben, de: van hogy az ember csak bambul ki a lyukon, anélkül, hogy neki kellene összeállítani a kínálatot. Erre jó a zenetévé. Külön jó, ha még valami újdonság is megy rajta, mert pl szerintem vannak olyan, "koca-zenerajongók", akik ilyen helyekről tájékozódnak az aktuálisan menő számokról (pl. pop chart).

Egyébként meg a comedy central egy darab fos, múltkor direkt bekapcsolva hagytam, amikor a kétheti egy tévézésemet töltöttem, és sajnos nem sikerült elkapnom egy poént sem. Ha valaki talál rajta valami vicceset, akkor küldje el nekem!

janikahhh (törölt) 2009.05.05. 13:55:50

@redriot77: Tényleg eltűnt? Akkor már csak a MotoGP maradt az M1-en és a F1 az RTL-en. (Bár Palik mesterről lehetne írni kígyótbékát, hogy folyt volna le az anya nyakán a féltudású pojácája)
dom.ir/0tipli

FlybyWire 2009.05.05. 13:58:43

@Tompire: 13:38:41
Annak, aki olyan böhöm baromságot írt, hogy a hülye fizet elő a T-Home-ra, attól azt kérdezem: És ha nincs más?

Kicsit tájékozódni kéne. UPC Direct az ország teljes területén fogható.
Mikor még otthon éltem, nekünk is az volt.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.05.05. 14:00:20

@Szakbarbár:
Engem egyik szolgáltató üzletpolitikája sem érdekel. Mint a szolgáltatást pénzért igénybe vevő azt látom, hogy a megkérdezésem nélkül változtatnak a csomagon. Elég szép summát kapnak, ezért akár tájékoztathatnának is, hogy egy legnagyobb díjcsomagba tartozó, minőségi csatornát elvesznek. Ugyanez volt, amikor a Filmmúzeum helyére bejött a CC tévéfilm-változata (TUDOM, hogy nincs köztük kapcsolat, csak a gyíkhús jelleg), a Movies 24. Hadd ne kelljen foglalkoznom azzal, hogy nekik mi éri meg. Főleg, hogy szarnak a fejemre. Holott nekik nem kellene. Nehogy már nekem kelljen alkalmazkodnom hozzájuk!

"A Vh1 volt az egyetlen, ahol a régi kedvenceket és a legfrissebb újdonságokat tudtad egyszerre nézni."

Pontosan!


"A "Csajok, szilikon, ez lesz a Paradicsom!" egy brazil szappanopera."

Mondom, nem láttam. Azért gondoltam, hogy valami csajos műszexiskedés, mert a színésznőnek titulált Orosz Barbara meg 400 éve szépségkirálynő Horváth Éva hirdették. De a cím ígéretes, nemde?

redriot77 2009.05.05. 14:00:40

@Tipli: ahogy mondod, eltűnt. Én is már csak kb. az általad említett műsorok miatt kapcsolom be célirányosan a tévét. Ha meg csak úgy bekapcsolom...

Mintha vmi cigányasszony megátkozott volna: "legyék 50 csatorna a tívídbe, de ne legyen normális műsor egyiken se!" :)

Dester 2009.05.05. 14:02:21

Az "így jártam anyátokkal" azért egy nagyon jó kis sorozat. Úgy mondom, hogy bár ismerem a Jóbarátokat, de annyira nem vagyok oda érte. Nekem nagyon bejön, szerintem teljesen más. (Ezen kívül csak a Csillagkapu sorozatot nézem.) Viszont kizárólag csak eredeti hanggal! A szinkron botrányosan gyenge. Nem is a CC-on néztem, nem is ott ismertem meg, hanem egy barátomnál láttam, utána pedig mindig letöltöttem az új részeket.

Ezzel ellentétben VH1 elvesztése nekem is rettentően fáj(t), és a mai napig hiányzik. Viszont egy német Viva se lenne rossz, annak idején remek zenék (is) mentek rajta, nem tudom most milyen.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2009.05.05. 14:09:22

@ancsika: "ha zenét akarsz vegyél cd-t"

Ancsika, nem kellene ezt az érvet erőltetni, ahogy sok más hülye is teszi. Egy zenés adón nem zenét hallgatunk, hanem zenei videóklipeket, esetleg koncertrészleteket NÉZÜNK. Persze a hangot nem vesszük le közben, hiszen a zene IS hozzátartozik a műsorhoz.

Az általad felemlített baromság nyomában járva talán mondd ki azt a vezényszót is, hogy koncertre se menjünk, vegyük meg inkább a koncertlemezt, ha annyira kell. Vagy ha a CC mindenkinek ennyire érdekes, akkor vegyék meg a pojác gyűjteményes CD-jét, minek ehhez tévéműsor is, elég lenne róluk egy-egy fénykép is a borítóra, úgysem mutatnak semmilyen néznivalót. Nem?

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2009.05.05. 14:09:23

@Reckl_Amál: én is azt hittem. gondolhatod mekkora csalódás volt.. :(

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.05.05. 14:09:48

Gratulálok én is.

Igazi Comedy Central hívő vagyok 15 éve, a magyar változaton van még mit tuningolni, de hoz értékelhető pluszt. De ezt a lépést tényleg nem értem. Múlt héten kapcsolom be a tévét, 24 órás Comedy. Mondom de jó. De hogy a VH-1 rovására, amit szintén 15 éve imádok, SŐT, ott szoktam rá a stand-upra. Érthetetlen.

Ezt ahhoz a böszmeséghez (!) hasonlítanám, amikor a régi kábeltévéseink az NBC Europe-ot kihajították a kínálatból. Warum?

:(

Strici · http://birkanep.blog.hu 2009.05.05. 14:11:10

Nálunk meg pont betették a VH1-et, mert megszűnt a Zone Europa. A legdrágább csomagba tették be. Amit a Zone Europa miatt fizettek elő sokan.

Hajrá, tvnetwork. A qrva anyádat.

Cufil von Mir 2009.05.05. 14:12:36

greggrant!

A cc-n 2 értékelhető sorozat van!
Az egyik az ítélet család, a másik meg a reno 911.Tán még a family guy...
Azon kívül viszont az egész hulladék!

Nem baj,hogy 24 órás lett,de jobb lett volna, ha mondjuk a zenit,vagy az okádék hálózat tv helyén menne!
Aki ezeket nézi azt üdvözlöm...
Vissza a VH1-t!!!!!!!!

hajdul (törölt) · http://hajdulaszlo.wordpress.com/ 2009.05.05. 14:15:46

UPC Directen az alapban van VH-1 (videohits) és VH Classic is (az az igazán jó!
A T-n már kiosztották a VH Classicot, de úgy tűnik fizetős. Ami rosszabb, hogy megszűnt a zoneEurope, helyette valami Iditóta discovery van.

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2009.05.05. 14:19:38

Tényleg botrány, hogy nincsenek idegen nyelvű csatornák(az alapcsomagban legalábbis), de ami mégrosszabb, hogy az összes magyar egy rakás fos. Teljesen érdektelen soroztokkal van mgtömve mind, ha nagyritkán kad egy-egy normális film, az meg meg van vágva, hogy beférjenek a reklámok. Zenei csatornák meg. Viva alapból nem játszik, a magyar MTV pedig nézhetetlen immár éjszaka is, mióta csak magyar zenék mennek ebben a műsorsávban(múgy egész nap az ostobábbnál ostobább jenki valóságshowk).
Amikor a beköté követő kb. egy hétben a beetető időszakban az összes csaorna elérhető volt nálam csak az MTV2 ment, basszus még a reklámokat is örömmel néztem, annyira élveztem, hogy végre egy kis brit kultúrát kapok az arcomba a sok káeurópai faszság után.

a katona fehérben 2009.05.05. 14:20:57

@Reckl_Amál: Nem mintha sixx rászorulna a védelemre, de amit írt, az igaz volt, összemosod a posztban a szolgáltatóval való problémádat a két tévéadóról szóló véleményeddel. És az, hogy erre csak gusztustalan személyeskedéssel tudsz reagálni, meglehetősen szánalmas. Ha nem bírod a kommenteket, ne nyivákolj, hanem tiltsd le őket, két kattintás az egész. És a címlapot is könnyen elkerülheted, ha annyira fáj.

Stargazer 2009.05.05. 14:21:20

Hello!

Teljesen egyetértek a blog szerzőjével meg mindenkivel aki újra szeretné látni a Vh1-t 24 órában!Bemásolom ide,amit már az index fórumára is beírtam.Kezdjük el megmenteni a csatornt együtt:

Nagyon kérek mindenkit,légyszi szavazzon ezen a linken,hogy a T-Home-nál visszaállítsák a Vh1-t!! (akkor is enged regisztrálni,ha nem vagytok az ügyfeleik)Szomorú,hogy erre van szükség,de tegyük meg ami rajtunk múlik!Tehát légyszi szavazzon az is,aki nem az ő előfizetőjük,mert egyfajta közvéleménykutatás ami elindíthat valamit végre!

Nekem T-Home van,de szavazok én is bármelyik másik szolgáltatónál,akkor is,ha nem vagyok ügyfelük ,ahol látok ilyet!


Nagyon köszönöm a segítségeteket előre is!


forum.thome.hu/mvnforum/viewthread_thread,159_offset,40

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2009.05.05. 14:23:35

Na akkor két dolog:
- a CC-on mi csak a Beugró ismétléseit nézzük, mert azokat bármennyiszer meg lehet nézni, akkor is feldob a négy színész.
- a VH-1 színvonala nálam azóta esett, amiót a a jó zenéket átvitték a VH-1 Classicra és el-MTV-sedtek. Mivel se Classic, se VH-1, így maradok az mp3-aimnál. :)

gabcigirl 2009.05.05. 14:23:39

A fogorvosos sorozat (Az én kis családom)értékelhetően poénos és élvezetes - a többi viszont nagyon gyopár. Evvan:((((

redriot77 2009.05.05. 14:34:01

@mykee: úgy úgy úgy úgy! Kb. négy-öt éve elemtívísedett a VH1. Akkor kezdték el telenyomni ilyen realitty-faszságokkal, elsősorban pont' az esti műsorsávot. Azért este 10 körül még ott volt a VH1 Rocks. Annak csak az az egy baja volt, hogy nem este hattól nyolcig tartott. No mind1, van helyette hónaljmirigy.

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2009.05.05. 14:34:04

Azért aki hiányolja a vh1-t, ne jöjjön át a upc-hez automatikusan, mert itt sincs. :(

Kobunko · http://elejtett.blog.hu 2009.05.05. 14:34:27

Te igazi őstulok vagy, kedves Amál :D engem meg az zavar, hogy jupiszíben még mindig nem működik a 24 órás comedy - nem azért, mert ennyit akarok röhögni, hanem mert én pl délelőtt 11kor szomszédok helyett dokikat néznék, mert akkor vagyok itthon véletlenül.
a vh1-on többségében olyan zenéket nyomatnak, ami A. bármelyik videómegosztón, rádión elérhetők, B. már kurva régen lejártak. mindent elmond rólad, hogy 10-20 éves zenékért meg Markos Nádasért rajongsz (és ne értsd félre, én is kedvelem őket, de néha szükség van némi új poénra is). Neked jó lenne ugyanez a posvány még vagy 50 évig.

nmuwu · http://href.hu/x/73ug 2009.05.05. 14:36:56

@sixx: nem szoktam veled egyetérteni, de ez most telibe talált :D

hawkeye 2009.05.05. 14:39:31

Posztoló, ébresztő!!!

A Zenit Tv már tavaly november elején megszűnt!!!

Amúgy a CC tényleg egy nagy szar, de te gondolkozhatnál, mielőtt posztot írsz!

A VH1 meg a digitális kínálatban látható, prémiumcsatornaként, jó pénzért.

Mert az eszedbe se jusson, hogy egy kábeltévét valaha is érdekelt a te ízlésed, igényed valami szinvonalas iránt.

Nekik 1 a lényeg: a profit. Mindenáron!!!

redriot77 2009.05.05. 14:50:36

@Kobunko: "a vh1-on többségében olyan zenéket nyomatnak, ami A. bármelyik videómegosztón, rádión elérhetők"

Banyek, ilyen erővel írhatnám azt, hogy a CC is fölösleges, mert torrentről azt a sorozatot szeded le amelyiket akarod. A legviccesebb részek pedig a jútúbon is fent vannak.

Sőt! Nem is kellenek tévécsatornák, a produkciós cégek egyből csináljanak iso-filet a műsorokból, és pakolják fel őket a netre.

Sőt! Minek iskolába járni? Elolvasom a wikipedián amit kell, oszt' jónapot. Végülis amit a tanár pofázik, az fent van a neten is, hát'de nem?

Kobunko · http://elejtett.blog.hu 2009.05.05. 15:02:08

@redriot77: észrevételed jogos, ám szerintem a comedy hiányt tölt be, és pár hibától eltekintve (lásd ez a francia faszság, meg IHM, banánhéj) nagyon is korrekt csatorna, a vh1 meg olyan valami, ami jó hogy van, de ha nincs, hát nincs. mondjuk kb. a cartoon network-öt sajnálnám egyedül, ha eltűnne miatta XD

tiwi 2009.05.05. 15:04:05

@lolperec:
kösz a linket, de te sem gondolod komolyan, hogy a laptop hangszóróból a pofámba sercegő flash formátumú zene azonos élvezeti értéket képvisel, mint a háttérben szóló tv. Már látom a következő hozzászólásodat: "csatlakoztass külső hangfalat géphez, vazze..." majd ha akarok, most nincs kedvem...

Felőlem egyébként rendben: MARADJON A CC!
Tényleg nem szeretem magam ismételni, de pl. UPC kábelen két csatornán jön a Pax, az egyiket Litkaiék meg legyenek szívesek kibérelni és a 24 órás VH1-t vissza, aki meg CC-t akar az meg azt nézze 24 órás verzióban. Ugyanígy a ViaCom és szolgáltató közötti tárgyalások döntik el, hogy mit vesz be a übergenyó/láthatlan vízfej/lehet-szabadon-utálni T szolgáltató a csomagba. Nagyon jó üzletpolitika egyébként, hogy a jelek szerint éppen a potenciális célcsoportjukat (20-30-as értelmiségi fiatalok) hergelik és szívatják. Csak így tovább!

A lakótársam is itt anyázott mert a VH1-t elvette a CC, amikor hazament a falujába (igen, falu) ott érdekes módon kábelen (!) 24 órás VH1 ment, külön csatornán 24 órás CC, valahogy meg tudták oldani arrafelé.

Szóval: Vissza a 24 órás VH1-t, mert balhé lesz!
(Csak nehogy úgy járjanak mint a komcsik a sajtos pogival...)

Asidotus 2009.05.05. 15:09:50

Engem a probléma nem érint, lévén Digi van nálam (úgy látszik a Bajnokok Ligája miatt marad is), és én szoktam nézni a Vh1-et. Heti 5 alkalommal van rajta rock/metal műsor, félórában, a vasárnapi adás meg egy órás. És csak klipek vannak benne, Jimi Hendrixtől a norvég black metalig, 1966-tól 2009-ig. És igenis, a youtube nem fejleszti az ízlésedet, mert csak azt találod meg rajta, amit TE keresel, márpedig TE nem vagy akkora zseni, hogy ismerjed a Föld összes olyan zenéjét, ami tetszene neked. Legalábbis addig biztos nem, amíg valaki meg nem mutatja neked. Ráadásul, a youtube képfelbontását ne hasonlítsuk már egy normális tévéadáséhoz.Múltkor meg egy órás Metallica koncert volt a VH1-en. Ami ugyebár, meg egy látványos dolog, de a youtube 3*4 pixeles képén, háát...

Dorsz 2009.05.05. 15:10:00

@CyberPunK: Főleg mióta orrba-szájba törölnek kb. minden hivatalos videóklipet pár nappal a feltöltés után...

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2009.05.05. 15:11:58

@redriot77: "Sőt! Nem is kellenek tévécsatornák, a produkciós cégek egyből csináljanak iso-filet a műsorokból, és pakolják fel őket a netre."

Ezt úgy írod, mintha ironikusan valami egetverő baromságot próbálnál felhozni, pedig _NAGYON_ nem. Miért valaki más akarja eldönteni, hogy nekem teszem azt, hétfő este fél 11-kor a legjobb Showder klubot nézni? Tegyék fel az ISO-t, és akkor akár még meg is vissza is hódíthatnak a torrentezéstől. Mert most azért töltöm torrentről a Showder klubot, mert vagy kedd reggel munkába menet akarom megnézni, vagy este a híradó után az akkor szokásos celebszarságok helyett, de semmiképp sem fél 11-kor.

Az iskolás példa viszont baromság, iskolába nem azért járunk hogy bármi értelmeset tanuljunk, hanem hogy fegyelmeződjünk, szocializálódjunk, stb.

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.05.05. 15:21:33

Egyetértek.A VH1 a legjobb zenecsatorna.Keressenek más hullámhosszot' a Comedynek.

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2009.05.05. 15:24:10

@Nűnű: A szar HD tényleg olyan pocsék, én is visszasírom az analóg tévéadást és a VHS-t amióta HD-ben nézek sorozatokat és filmeket :)

Mad Mind 2009.05.05. 15:30:03

Túl sok az ismétlés a CC-on. Eddig is sok volt, hát még most 24 órában.

TaDaM87 2009.05.05. 15:32:02

ez egy jó szar post

last minute 2009.05.05. 15:34:35

Ha háttérzenét akartam hallgatni, mindig a VH1-re kapcsoltam, s ez így ment egészen a "komédi centrál" betuszkolásáig, s a mostani teljes törléséig.
No akkor most ott rohadjon meg a tisztelt T-kábel!!!!
elfelejthet egyszer, s mindenkorra.
Undorító, önkényes "szolgáltató".
Hozzászokott az anti világban, hogy azt tehet amit csak akar.
Itt az ideje a váltásnak.
béke poraira.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.05.05. 15:46:11

Piacgazdaság van. Akinek nem tetszik a T-kábel kínálata, vegyen 20-30 rongyért saját tányért, dekódert meg miafaszomat és nézzen azt, amit akar.

Vagy digitévézzen, esetleg júpíszízzen.

De a legjobb szerintem, ha nem tévézik; a neten tényleg minden megvan, csak keresni kell tudni.

Rebelde 2009.05.05. 15:47:59

a comedy central tényleg egy szar

Dr. No 2009.05.05. 15:56:50

@tyberius: "Talán segítene, hogyha elmondanám, hogy Magyarországon már akkor is csomóan néztük a My Name Is Earl-t, a Scrubs-t, a How I Met Your Mother-t, meg a többi amerikai sitcomot, amikor Magyarországon még szinte senki sem hallott róluk? God Bles Bittorrent..."

Basszus! Döbbenet keretében pofalemezem jelentős hányada leszakadásra került. Hogy te MEKKORA egy arc, sőt ARCZ vagy! Nem vagyunk méltók a kommentjeidre, komolyan!

Szerencsére a kedvenc film+-om mindig benne lesz az alap, de legfeljebb a közepes csomagban. Az ilyen Comedy Centralokat meg az agyalágyultaknak való sitcomjaikkal meg csak zabálja a plebs, amikor csak a mai műsor is a következő az Arany Betűkkel Márványba Rögzítetten Tündöklő Nevű film+-n: Pofa be és csókolj, Támad a Nap, Pluto Nash - Hold volt, hol nem volt..., Az elveszett sziget kalandorai (wtf?! Csak nem egy Asylum-produkció? imdb-n 2,0 pontos), 21 gramm (na ez véletlenül csúszhatott be).

Torrenten meg soha nem lehet olyan élményben része az embernek, hogy nézem a mondott film+-n a Delta Force Kommandót vagy a Missing in Actiont, és a zskategórián meg közben ríltájmban kommentelik.

csurtus · http://csurtus.blogrepublik.eu/ 2009.05.05. 15:58:26

A Scrubs (Dokik) szerintem zseniális, az Earl és az Igy jártam... sem rossz.

Az a francia (tényleg nagyon gyenge) kandikamerás izé meg kanadai, a Susogós mackóktól pedig én is ölni tudnék, pedig néha szívesen nézem a Comedyt.

tripanek (törölt) 2009.05.05. 16:01:02

"A VH-1, az egyetlen nézhető zenecsatorna immár "

Az a Mezzo.

FlybyWire 2009.05.05. 16:05:08

@csurtus: Scrubs a Zisten :) még anno 3 éve Írországban kaptam rá... mondjuk most nincs is tévém, de nem is hiányzik :)

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.05.05. 16:06:05

@tripanek:
Oppardon! A VH-1, az egyetlen nézhető könnyűzenei csatorna immár.

De Mezzo még van szerencsére. Bár azt inkább álmatlan éjszakákon szokom hallgatni. Rémlik, hogy azt is elvették egy időre, de a nézők visszakövetelték.

hatja 2009.05.05. 16:20:04

nálam pont a discovery és társai lett ignore, miután 10 perc műsorra 5 perc ÖNreklám jut!! esküszöm szívesebben néznék hüvelygombareklámot, minthogy egy háromnegyed órás műsor alatt háromszor végig kelljen nézni egy két perces ajánlót egy másik műsorrukról. és ez így tovább egész nap.

akkor kapcsoltam ki végérvényesen a tv-met, amikor az egyébként teljesen nézhető discovery-n már legalább harmincadszor láttam csak aznap! annak a medvebaszó gyereknek a kétperces műsorajánlóját mindezt pár óra alatt.

szóval én nem sznobságból nem tévezek hanem mert más-más módon, de minden csatorna műsorpolitikájától hányingerem van. a háttértévézés meg nem az én műfajom, csak jobban idegesít ha a háttérben megy valami idegesítő.

satho 2009.05.05. 16:20:15

Sziasztok!

ÉN Digitv-s előfizetőként is ezt észleltem. A VH1 a comedy centrallal van együtt, sajnos 14.00 ig van VH1 (amikor az emberek 90% dolgozik), utánna van a comedy, ami annyira meg nem jó :( Sajnos a DIGI levette a VH1 Classic-ot is, ami a kedvencem volt, helyette van Music Max, amin gagyi román zenék mennek :(

Felmondjam a DIGI-t ?

Void Bunkoid 2009.05.05. 16:27:53

bárhányszor kapcsoltam oda a vh1-ra, mindig ugyanolyan kutyaszar zene ment rajta, mint a többin. csak annyi különbséggel, hogy javarészt nem kilencvenes évekbeli kutyaszar, hanem nyolcvanas évekbeli.

én aztán egy cseppet sem sírok a vh1 után. de a comedy central is kábé egy hónapig volt érdekes..

pitaa 2009.05.05. 16:37:17

reklamál megmondta

tehát a comedy centralt szabad fikázni mert kiszorítja a vh1-t, de erre a fostalicska blogra nem szabad beszólni amiért állandóan az arcunkba tolják az indexen értelmes kontent helyett :D

ééértitek

a_tom 2009.05.05. 16:37:36

VH1 az elején nagyon jó volt, sokat néztem. Már nem.
CC-n az Earl sorozat nekem bejött, pár shortcut is vagymi. De azóta nem nézem.
Viszont a múlt heti általános rosszkedvem után úgy döntöttem csak nagyon kevés TV-t, netes portált, blogot fogok nézni, olvasni(túlzasba vitték az agymosást, agressziót, negatívságot). Azóta sokkal boldogab vagyok.
Ebből kiindulva a humorcsatorna hülyeség, viccesebb ha be se kapcsolom a TV-t :D

Neuroxyde 2009.05.05. 16:53:52

"többnyire rossz értelemben vett ökörségeket láthatunk. Például az eredetiben is nézhetetlen Jóbarátok koppintás Így jártam anyátokkal-t"

Ez fájt. A most futó sorozatok közül simán dobogós (nézettségben is az egyik legsikeresebb). Véleményem szerint jóval lazább, és viccesebb mint a jóbarátok, ahol kurvára lement a végefelé a színvonal, és erőltett lett az egész.

Azért kíváncsi lennék pontosan hány percet is látott a lefikázott sorozatból a kedves blogíró...

RTL, Sat1 eltörlését aláírom, tényleg nem kellett volna...

wovbagger 2009.05.05. 17:21:08

amál, fölöslegesen rinyálsz. a vh1 öt éve volt utoljára igazán jó, azóta hozzáidomult a többi rossz zeneadóhoz.

cc műsorai:
így jártam anyátokkal/how i met your mother: 8.8/10 (imdb)
a nevem earl/my name is earl: 8.7 (imdb)
dokik/scrubs: 9.2 (imdb)

nyilván mindenki eltolta az imdb-n, és véletlenül rossz gombot nyomott meg, amikor szavazott.

a többi műsoruk (hajóssal, és más komédiásokkal, meg magyarokkal az űrben) valóban inkább kínos és elfelejtendő, mint humoros.

nemuccaszoc 2009.05.05. 17:27:59

Meg bármennyire is nyomják a sztendápot, nem mindegyik poén üt akkorát, mint, ahogy szeretnék, vagy mutatják.

tiwi 2009.05.05. 19:49:47

Hogy valaki meg is védje Amált, akit még az nagy sixx is betámadott, még egyszer, itt nem a germó szolgáltatóról van szó.
A szolgálatók az elmúlt években eltüntették:
CNBC (nincs több Jay Leno)
Pro7 (nem lesz több eredeti nyelven közvetített Oscar-díjátadó, egyébként nem néztem)
Fix.Tv (minimálcsatornának csúfolták sokan, azért mégis barátságosabb társaság volt, mint a Budapest TV)
stb.
Ekkor következett volna a Mezzo, amit épphogy az index.hu által nyújtott publicitás segítségével valahogy sikerült megmenteni a népharagnak, hála a jó égnek (tényleg jó csatorna).
Jelen esetben:
A ViaCom Hungary először megszüntette az igencsak elkurvult MTV Europe-ot (elég nézhetetlen volt már ilyen tré műsorokkal, mint TRL és társai), ha zenetévé elkurvult az elmúlt években az az MTV Europe volt. Megvontam a vállamat, nem szóltam egy szót sem mikor benyomták a helyére a magyar MTV-t, mondván úgyis csak a VH1-t nézem már évek óta.
Ezt követően a VH1-t vették el, kellett a freki a CC-nek.
Amál annyiban hibáztatható, hogy rossz címet adott az egésznek, "Le a Comedy Centrallal!" helyett lehetett volna "Mentsük meg a VH1-t!". Meg lehet oldani, csak a ViaCom-nak át kéne tárgyalni a dolgot a szolgáltatókkal és új frekit kérni. A My Name is Earl-be belenéztem néhányszor, bevallom, a Simpsonékat már mind láttam angolul.
De most nem ez a lényeg, hogy kell-e Earl meg Homer. A másik meg, hogy adhatnák felirattal ha már.
Legyen tehát VH1 és éljen békében a CC is egy másik csatornán. Uff.

GayBears · http://gaybears.blog.hu/ 2009.05.05. 20:06:31

Egyébként Amál pont 7 hónapja tudja hogy a VH-1 a szolgáltatójánál vált. (gaybears.blog.hu/2008/10/01/comedy_central?fullcommentlist=1#c3548448)

Ennyi idő alatt lehet váltani kábelszolgáltatót, vagy a kábeleset le lehet cserélni műholdas szolgáltatóra. akiknél továbbra is fogható 24 órában a vh1. (Ha már ez a fontos)

tiwi 2009.05.05. 20:35:58

@gaybears:
Én, mivel UPC kábelesek vagyunk, pontosan 7 hónapja tudom és pontosan 7 hónapja anyázom, mert elvették a VH1-t. Amálnál most esett le, de örülök, hogy poszt lett a dologból. Lehet mindenféle set-top box-os digitális meg tányéros megoldásokban gondolkodni, de nekünk a 3 tévénkre kijönne min. 12e Ft ktg. havonta a nekünk megfelelő programcsomaggal, nézegettük, kalkulálgattunk, hidd el, most fizetünk 4e körül és 3 tv megengedett a szerződés értelmében. Abba most ne menjünk bele, hogy miért én szaladgáljak új szolgáltató után, a másik meg hogy folyamatosan szűkölő programkínálatot nyújtanak, bővülő helyett.
Másrészt, ha végigolvastad a kommenteket, többen jelentik UPC Directesek és a DigiTV-sek is, hogy ott sincs már non-stop VH1 a CC miatt.

tiwi 2009.05.05. 21:12:00

Ja, ami kimaradt: tányéros megoldások meg nálunk alapból kiesnek, mert közös képviselő őfőméltósága megtiltotta. Mi is volt a szöveg? "Szélveszélyes" vagy "viharveszélyes", már nem emlékszem.

Delcon / corpuscular chiroptera 2009.05.05. 21:39:35

Aki a zenét zenecsatornán keresztül hallgat, sikeres ember nem lehet.
Ennyi.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.05.06. 00:10:50

Dyson nyugi, olvass Homárt és megérted :) ez olyan, mint az ősi román szokás: nem kell szó szerint venni.

Delcon / corpuscular chiroptera 2009.05.06. 07:08:16

Ahogy Rékuc mondja.
Zenecsatornát nézni ősi román szokás.
;)

GayBears · http://gaybears.blog.hu/ 2009.05.06. 07:26:19

@tiwi: Mivel a UPC Direct esetében a VH-1 csatornát nem a UPC szolgáltatja hanem a MTV Networks, így ott az egész MTV Packet elérhető. Aki mást állít az egyszerűen nem tudja miről beszél.

A DigiTV esetében is a "VH1 Europe A" fogható, mely nemzetközi (romány, magyar, izraeli, szlovák stb.) előfizetőket szolgálja ki. Ez a csatorna nem osztozik a CC-al.

Egyébként a MTV Networks több csatornájára egyénileg is elő lehet fizetni.

tiwi 2009.05.06. 09:52:45

@gaybears:
helyesbítenem kell: UPC digital-os és Digi kábeles kommentelők írták, hogy náluk sem jön már. A tányéros megoldás nálunk meg nem lehetséges mint fentebb kifejtettem, meg anyagilag sem érné meg annyira.
Felőlem egyébként emelhetne néhány száz forintot a UPC a kábeltv díjon, ha meghagyná a VH1-t. A UPC kábelen ugyanazon csomagban vagyunk évek óta, 3 éve alatt 69 csatornából lett 50.

@Delcon:
Látom kezdtek kifogyni az érvekből.
Most jön mindjárt az a rész, hogy még mi vagyunk ízlésficamosak, mert szeretni merészeljük a VH1-t.

Amúgy meg: aki a magyar Comedy Centralt nézi sikeres ember nem lehet.
Ennyi.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.05.06. 11:25:00

Békésebb vizekre evezve, két jó klippel búcsúzott a VH-1, reméljük, csak átmenetileg.

Egyrészt egy klasszikus, amin jókat lehet nevetni is: Hot Chocolate - Sexy thing és az Empire of the Sun Walking on a Dream-je, amire sosem találtam volna rá, ha nincs VH-1, pedig finom kis szám 2008-ból. Nézzétek csak meg a Youtube-on! ;)
Megsimogattam a logót, és elmentem dolgozni.

IndaMuncher 2009.05.08. 12:05:27

Mondjuk egyet tudok érten a poszttal, mert én sem bírom felfogni, hogy az Így jártam anyátokkal, és a felpolcolva mitől vicces. Az meg külön szánalmas ha ezt a két szart valaki még le is tölti és nézi.
(akkor már inkább az Ítélet: Család, amiben nincs konzervröhögés és abszurd hangulatú az egész.)

Azonban ezt a panaszkodósposztot olvasni az előző után kicsit irónikus.

tritonus 2009.05.09. 15:28:54

A Cool nem is mindig sz@r... Van rajta pl. CSI Miami...

Ha háttérzene kell, nézz Mezzo-t... azon is jók vannak ám!!!!

Friscogirl 2009.05.13. 19:13:22

Nem tudom mi ez a csend?Senkit sem izgat már a VH1 téma. Én imádom.Bár ezek szerint nem lehetek sikeres. Nem is vagyok /Két diploma, saját lakás, vezetői állás , cserfes vidám természet, két szép macska/. Jól tönkre tett a zenék bámulása. Imádkozzunk, hogy újra legyen mindenhol mint Bon Jovi-ék abban a régi dalban. Ja és amikor San Franciscoba megérkeztem ott is az volt az első dolgom, hogy megkerestem a VH1-et a TV-n s már is otthon voltam.
Klassz vagy Amál, hogy elintézted ezt a blogot. Ne adjátok fel.
Vh1 újra és újra.
Persze jövőre lesz mindenhol vagy 200 adó, tehát újra lesz.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.05.14. 10:25:26

Minden csoda három napig tart.

Nem adjuk föl, bár nem rajtunk múlik. Kösz!

Stargazer 2009.05.14. 18:29:56

Nem felejtettük el.A T-Home-osok megígérték,hogy tárgyalnak róla és megpróbálják visszaállítani.
A fórumumukon most is megy a beszélgetés a témáról az "Új témák/Tévécsatornák,ötletek" rovatban.
A hónapban megtudjuk mi lesz.
A Tv Network-nél egyébként van már 24 órás Vh1,remélem a T-Home-nál is lesz hamarosan.

Stargazer 2009.05.14. 18:36:04

Frisco girl köszi! Amúgy melyik az a Jovi dal?:)

Friscogirl 2009.05.16. 19:07:53

@Stargazer: Tudom kicsit ciki de a a "Living on a prayer című dalra gondoltam, különben én vagyok a Czimer is, de ezt tudod. Hol van ez a fórum? Szorítok.

Stargazer 2009.05.17. 12:33:00

@Friscogirl: Ezt belinkeltem az indexes fórumra is,tudod,ahol szavazni lehetett:

http://forum.t-home.hu/mvnforum/viewthread_thread,159_offset,0

A topic zárolása óta itt kerül szóba a téma:

http://forum.t-home.hu/mvnforum/viewthread_thread,62


A Livin on a prayer egy rockhimnusz,nem ciki.Nekem bejön.

honeycutt (törölt) 2009.08.01. 00:16:00

drága "nagyokos blogger"! nagyon egyszerű ember lehetsz te. a CCon egy csomó jó sorozat megy: Ítélet: család, Nevem Earl, Fry & Laurie, Family guy, Így jártam anyátokkal(igaz nem olyan vicces, mint a Jóbarátok, de aranyos sorozat), South Park(amiből ÚJ részek vannak, utána lehet ám nézni mielőtt pofázol) stb...
ha ezeket a sorozatokat nem érted, mert leragadtál a barátokköztnél, az ne hogy már a CC problémája legyen.
A VH1-on meg biztos a bondzsovit nézed mer az ollyan jó! szánalom. a jó zenéről valszeg fogalmad nincs, tudlak sajnálni. ott van amúgy a VH1 classic, azok mennek igazán jók, elő lehet fizetni rá, nem sopánkodni, bár kötve hiszem, hogy valóban az igényes zenére lenne igényed.
egy dologban meg igazad van: a CC bemutatja tényleg egy rakás szar, meg a pamela andersonos, simpson család se értem mit keres itt.

honeycutt (törölt) 2009.08.01. 00:33:18

@F.house: itt maximum te vagy szánalmas. az Így jártam anyátokkalt igaz nem közönség előtt veszik fel a sok jelenet miatt, de bemutatáskor az ő röhögésüket veszik fel és vágják alá. nem műröhögés.

ZoRroO 2009.09.25. 18:19:40

Emberek észre kéne venni, hogy a Comedy Centralt a fiatalabbaknak találták ki! A 12-18 éves korosztálynak! Hány olyan adó van ami megfelel ennek a korosztálynak?A mesék manapság nézhetetlenek sokan nem is nézik ebből a korosztályból. És ugye a gyerek mire vágyik? Nem arra hogy lássa hogyan készül a csavarhúzó, nem arra hogy megtudja kit csal meg Miklós Klaudiával, nem is arra hogy megtudja hogy a tabaho indiánok hogyan vadásznak! Az kell nekik hogy valami humoros legyen! Valami amit érdekesenk találnak! Még egyszer megkérdezem hány ilyen adó van? 1 a Comedy Central. Nem foglalkoztok semmi mással csak azzal hogy nektek a 46 adón kívül legyen még egy.Nem is értem mi értelmük van a zenei TV adóknak ahol megállás nélkül klippeket játszanak. Ha valaki toplistáról akar értesülni esetleg számkérős izét játszadozni az bekapcsolja a rádiót! Kedves Blog író! Gondolkodj és nézz utána ha írsz valamit! Nem csak te vagy a világon! Tudom hogy szar de rajtad kívül több százezren nézik és maximum 200 olyan ember van aki nem szereti. Ilyenkor be kell nyelni a békát és nem foglalkozni vele. Tiszta Óvodás szint... Ha neked nem jut csoki akkor a többi gyerektől vegyék ele hogy nekik se legyen. Ennyi

KZsoci 2009.09.25. 18:32:46

@ZoRroO:

1. dögölj meg.
2. azok a 12-18 éves gyerekek is dögöljenek meg, akiket ez a hányadék leköt.
3. az is dögöljön meg, aki elvette a VH1-t, és ezt a fost tolta az orrunk alá.

röviden ennyi.

ZoRroO 2009.10.13. 22:10:41

@KZsoci: Én próbáltam normálisan válaszolni a kérdésre látom neked nemsikerült. Ezzel magadat járatod le.
röviden részemről is ennyi

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.10.14. 10:06:22

Hagytam eddig a fenébe a dolgot, mert már bőven ki lett ez a téma tárgyalva. Nekem továbbra sem kell a Comedy Central, mert bár nem nézem, de néha látom, hogy egy éve nagyjából ugyanazok a szar műsorok mennek rajta. De ugye azt írtam, hogy legyen, csak ne egy jó csatorna helyén. Legyen az azóta megszűnt Budapest TV helyén (amin alaphelyzetben többet lehetett röhögni, igaz, ott nem az volt a szándék). És számos olyan van még, amelyre semmi szükség. Őszintén! Ki nézte a Hálózatot valaha is 5 percnél tovább? A VH-1 viszont hiánypótló volt, és a zenei választéka pedig kimagaslott a sok vacak közül. Ezért mit csinál a szolgáltató? Elveszi!

És akkor most olvasd el saját sekélyes soraidat. Az ilyen agresszív, értetlen hülyeségre tényleg nagyon adekvát válasz volt Zsocié.

"Nem is értem mi értelmük van a zenei TV adóknak ahol megállás nélkül klippeket játszanak. Ha valaki toplistáról akar értesülni esetleg számkérős izét játszadozni az bekapcsolja a rádiót! Kedves Blog író! Gondolkodj és nézz utána ha írsz valamit! Nem csak te vagy a világon! Tudom hogy szar de rajtad kívül több százezren nézik és maximum 200 olyan ember van aki nem szereti. Ilyenkor be kell nyelni a békát és nem foglalkozni vele. Tiszta Óvodás szint... Ha neked nem jut csoki akkor a többi gyerektől vegyék ele hogy nekik se legyen. Ennyi"

Azért, mert te nem nézel zenecsatornát (most már én sem, köszönhetően a degenerált T-Kábelnek), akkor már nekem se legyen? Hallgattál már valaha magyar rádiót? Borzalmas. Alig játszanak zenét, mindig csak a szörnyű reklámok, és még szörnyűbb összekötő szövegek mennek. Ha belegondolok az a sok önjelölt jófej nagy rokonságban áll a sok hülye stand upos idiótával. Azt hiszik, hogy viccesek, pedig nem azok. És az általuk játszott zene sajnos idomul ehhez a rettenetes magyar zenei ízléshez, ill. ízléstelenséggel.

Nyeld be te a saját békádat, és lehetőleg ne tisztelj meg bennünket a jelenléteddel. Mert inkább a te bunkó okoskodásod óvódás szintű.
süti beállítások módosítása